Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Zivot po STRIPIju

NE - ovo je napad na Srbiju
8
50%
NE - ovo je napad direktno na tebe BBB, jer te ne gotivi
4
25%
DA - Zasluzio si dve opomene jer si mu dirao Hrvatsku
1
6%
NE - Ako diras Hrvatsku trebao je da ti da 3 opomene, dozivotni ban, obuce ti majicu sa natpisom "Srbija", veze te i ostavi u centru Dubrovnika
3
19%
Korisnikov avatar
By Stripi
Ništa nisam dokazao?

12:29 12:29:59
=
12:30 12:30:00

koji opipljiviji dokaz trebaš? TO što ti, kao ITevac ne želiš priznati da je ovo moguće a znaš da jest (jer iza sekundi idu i stotinke, tisućinke....) je problem što ti voliš dramatizirati i histerizirati.

A dao sam i objašnjenje :yes:
Ali evo :cheer:
Dakle, nisam ni obraćao pažnju na cijeli thread, čitao sam nešto sasvim treće, dok mi upravo Pending nije obratio pažnju na Popeyeve riječi koje je ovaj uputio Dominionu. Dakle, nije se Dominion ni žalio, niti ga je prijavio, niti se osjetio ugroženim zbog prijetnji smrću ( :drama: ) nego je to, brže-bolje učinio Pending, svesrdno birnući na kršenje pravilnika (yeah right). I sad ja tu opomenem Popeyea zbog toga što je napisao i krenem čitati thread dalje i onda naletim na Pendinga kako krši taj isti pravilnik te mu dam opomenu i najednom mu pravilnik postade i sprovođenje istog postade "napad na Srbiju", "ustaško lobiranje", "ustašluk" i tako slične stvari.
Ne, nisam mu ni pomislio dati dvije opomene, jedna je i tako bila dovoljna a i to njegovo pisanje je jednostavno...dio njegovo imidža i ne treba dizati preveliku strku oko toga. Zašto se opomena duplicirala ja doista ne znam, znam da nije bilo namjerno, pogotovo nije bilo na nacionalnoj bazi, jer kao i RL tako i na internetu postoje pravila koja vrijede za sve bez obzira na nacionalnost. Znam da je to nekima teže shvatiti ali nisam im ja ni mama ni tata koji su ih to trebalo naučiti :kiss:
Znam i to da sam uredno obavijestio i oštećenog Pendinga i Unic0rna o grešci i to je sve. Meni je super što je Pending, u maniri najveće dramaqueen pootvarao nekoliko threadova da bi dobio isti odgovor i/ili skupio kritičnu skupinu ljudi koji bi pljuvali po meni. Ali šta ćeš, valjda mu treba pažnje.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Wilhelmina
Gde je opcija - I couldn't care less?
Meni je veći probme što anketa nije multičojs, tako da ljudi mogu glasat za sve opcije. Jednostavno, izbor samo jednog odgovora je premalo.
Meni je veći problem što anketa nije multičojs, tako da ljudi mogu glasat za sve opcije. Jednostavno, izbor samo jednog odgovora je premalo.
By Pending-For-A-Bending
To sto si ti napisao nista ne znaci. Ja od nigde ne vidim odakle te sekunde?
Verovatno si ih izmislio. Inace kad se nesto duplira zbog baga desi se u isti trenutak.

Znam da si nisi ITjevac i da ti nista nece znaciti COMMIT TRANSACTION, ali ajde onda nemoj da se pravis pametan

I naravno, nisi mi rekao KAKO sam ja to krsio pravilnik????

PS> I nisi me obavestio da se dupliralo, ti internalizovana autolazovcino
Korisnikov avatar
By Stripi
Jesam, rekao sam ti na FB, Kao i što sam rekao da ću to ispraviti. A onda si ti pootvarao sve ove threadove. Ili sam opet slagao?
Dakle, ako ne vidiš sekunde, onda one ne postoje? Šta još ne vidiš pa da upišemo u evidenciju nepostojećih stvari?
A što se tiče threada, vrijeđali ste se međusobno i ti i Popeye pa ste opoili po opomenu. Uostalom, nisam to uočio ja sam, nego i ljudi koje si uputio na link da pregledaju čitavu svađu. Ali dobro, ostavljam mogućnost da ni to ne vidiš. :kiss:
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Stripi

Dakle, nisam ni obraćao pažnju na cijeli thread, čitao sam nešto sasvim treće, dok mi upravo Pending nije obratio pažnju na Popeyeve riječi koje je ovaj uputio Dominionu. Dakle, nije se Dominion ni žalio, niti ga je prijavio, niti se osjetio ugroženim zbog prijetnji smrću ( :drama: ) nego je to, brže-bolje učinio Pending, svesrdno birnući na kršenje pravilnika (yeah right). I sad ja tu opomenem Popeyea zbog toga što je napisao i krenem čitati thread dalje i onda naletim na Pendinga kako krši taj isti pravilnik te mu dam opomenu...
prijavio sam ga i ja samo greskom za post pre ili posle toga...
Korisnikov avatar
By Stripi
-onda je to bilo u nekom drugom dijelu foruma, jer ja nikakvu prijavu od tebe nisam dobio :nono:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
-onda je to bilo u nekom drugom dijelu foruma, jer ja nikakvu prijavu od tebe nisam dobio :nono:
Hmm...

Plot thickens. :hmm:
Korisnikov avatar
By deran
Moguće vrlo,pošto je ceo cirkus počeo u drugim temama,pa tek kasnije isečeno i prebačeno u off-ove...
Korisnikov avatar
By Vel boy
pauza-offtopic-Mene josh samo eeeeeventualno zanima kako je to da autor teme nije vec banovan kada je npr. samo meni pre dva meseca (wannabe)teroristichki pretio na U2U-u i psovao majku....... (Dina je sve vec videla) ?- pauza offtopic zavrshena, shto znachi vi samo nastavite gde ste stali.... :giggle:

@Vivisect, elemnejse..... :)
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Pa bili ste oboje banovani, ali se BBB vratio pre tebe.
Korisnikov avatar
By Vel boy
za ono (Dina je sve videla) dobiti ban u trajanju od svega sedmice? :nerd:

no, dobro, ne bih da menjam temu.... :giggle:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ima. Slabo se prodaju.

Najjeftinija 3000, a najskuplja 7000

A ja nemam! :rida:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Ma ja ni na more necu, a nemam ni dinara. :(
Korisnikov avatar
By Srklet
prihvatam opomenu, ali odbijam tumacenje da sam nekoga vrijedjao!
jer, jasno je da sam tu opomenu dobio zato sto sam iz zagreba, a ovo je ipak, kao sto netko rece, gay-SERBIA...
:drama:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Popeye
prihvatam opomenu,[/i]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
mislio sam, u metafizickom smislu... :D ono, necu otvoriti pet topica oko nje... :saint:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by shut
prihvatam opomenu,[/i]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A k'o te pa pita prihvatas li? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
a tko ce od vas da mi iskopa srce zlicom? :party:
Korisnikov avatar
By Dr. M
a tko ce od vas da mi iskopa srce zlicom? :party:

Sta je zlica?

:srbin: :srbin: :srbin:
Korisnikov avatar
By Srklet
*okreće glavu na stranu i pljuje na pod*
Korisnikov avatar
By Vel boy
mir, mir, niko nije kriv, to obavezno s onim palcom-patuljkom da radite :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
Zlica je kasika.

Znam ja, hrvatski mi ide u CV, lol.

...

Nego, bre, smirela, shutela, nutela.

Jbt.

..

Dopustiti virtuelnim..identitetima..da vas nerviraju...blah..MENI to nema mnogo smisla.

Jos gore ako pljujete po SVOM podu.

..

Sto se tice same teme.. i dont give a fuck, really. Ne merem pratim sad ko je sta rekao kome & zasto.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by svejedno
Dopustiti virtuelnim..identitetima..da vas nerviraju...blah..MENI to nema mnogo smisla.

Jos gore ako pljujete po SVOM podu.
Pa ne nervira me. Meni zanimljivo da vidim koliko ce daleko otici u svom fanatizmu.

A to za pod je istina. Nije vredno toga.
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Vel boy
pauza-offtopic-Mene josh samo eeeeeventualno zanima kako je to da autor teme nije vec banovan kada je npr. samo meni pre dva meseca (wannabe)teroristichki pretio na U2U-u i psovao majku....... (Dina je sve vec videla) ?- pauza offtopic zavrshena, shto znachi vi samo nastavite gde ste stali.... :giggle:

@Vivisect, elemnejse..... :)
Cekaj to je bilo onda kad si rekao JAVNO da su mi roditelji olos?

Inace, U2U nema veze sa forumom i ne moze se kazniti. A ja i dalje stojim pri onom sto sam ti napisao na U2U
By Pending-For-A-Bending

pa naravno....
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by svejedno
Nego, bre, smirela, shutela, nutela.

Jbt.
sta sam uradio?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!