Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By LeDeNa_
Posto me vecina od vas ne poznaje (necu slagati ako kazem, da me skoro niko od vas ne poznaje a poznaje me lol), resih da vas malo upoznam sa mnom. Citav moj zivotni put bio je kamara kompromisa. Necu pricati o kompromisima jer sam cesto ovde davila s tim (kako sam stalno nesto nezadovoljna, kako nikad nije kako zamislim u poslu, kako uvek pravim ustupke, bla bla bla...jel vam dosta?).
Tema je ˝promasena˝ karijera.

Citav zivot (to je zadnjih deset godina, jer sam pre toga cedila bubuljice i najvise ...ali ˝iz glave˝, a ne gledajuci u slike, jer mastovita sam ja ;) ), dakle, citav zivot mi govore da sam promasila karijeru:

-Ledena, trebala si biti glumica(niko ne zna bolje praviti budalu od sebe nego ti...al' jebi ga, masi to smesno);
-Ledena, trebala si biti kuvarica (istina, kad nesto spremim ljudi se vrate...da me biju jer su ih tek pustili iz urgentnog)
-Ledena, trebala si biti lekar (sva sam ˝lekovita˝, istina aham
Moj san je bila medicina.Jebi ga....

Pobegnem na ovaj nacin od problema, kad malo pisem u sitne sate. Inace samo uzdisem ko Julija dok je cekala Romea khm (nigde ne pise da mu je u sebi jebala sve po spisku jer se salto sa njenom rodicom...znam ja). Onda u toj prici i zezanju navratim nekad na chat. Tu pokusam pronaci malo razonode i dok cekam da se onaj ˝prozor˝ otvori, razmisljam da li sam stavila vate u usi da me ne ubije promaja. Ma ne, razmisljam...ko li ce od ljudi sa kojima se znam (uslovno receno,) biti na chatu. Tako tece razgovor, bas kao sinoc. Raspricah se sa jednom poznanicom. Pricam joj neke moje dogodovstine, pricam joj sta i kako osecam. Ona me slusa, ponekad nesto prokomentarise. Pricom pokusavam da joj skrenem misli sa stvarnih problema. Koliko god da mogu biti neozbiljna, mogu osetiti kada je momenat za ozbiljnost. Nije lako osetiti osobu sa druge strane zice, ali osecas da joj je neko potreban, neko sa kim bi se ispricala. Ponekad, iako znamo mnogo ljudi u RL, jednostavno nemamo u datom trenutku s kim da pricamo. Ne govori mi mnogo, a kao da mi je roman ispisala pred ocima. U tom trenutku sam pozelila da se mogu stvoriti pored nje. U tom trenutku sam zelela da je mogu zagrliti i reci joj:

˝Ti si divna osoba jagnje moje belo. Ti imas dusu koja je jako velika. Shvatam sta te muci, shvatam da veliki teret nosis na dusi. Shvatam da ti nije lako. Znam da ne mogu mnogo da ti pomognem i to me rastuzuje jer osecam da si dobra osoba. Sretan je onaj ko te poznaje, pa da ne znam koliko mana imas.˝

Sve je to ostalo neizgovoreno. Otisla je na pocinak jer rano ustaje. Nadam se da ce kada dodje na forum, otvoriti ovaj post i pronaci poruku. Nadam se da ce joj ovih nekoliko iskrenih reci makar malo ulepsati dan.

Eto...

..................:gric:
By LeDeNa_
Rade Serbedzija - Zimska Ljubavna Pjesma

http://www.youtube.com/watch?v=hNEu6XxbfUU

Snijeg je u unutrašnjosti.
Grana se naginje prema mom prozoru
i ulazi sigurno.
Dobro jutro. Dobro došla.

To popodnevno sunce,
taj fini ružicasti preliv preko
blagdanskih kolaca,
preko plasticne slasticarske jabuke,
tvoja je blaga sukrvica.
Zacarani grad od stakla
koji cemo samo hodajuci
nocas razbiti potpeticama.
Sakupiti sve to, pa reci: "ti si, ti si..."

Preuzimajuci tudi pjesnicki nacin,
imitirajuci svoju prvu knjigu,
sve što su godine izbacile na obalu,
moji mili i daleki brodovi…
Pa, pod utjecajem alkohola,
cežnje,
klasicne muzike i seksualne potrebe...
Sakupiti sve to pa reci: "ti si, ti si..."

Ljubakanje sa provincijalkom
koje je zadržalo od cuvenog sadržaja
svu onu muku,
oficirske porodicne enterijere,
našu djecu,
strah od umjetnika...
Tvoje izdaje,
odlazak...
Zbogom...
Ja odlazim ulicom koju je snijeg doslovno ugušio...
Sakupiti sve to pa reci: "ti si, ti si srce moje malo..."
By LeDeNa_
KUvanje moze biti jako interesantno, ako spremate za nekoga do koga vam je stalo. Nije tu u pitanju samo kuvanje kao proces, kada to cinite za nekoga ko je centar vaseg sveta, tada ono postaje kao stvaranje umetnickog dela. Ovde cu napisati jedan recept koji nije mnogo komplikovan, a koji mozete brzo spremiti. Jelo je jako lepo i predstavlja moju malu verziju klasike koja odavno postoji. Ovo jelo možete poslužiti za 4 osobe. Ili ako ostane, na malo maslinovog ulja podgrejati, bit ce kao da je tek spremljeno. Pa da krenemo :) )

Potrebno je:

- oko 400gr pilecih fileta (jedno pakovanje)
- 2 komada svezeg paradajza
- 3 supene kasike koncetrovanog paradajza (za paradajz sos)
- 1 glavica crnog luka
- 2 cesnja cesnjaka lol
- persun
- ulje maslinovo ili suncokretovo
- bosiljak
- 2 dl crnog vina
- 1 kasicica Vegete (uvek volim ovo reci,lol)
- 500 gr spageta (jedno pakovanje), Barilla je odlicna, debljina 3 (pise na pakovanju)
- so, biber
- voda, po potrebi

Svez paradajz blansiramo (stavimo par minuta u kljucalu vodu). Ogulimo mu kozu, pa ga isecemo na kockice.
Luk crni sitno isecemo, pa ga malo prodinstamo.
Dodamo persun i sitno seckani CESNJAK (samo kratko prodinstati, jer ako cesnjak promeni boju GOTOVO).
Dodati meso seceno na kockice (2x2cm odprilike ili malo manje, po zelji).
Kad se meso malo prodinsta, dodati mu svježi paradajz isječen na kockice. Poklopiti i povremeno mešati, dok se paradajz skoro raspadne (ne mora skroz, lepo je kad se servira, a vide se komadici paradajza).
Dodati taj na k paradajz (iz tegle je bolji nego onaj iz tube).
Dodati Vegetu, so i malo pobiberiti.
Promesati par minuta pa zaliti crnim vinom (alkohol ce ispariti, nece se osetiti,ali ostaje lepa aroma i boja koja lepo oboji testeninu).
Kad vino malo ukuva lol , dodamo vodu. Voda se dodaje 3dl za pocetak. Vodu dodajemo dok meso skroz ne omeksa. Bolje je dodavati po manje vode i pratiti da sos ne bude redak. Prava gustina je kada sos polako klizi po kasiki kada je nagnemo.
Na kraju jos malo dosoliti.

Pristaviti vodu za spagete. Ne soliti je dok ne prokuva, jer bez soli prokuva pre. Dovoljna je 1 supena kasika soli. Dodati u vodu par kasika supenih ulja. Kad prokljuca, dodati testeninu. Najbolji orjentir kada je gotova je probanje. Svako po svom ukusu. Ja je ostavim malo ˝al dente˝ (da je malcice tvrdja). Tako je lepa da se jede odmah, a ako nam ostane za posle, nece se raspasti vec ce biti kao da je tek spremljena. Vodite racuna, dovoljno joj je 10 sekundi nepaznje i da bude slomljena lol. Nije komplikovano, samo treba biti pored sporeta. :) Kad su skuvane, spagetima ocediti vodu, pa ih malo ˝sokirati˝ hladnom vodom. Ocediti je,ali ipak ostaviti malo vode pri dnu serpe, da se ne lepe. Neko stavlja puter u njih, ali pored ulja postaje suvisan.

Verujem da je ovo malo previse detaljisanja onima koji su vestiti u kuhinji. Ali za mene je i ovo malo.

Posto recii bolje deluju kada su podrzane slikom, evo i jedna slicica kako bi to odprilike trebalo da izgleda :)

Slika

Sorry, svetlo bas nije bilo najbolje lol
By LeDeNa_
Zaljubljen u Ljubav

Kada bih imao jedan komadic zivota,dokazivao bih ljudima koliko grese
kada misle da prestaju da se zaljubljuju kada ostare,a ne znaju da su
ostarili kada prestanu da se zaljubljuju.
Kada bi Bog za trenutak zaboravio da sam ja samo krpena marioneta, i
podario mi komadic zivota, moguce je da ne bih kazao sve sto mislim, ali
bih nesumnjivo mislio sve sto kazem. Stvari bih cenio ne po onome sto
vrede, vec po onome sto znace. Spavao bih manje, sanjao vise. Shvatio
sam da svakim minutom koji provedemo zatvorenih ociju gubimo sezdeset
sekundi svetlosti. Hodao bih kada drugi zastanu, budio se dok ostali
spavaju. Slusao bih druge dok govore... i kako bih uzivao u sladoledu od
cokolade.
Kada bi mi Bog poklonio komadic zivota, oblacio bih se jednostavno,
izlagao potrbuske suncu, ostavljajuci otkrivenim ne samo telo vec i dusu.
Boze moj, kada bih imao srce, ispisivao bih svoju mrznju na ledu, i cekao
da izgreje sunce. Slikao bih Van Gogovim snom na zvezdama jednu
Benedetijevu poemu, a Seratovu pesmu bih poklanjao kao serenadu u
casu svitanja. Zalivao bih ruze suzama, da bih osetio bol od njihovih
bodlji, i strastven poljubac od njihovih latica.....
Boze moj, kada bih imao jedan komadic zivota... Ne bih pustio da prodje
ni jedan jedini dan, a da ne kazem ljudima koje volim da ih Volim.
Uveravao bih svaku zenu i svakog muskarca da su mi najblizi i ziveo bih
zaljubljen u Ljubav. Dokazivao bih ljudima koliko grese kada misle da
prestaju da se zaljubljuju kada ostare, a ne znaju da su ostareli kada
prestanu da se zaljubljuju. Deci bih darovao krila, ali bih im prepustio da
sama nauce da lete. Stare bih poucavao da smrt ne dolazi sa staroscu
vec sa zaboravom. Toliko sam stvari naucio od vas, ljudi... Naucio sam da
citav svet zeli da zivi na vrhu planine, a da ne znaju da je istinska sreca u
nacinu savladjivanja litica. Shvatio sam da kada tek rodjeno dete stegne
svojom malom sakom svoga oca da ga je steglo zauvek. Naucio sam da
covek ima pravo da gleda drugog odozgo jedino kada treba da mu
pomogne da se uspravi. Toliko sam toga mogao da naucim od vas,
premda mi to nece biti od vece koristi, jer kada me budu spakovali u onaj
sanduk, ja cu na zalost poceti da umirem...

Gabriel Jose Garcia Marques
Korisnikov avatar
By Blady
a pazi tek tvoj avatar :grom:
ali dobro je, ostani tu..
By LeDeNa_
.......Secanja

Preko puta moje zgrade nalazi se kuca sa belom ogradom. Ograda je napravljena od metalnih pravougaonih cevi, ofarbana u belo. Sve su ravne, kao da streme ka nebu. Samo jedna od njih ima vrh malo savijen u jednu stranu. Bila je kriva i na sredini i secam se kada je stari komsija uzeo da je ispravlja. Metal je krt i trebalo je dosta strpljenja da je ispravi, a da cev ne pukne. Gledala sam ga s kojom posvecenoscu to radi i bila impresionirana njegovim strpljenjem. Napravila kafu i pozvah ga da se malo odmori..... Sedimo i pijemo kafu. Dan topalo kasna je jesen bila. Lice mu izbrazdano borama, a u ocima ostao neki izraz topline i ceznje za porodicom koja se razisla, svako za svojom srecom.

˝Kada ces komsija ispraviti vrh od one cevi?˝ upitah ga.
˝Ima vremena, kad dodjem sljedeci put.˝, rece dok je gledao kako bi se to najlakse dalo izvesti.

Ali nije bilo sledećeg puta. Vise nije dosao, jer starost i godine najzad su okoncale njegov zivotni put.

Kako vreme prodje, a da toga nismo ni svesni. Da li se ikada zapitamo koliko gubimo svojom neodlucnoscu, koliko dragocenog vremena prodje u razmisljanjima koja ne ostvarujemo. Ne znam koja je od dve opcije teza:

- kada mozes da ostvaris, a ne znas sta zelis ili
- Kada znas sta zelis, a ne mozes to u tom trenutku da ostvaris?

Ova druga mnogo mi teze pada. Vreme koje mi klizi kroz prste ostavlja mi osecaj nelagode u dusi. Ono budi taj osecaj nesigurnosti da necu stici ostvariti ono s to sam zelela. Osecam se kao prekooceanski brod nasukan na sprudu. Puna snage, energije, zelje za akcijom. Ali nemocna da se pokrene dok ga plima ne podigne. Ta spasonosna plima i vetar, tako zeljni vetar koji jedini moze da razvije jedra punom snagom.

Ponekad pomislim da sam neskromna u svojim razmisjanjima i zeljama. Imam malo zelja, ali sve izgledaju velike i tesko dostizne. Zasto uvek tezim ka necemu sto je tesko ostvarivo i za sta su potrebne velike zrtve? Valjda je priroda takva u poniznom bicu koje tezi da predje veliki put.
Strpljenje je ono sto je neophodno, a meni ono nikada nije bilo jaca strana kada je u pitanju jedna zelja.

Odraz lica na staklu i pogled sanjara. Misli koje lutaju, odlaze nosene toplim vetrom. Dokle ce sve ovako stajati, van vremena, van prostora, van granica sopstvenog bivstvovanja... Ne znam i to je ono sto mi ne da dusi spokoja.

Gledam u ogradu od belih cevi. Jedna od njih je u vrhu savijena u jednu stranu. Nema ruke koja bi je ispravila. A vreme i zivot idu dalje.

2008
By LeDeNa_
Citat jedne forumasice....LeDeNa, mislim da si tvrdoglava, to je lose... Ae evo ti odgovora...
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
A zasto bi tvrdoglavost bila samo losa osobina?

Recimo, meni je tvrdoglavost, pre svega prema sebi samoj, mnogo puta priskocila u pomoc, pogotovo ovde.

Mozda je to ona ''konstruktivna tvrdoglavost'' koju pominje jedna forumasica (nije bitan nick), ne znam. Mozda to neko i drugacije zove, ni to ne znam.

Ja to zovem tvrdoglavost. Resenost da u necem istrajem i da ne odustajem od necega na prvi pomen teskoce ili prepreke.

I mnogo puta mi je to pomoglo da se izborim i sa nekim teskim stvarima u zivotu, pa je zato i negujem.

E, sad, svaka ''resenost'' ima dva lica, pa, koliko god mogu da je upotrebim u dobre svrhe, toliko, nazalost, mogu i u suprtnom pravcu. Kod mene, to zavisi iskljucivo od odnosa druge strane prema meni. Desavalo mi se da je nikada ne ''prizovem'' sa tamne strane u odnosima sa nekim ljudima. Sa nekim drugim... Uf!

Mada, i to priznajem, to mi je, bas ono, ''poslednje utociste''. Poslednja linija odbrane. I kad dodje do toga, onda vise nema lecenja. Cim se pojavi, znaci da nesto gadno nije u redu.
By tasa
Ledena, nema ona pojma.
Pozovi je malo da se edukuje i dozivi tvoje vrline i mane! :)
By tasa
By tasa
Ledena, Madonnu ne voli onaj ko nema osecaja za lepotu.
Jadni su takvi ljudi i jadno im je bitisanje.

Madonna je vrh lepote, a do vrha ne moze svako.

Ajd' idem da cutim dalje.
By tasa
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by tasa

Ledena, nema ona pojma.
Pozovi je malo da se edukuje i dozivi tvoje vrline i mane! :)
He taso :)

POGLEDAJTE OVO......

http://www.youtube.com/watch?v=diccc7je8tg

Najlepse u ovom filmicu jeste iskrenost, bez ikakve zadrske, pojedinih zagrljaja.

FREE HUGS!!! DIVNO!!!
BRAVO ZA NJIH I IDEJU!!!

To mi treba!!!!!!!, samo to FREE HUGS!!! :( i kako kazes
"iskrenost, bez ikakve zadrske, pojedinih zagrljaja"
By LeDeNa_
:gol:

Covek je imao potrebu za tim he

Lepo, da....

Bio je kod u raznim emisijama...

:)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

"Nema potrebe moliti se, rece on. Nikakve potrebe nema."

http://www.youtube.com/v/bNcl0L7eJUY&hl=en&fs=1
By tasa
ocem grlim !!! :(

eeeeee, Ledena, odoh odmah do grada
da se grlim, kao on !!!!!!!!!!
ajd' zdrave i vesele vas nasla kad se vratim
By tasa
Usne svanuća

Čeznem
da zagrlim dan
kojim neće koračati
suludi vetrovi

Sanjam
o noći koja će me
pokriti spokojem

Priželjkujem
svitanje
koje neće
na usnama
nositi pitanje.
By tasa
Suton krošnje

Po krošnji
pocepanoga zagrljaja
klize sutona suze

U oku se klati
oteti tren dana

Daljinom šume
vetrovi uzdaha

Razdiruća je bol tajne
skrivene u suton krošnje.
By LeDeNa_

Suton krošnje

Po krošnji
pocepanoga zagrljaja
klize sutona suze

U oku se klati
oteti tren dana

Daljinom šume
vetrovi uzdaha

Razdiruća je bol tajne
skrivene u suton krošnje.
Slika
By tasa
Ledena, jesam li te ja povredila na chatu, sta se desilo malopre, uf
jbt prsla sam pojma nemam sta kucam.... :(

znas da sam ja ustvari u ovom fazonu
:kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo:
By LeDeNa_
::::::::::::::::::::::::::::::

Ima jedna osoba na ovom forumu koja pise retko, recenice su mu kratke (nekad tek jedna rec), ali uvek njegove postove pazljivo procitam. Tu je i jos jedna osoba, obojen humorom, ali prilicno sa obe noge na zemlji. Zasto oni? Zato sto mi dobar deo njihovog pisanja zvuci realno, kao nesto o cemu vredi razmisliti i vezano je za zivot.

Koliko se covek menja, sta ga vodi i okrece da krene u nekom smeru? Da li vise uticaja napravi razum ili srce?
Nekad imam osecaj da koliko god nas je ovde sa istim smerom u kojem idu nasa razmisljanja, svako od nas je sam. Moze se osloniti na sebe i na one koji ga neposredno okruzuju (sto je i normalno). Ali samoca se oseca u onome sto mi jesmo, a stidimo se to pokazati na mestu gde to ne bi smelo da se dogodi. Volila bih da ljudi na ovom forumu mogu otvoreno reci sta ih privlaci i ko su u ovom svetu koji zovemo gay-serbia ili kako vec , a da ne budu osudjeni zbog toga.

Znam da se dobrim delom sere i na ovom forumu, kao sto je to i svugde. Masta odradi svoje, ponekad i nejebica zacini, pa nastanu lepe price i zanimljivi komentari. To je lepo i dragoceno kada se gleda kroz prizmu maste. To je opasno i rizicno kada se pogleda svojim ocima.
Odkako sam ovde, trudim se razvojiti ta dva sveta. Na ovaj forum sam prvenstveno pocela dolaziti da bih nesto saznala, da bi mi to pomoglo da saznam nesto vise o sebi. ˝Mastu˝ procitam i zaboravim.˝Realnost˝, kada je nanjusim, procitam i po nekoliko puta. Bojim se da masta nekoga ne bude na kraju skupo kostala. Zato volim dati podrsku svakoj iole ozbiljnijoj temi.

Ponekad se upitam, zasto oni koji imaju iskustva ne pisu na takvim temama, ali zato kada se povede neka glupa rasprava napisu po 50 postova?
Zar ce doveka prepucavanje i proseravanje imati primat u odnosu na korisno i edukativno? Niko nije duzan da nekoga uci necemu, ali nece mu ni ruke otpasti ako nesto korisno i napise.
Zato sam i pisala ovde. Svim srcem se nadam da nece zameriti. Ne zato sto je moja, vec stoga sto moze nekoga spasiti teskih posljedica kada se ˝masta˝ pretoci na njegovo telo i organizam.

Jedna Dama na ovom forumu nikad ne stedi svoje vreme da nesto napise i podari iskren savet onima koji ga trebaju. Neko ce reci da Ona privlaci paznju na sebe i zeli biti u centru. Ali najcesce ce to reci oni koji su bas na tim temama gdje je njihova rec bila najpotrebnija ostali nemi. Zato je Ona cesto inspiracija onima koji inspiraciju traze. Ne, ovo nije upucavanje...samo postena konstatacija.

Vremenom se covek na neki nacin povuce u sebe. Mozda i krene da nesto kaze pa ta rec ostane za zubima ili iza tipkovnice.
Starenje, sazrevanje ili dzangrizavost?
Znam da se od mene ocekivalo da vremenom postanem ozbiljnija, da stanem na loptu. Ali ja je svaki put sutnem da odleti ispred mene. Ne zelim postati dzangrizava cak i ako docekam sezdesetu godinu he. Vise vredi jedan dan smeha, nego deset godina namrstenosti.

Sazrimo, ali nemojmo se osusiti.
Pomozimo onima koji dolaze da nase greske ne ponove.
Sebicnost je otrov ciji smrad nikad ne ostane u nama samima vec otera one do kojih nam je stalo...ma koliko to bilo.

Sorry na ovome ali me iznerviralo dosta toga danas...

Ali smejmo se....

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

http://www.youtube.com/watch?v=fJ9rUzIMcZQ
By LeDeNa_

Ledena, jesam li te ja povredila na chatu, sta se desilo malopre, uf
jbt prsla sam pojma nemam sta kucam.... :(

znas da sam ja ustvari u ovom fazonu
:kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo: :kolo:
He taso, nisi...O chatu necu ni da govorim...
By tasa
Eh zene, zene.
Oglasila mi se ona koja je zabrljala. Posto sam cvilila na javnom.
Kaze da joj je zao mnogo. Da si je pogresno razumela i da te gotivi
i da si njeno mezimce na kanalu. I da dodjes da ti objasni.
Eto. Umalo srce da me opali radi vas.
Ajd' skokni do nje pa posle kako hoces.
By LeDeNa_
21 gram

Kazu da u trenutku smrti telo gubi 21 gram.

Da je to tezina duse.

A ja se pitam, kolika je tezina ljubavi?

:)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.youtube.com/watch?v=RIZSPwKY75w

Madonna Drowned World/Substitute for love

I traded fame for love
Without a second thought
It all became a silly a game
Some things cannot be bought

I got exactly what I asked for
Wanted it so badly
Running, rushing back for more
I suffered fools so gladly

And now I find
I've changed my mind

No The face of you
My substitute for love
My substitute for love
Should I wait for you
My substitute for love
My substitute for love

I traveled round the world
Looking for a home
I found myself in crowded rooms
Feeling so alone

I had so many lovers
Who settled for the thrill
Of basking in my spotlight
I never felt so happy

Mmmmm, ooohhh, mmmmm
Famous faces, far off places
Trinkets I can buy
No handsome stranger, heady danger
Drug that I can try
No ferris wheel, no heart to steal
No laughter in the dark
No one-night stand, no far-off land
No fire that I can spark
Mmmmm, mmmmm

Now I find I've changed my mind
This is my religion
By LeDeNa_

Eh zene, zene.
Oglasila mi se ona koja je zabrljala. Posto sam cvilila na javnom.
Kaze da joj je zao mnogo. Da si je pogresno razumela i da te gotivi
i da si njeno mezimce na kanalu. I da dodjes da ti objasni.
Eto. Umalo srce da me opali radi vas.
Ajd' skokni do nje pa posle kako hoces.
Ne idem vise na taj chat...
Ne zelim ovde da pisem o tome...
Sorry
By LeDeNa_
Nekad nikad ne naucis ipak...

Jutros dok sam kupovala novine, pri izlasku iz prodavnice, neki lik mi odvali rame. Okrenula sam se prema njemu, a ono debelo pijan (ujutru???) cica od jedno 50 i kusur godina. I poce da mi se unosi u lice. "Sta je bilo? Sta je bilo?"
Zivota mi doslo mi da ga odvalim, pa nek me bije posle dva sata...
Ovako, teskom mukom sam ga zaobisla i otisla svojim poslom. Pretpostavljam da sam ga ostavila u uverenju (alkoholnom) da je faca nad facama. No, nisam ucinila nista jer bih se osecala lose...

..no, kako rekoh, neke stvari se izgleda ne mogu nauciti...i na kraju krajeva, nije mi zao.

:vatrica:
By LeDeNa_
Leteti....

Kad sam imala sest godina, zadnje leto pre skole provela sam delom na Hrvatskom primorju, a delom na Divcibarama (Maljen). To je i jedno od najlepsih leta koje pamtim, u trenutcima dok je zivot jos licio na bajku.

U tom dobu, i u tom trenutku, moje najdraze stivo bio je Politikin Zabavnik, a omiljeni lik Supermen. Znala sam napamet gomilu izreka, fraza i svega ostalog sto se njega ticalo. Na neki nacin, bila sam njime skoro opsednuta. Naravno, najdraza njegova odlika, sem pravodljubivosti i postenja, bila je ta sto ima sposobnost leta. Uh. To je bilo nesto! Nije prosao dan, a da ne pomislim na to. Kako bi divno bilo leteti. Vau!

I tako sam, zajedno sa gomilom decurlije na planincugi (kod one vikendice, trcala sam gore - dole po padini i dernjala se "Je li to ptica? Je li avion? Ne, to je Supremen!"lol

I kako to biva, krcag ide na vodu dok se ne razbije. Jednoga dana, izigravajuci Supermena, zatrcala sam se nizbrdo niz livadu, koja je inace veoma strma, dernjanjuci se iz sveg glasa. Trceci tako, postigla sam verovatno najvecu brzinu u svom dotadasnjem zivotu. Opijena Supermenom, brzinom i drekom, usla sam u nesto u jednom trenutku pomislila da je to to. Da sam veoma blizu da postanem on licno, Supermen, samo jos da poletim. Pred mene je nailazila jedna rupcaga, dubine nekih 3 metra, i precnika 7-8 metara. Jos sam jace potrcala, i na njenoj ivici se odrazila, rasirila ruke, i poletela. Nakratko.

Osecaj je bio neverovatan. Ja letim! Kuca ispod mene, oblaci, vetar. I preletela sam neki 5-6 metara, sigurno. Ali onda je krenulo sletanje. Prizemljila sam se na dnu rupe, tako sto sam se zakucala glavom u povecu kamencugu. Na srecu, onesvestila sam se tako da nisam odmah osetila posledice super-herojstva. Kada sam progledala, otac i tetka su me umivali vodom, rascepila sam glavu a iz nosa mi je liptala krv. Posledice tog udarca u glavu ocigledno su prisutne i danas. :) )

No, bila je to sjajna zivotna skola, te sam je srecom prezivela. I izvukla par jako dobrih pouka, bukvalno za citav zivot.

1. Lepo je leteti

2. Sletanje zna da bude bolno

3. Ko visoko leti, nisko pada.

4. Mastanje je lepo, ali je otreznjenje ruzno.

5. Nije dovoljno zeleti, potrebno je i moci

I pod 6. ... Ko leti vredi, Ko vredi leti,Ko ne leti ne vredi. :) )

Slika
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 55
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!