Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Tea
Originally posted by erkondisn
Originally posted by Tea

Što jednostavno ne prelazi granicu sa ličnom kartom? Ne verujem da se onda evidentira dužina boravka....
Srećno!
izmedju Hrvatske i Srbije ne ide (barem ne jos) prelazak s licnom.
Jbg onda. Ja sam nedavno išla na Jahorinu sa ličnom kartom, koju nisu skoro ni pogledali kad smo prelazile granicu. Doduše, to je Bosna. Mislila sam da isto važi i za Hr....:kuca:
By katarina
Jedno od rešenja za dobijanje privremenog boravka u Srbiji za strane državljanje jeste i osnivanje radnje ili privrednog društva i na osnovu toga izdavanje dozvole za privremeni boravak od strane nadležnog MUP-a.
Za detaljne informacije javite se na u2u.
By Hans
Nema braka bez ljubavi. :D

Srećno!
By cheguevara
Da je slovenačko državljanstvo u pitanju pa da razmislim, a ovako... :2:
Korisnikov avatar
By lav
a koliko god treba da budes u braku da bi dobio drzavljanstvo :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
meni moze bilo koje rase
samo nek' mu ne pada jebena kita usred seksa.

r

pogresno mjesto za izlivanje frustracija doduse/.
Korisnikov avatar
By lostinspace
Eh, a zar ne moze drzavljanstvo Srbije da se dobije samim podnosenjem zahteva za drzavljanstvo na osnovu nicega - samo ako se deklarises kao Srbin/Srpkinja, da si pravoslavne veroispovesti (mozda ovo cak i ne moras, nisam siguran) i da osecas da je Srbija tvoja zemlja. Znam za dve devojke koje su tako resile drzavljanstvo. Potrebno je oko 7-12 meseci ako nemas vezu. Obe su Crnogorke i nisu rodjene ovde, niko im nije direktno iz Srbije. Kontam da ako su one dobile, da moze svako.

Inace, meni je mama jelte iz Srbije i ima drzavljanstvo i mislim da smo tata i ja jedine osobe na svetu koje su (doduse devedesetih) imale problema da dobiju jebeno drzavljanstvo, jednom su nasi zahtevi izgubljeni, drugi put su nas odbili (ili tako neka idiotija). Cale je hteo da odustane, kao fazon ne treba mu, na kraju je izvadio, ali smo nasli neku tetu koja radi u Ljermontovoj koja je svako malo zvala da proveri "dokle" je stiglo.

Ponavljam opet, ja sam imao kao nekih osnova da dobijem drzavljanstvo, pa se ne racunam... Ali kontam da nase drzavljanstvo sada moze lako da se dobije.

P.S. Setih se jos jedne devojke iz Hercegovine koja je dobila drzavljanstvo bez preterane veze sa Srbijom.

E sad, ako je nekom problem da se izjasni kao Srbin/Srbijanac i da se oseca kao da je Srbija njegova zemlja, a zarad papira... Tu vec ne znam :)

Nadam se da ne sirim neke dezinformacije, samo kazem da proverite :)
Korisnikov avatar
By barni011
Moja drugarica koja je rodjena u BiH kao i svi njeni i nikakve veze nije imala sa Srbijom podnela je zahtev pre nekih 5 godina recimo i dobila drzavljanstvo, ali ona je Srpkinja.I odmah posle par meseci se zaposlila u drzavnoj sluzbi.
E sad ne znam jel moze i ta devojka tako, da li postoji ta mogucnost da se izjasni kao Srpkinja ako uopste zeli to.
Korisnikov avatar
By Azdaja
o lijepe li teme :wow:

nadje li gej srbina?
Korisnikov avatar
By Val
Izgleda se utopishe! Nema nish' novoGA ni ove godine...
Korisnikov avatar
By Val
A bome, uskoro cje i sledecji januar... :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!