Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SunceAko postoji prepreka slobodnom protoku Svetog kapitala, višak su i ljudi a ne samo biljni i životinjski svet. Da se maknemo sa mikro nivoa, šta misliš zašto su finansijski moćnici toliko bili protiv uspostavljanja sporazuma u Kopenhagenu?
Znam da u Beogradu i dalje nema dovoljno zelenila, a ne znam otkuda im to da ima viska sumskog fonda.
Originally posted by SunceHteo sam da kazhem da je odvratno shto se ovako promovishe ... plastichno drvece ili shta god. Degutantno je i nisko. Neka drzhava malo kontrolishe odakle stizhe to drvece, neka se zabrani prodaja jelki bez busena, neka inspekcija malo to kontrolishe, i neka se aktivisti bore za to, a ne da lepe uvredljive plakate i krivicu svaljuju na ljude, od kojih mnogi i koriste plastichne jelke.
Originally posted by Rei
Odvratna uvreda za nekoga ko je stvarno umro. Jebesh drvece.
![]()
Originally posted by SunceNa Kalemegdanu ima nešto borova i to je jedino mesto u Beogradu gde sam ikada video žutaricu, koja je inače po poreklu ptica toplih borovih četinarskih šuma
Pored Dunava saditi vrbe i topole. A ako cemo jelu, onda idimo u pojas bukovo-jelovih suma.
Sa jedne strane su parkovi - tu mozes da sadis sve i svasta. I ginko, japanske tresnje, smrce, omorike itd. Pored gradskih ulica takodje - treba razmisliti sta se i gde sadi, a u obzir se uzima tolerantnost na aerozagadjenje itd.
Sa druge strane su prirodna stanista (pored Dunava, npr.). Tu se sade vrste koje odgovaraju tom klimazonalnom tipu. Gradska vlada je organizovala suprotno - kao da su sadili vrbe i topole na vrhu Zlatibora.
Originally posted by ReiA ti ko u ŠveCkoj da živiš?
Neka drzhava malo kontrolishe odakle stizhe to drvece, neka se zabrani prodaja jelki bez busena, neka inspekcija malo to kontrolishe, i neka se aktivisti bore za to, a ne da lepe uvredljive plakate i krivicu svaljuju na ljude, od kojih mnogi i koriste plastichne jelke.
Originally posted by SimorIzgleda da su uspeli da ubede bolnicu da ne seče šumu i da objekte gradi na svojoj već postojećoj zemlji.
Sunce, a jel' znaš šta se dešava sa zaštitom Zvezdarske šume? Znam da su se građani organizovali jer je nekakvim regulacionim planom trebao da bude smanjen šumski fond.
Originally posted by MarsPa ne ali bi tako trebalo, ne? Mrzim kad se od mene pravi zlochinac, te zbog toga shto jedem meso, te zbog toga shto se mazhem kremom koja je testirana na mishevima (ne mazhem se, mrzim kremice, ali dajem primer) te zbog novogodishnjih jelki... Dosta mi je, ja nisam kriv ni za shta, i neka odgovornost preuzmu mehanizmi koji su meni omogucili da radim to shto radim, iako ne radim nishta loshe.
Originally posted by ReiA ti ko u ŠveCkoj da živiš?
Neka drzhava malo kontrolishe odakle stizhe to drvece, neka se zabrani prodaja jelki bez busena, neka inspekcija malo to kontrolishe, i neka se aktivisti bore za to, a ne da lepe uvredljive plakate i krivicu svaljuju na ljude, od kojih mnogi i koriste plastichne jelke.
Originally posted by MarsSa petim parkom ne znam šta je bilo, ali dve poslednje stvari koje sam čuo su da se situacija opet komplikovala, i da je park bio zarastao u drvca jer niko nije mogao da uđe da održava park, pa su sami Parčani morali da seku drveće (to se zove prirodna sukcesija ekosistema... na mestu Petog parka bi prirodno rasla šuma... kao što Obedsku baru treba stalno čistiti od mulja da se ne pretvori u ritsku šumu)
A Peti parkić??
Originally posted by MarsVerujem da većina tih stabala u stvari predstavlja kiselo drvo, što nije dobro... to je kao da kažu da je očuvana priroda jer ima puno ptica, a ono sve gradski golubovi
Jednom sam čuo statistiku....broj stabala po glavi stanovnika...uporedne analize, sa drugim evropskim gradovima.
Ne sećam se brojki, ali je neka tuga vezana za Bg.
Originally posted by Rei
Dosta mi je, ja nisam kriv ni za shta, i neka odgovornost preuzmu mehanizmi koji su meni omogucili da radim to shto radim, iako ne radim nishta loshe.
Originally posted by MarsNa Menhetnu naravno.
Valjda postoji i neki ginko ma Menhetnu.
Originally posted by Lepa KrepaReci mi, shta sam loshe uradio? Hocu da budem dobar, ali avaj, i am a monster
kad bi me neko pitao koji je glavni problem u procesu podizanja svesti o ličnoj odgovornosti za društvo/okruženje u kom živiš, ja bih rekla ovo:
Originally posted by Rei
Dosta mi je, ja nisam kriv ni za shta, i neka odgovornost preuzmu mehanizmi koji su meni omogucili da radim to shto radim, iako ne radim nishta loshe.
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!