Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By RuznaGlupaZla
Originally posted by Marvin

Zabrinuti zbog velikih troškova lečenja ljudi sa prekomernom težinom, u Japanu su zabranili debljinu.

Zakonom je utvrđen maksimalni obim struka za osobe iznad 40 godina. Za žene je to 90 santimetara, a za muškarce 5 santimetara manje. Zakon je propisao obavezu za sve poslodavce da periodično moraju da organizuju merenje struka svojih radnika starih između 40 i 74 godine.

Tako će na kraju godine biti izmeren obim struka više od 56 miliona građana. Svi koji budu deblji nego što je propisano, moraće da promene način ishrane, a ako i posle šest meseci ne uspeju da se vrate na traženu težinu, moraće da idu kod lekara da im on propisao dijetu.

Ako kompanije ne smanje broj debelih radnika za deset odsto do 2012, odnosno za 25 odsto do 2015, moraće u zdravstvene i penzione fondove da uplaćuju više novca.
Logično.
Korisnikov avatar
By svejedno
Mene interesuje kako ce da se organizuje premeravanje struka svim gradjanima?
Korisnikov avatar
By Marvin
"...poslodavce da periodično moraju da organizuju merenje struka svojih radnika..."

Znači, referent za merenje struka :hvala:
Korisnikov avatar
By svejedno
znaci samo za zaposlene?

..

Neozbiljno je to.

..

A reci podmicivanja 'jer mi je struk samo 1.5 cm siri'.... :lol:

Svasta se tu moze.
Korisnikov avatar
By Marvin
Ju! Ja tek sada obratio pažnju da je to 95cm za muškarce :iskolacen:

Pa ne može to tako da se postavi!
Nije svako sa preko 95 debeo! :protest:
Korisnikov avatar
By Marvin
JUUUU!

(sad sam obratio pažnju drugi put :giggle: )

5 cm manje!!!

Pa to je 85 cm!

Oni nisu normalni!
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Marvin

JUUUU!

(sad sam obratio pažnju drugi put :giggle: )

5 cm manje!!!

Pa to je 85 cm!

Oni nisu normalni!
Pa to su japanci . Malecki su. De's ti vido' Japanca da je tako lepo krsan ka' ti :)

Zivo me zanima koliko su u proseku visoki :nerd:
By Orion
Kad smo kod Japana i demotivational fotki, evo još par.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
By Orion
Sorry za spam, nisam odoleo. :lol: Japan. :love:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by unic0rn
Originally posted by Azdaja

volim da se grlim sa elegantno popunjenim personama :mazi:

zalim jer ih bas malo poznajem - ljudi jediteee, zderite - da se mazimo!!! :hypno:

( :lood: )
:roflmao:

Japanci su mi oduvek bili kul!

p.s. mislim da sumo rvachi mogu da priuste da sebi plate povecane troskove zdravstvenog osiguranja. bar oni iz A lige :lol:

da, smej se...ako nisi debeljuskast nista od naseg mazenja!

:pop:
Korisnikov avatar
By Tungi
A od cega se ti Ameri goje,od plastike i vakumirane zelene salate? :nesiguran:

Ajd jos i da pocnu da sankcionisu i mrsave,to bi tek ogromna diskriminacija bila.Mrsavi se ,je l kao osecaju zdravije,nemaju povisen krvni pritisak i dijabetes?Predrasude,predrasude...
Korisnikov avatar
By Marvin
http://www.divinecaroline.com/79975/494 ... e--vs--now

Čini mi se da je ovo jedan od razloga.
Ja od tog junk i fast fooda jednom u godinu dana odem u Mc na šejk. I nikako ne mogu da odolim da uzmem onaj najveći.
Navuku te dušmani. Em je cena, koliko, 5% veća... em je to samo jedno malo nevino izgovoreno "da" a toliko šejka više :mljac:
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Tungi

Mrsavi se ,je l kao osecaju zdravije,nemaju povisen krvni pritisak i dijabetes?Predrasude,predrasude...
Kod gojaznih se mnogo češće javljaju i povišen krvni pritisak i šećerna bolest.

Gojaznost jeste bolest i treba da se liječi.

Lično mi je odbojna. Jako.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ja bih voleo da imam 100 kila:hipnotizer:
By Ulix
Mrsavi se ,je l kao osecaju zdravije,nemaju povisen krvni pritisak i dijabetes?Predrasude,predrasude...
Činjenica je da je gojaznost faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i dijabetes tip 2. Naprosto, to je tako. Ne zato što neko ima predrasuda prema gojaznim ljudima (mada oni jesu dosta stigmatizovani), već zato što su to potvrdila brojna istraživanja. Zna se i zašto gojaznost loše utiče na organizam, nije to nikakva medicinska misterija.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Winter

podržavam....u Americi je takodje veliki problem prekomerna telesna tezina...i recimo standardne igle koje koriste u medicini...morali su da promene duzinu...tj da prave vece....jer sa obicnima nisu u mogucnosti da probiju kozu i salo.....jerbo su ti Ameri bas pravi krmčići :)
I težinu dozvoljenog prtljaga koji možeš da poneseš sa sobom na put avionom su smanjili - jer se masa ljudi povećala!

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Tungi
Eto,goje se ljudi,lepi se i voda za njih,a mene jede neka bolest:lol:
By Hans
Originally posted by Ulix
Činjenica je da je gojaznost faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i dijabetes tip 2. Naprosto, to je tako. Ne zato što neko ima predrasuda prema gojaznim ljudima (mada oni jesu dosta stigmatizovani), već zato što su to potvrdila brojna istraživanja. Zna se i zašto gojaznost loše utiče na organizam, nije to nikakva medicinska misterija.
Absolument. To i ako si mrsav ne znaci nista, moze ti krvna slika biti jako losa. Ali je veca sansa da ces docekati duboku starost ako si tokom zivota pazio/la na sebe i bio mrshaviji.
Zakon mi je ok. Mada, kod nas to ne bi upalilo jer je ovo zemlja gde zene vole trbuhe i maljave muskarce(?). Jos uvek. A ako ne, oni koji se ozene, ubrzo nabace isti.
Korisnikov avatar
By Tungi
Muskarac nije muskarac,bez stomacica:neto:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by RuznaGlupaZla...

Kod gojaznih se mnogo češće javljaju i povišen krvni pritisak i šećerna bolest.

Gojaznost jeste bolest i treba da se liječi.

Lično mi je odbojna. Jako.
i meni. bas bas bas....

kapiram da me to ne cini bas najispravnijim covekom na svetu...predrasuda, sta cu....
By Hans

Muskarac nije muskarac,bez stomacica:neto:
Znas li da su shanse za srchani udar mnogo vece kod onih koji imaju samo stomak? ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!