Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Zivot po STRIPIju

NE - ovo je napad na Srbiju
8
50%
NE - ovo je napad direktno na tebe BBB, jer te ne gotivi
4
25%
DA - Zasluzio si dve opomene jer si mu dirao Hrvatsku
1
6%
NE - Ako diras Hrvatsku trebao je da ti da 3 opomene, dozivotni ban, obuce ti majicu sa natpisom "Srbija", veze te i ostavi u centru Dubrovnika
3
19%
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Combo
Besmislene želje ne bi trebalo ni tada.
navedi besmislenost u mojim postovima
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Stripi
Nije Božić pa da ispunjavam želje.
''

:duh: :duh: :duh:

:sweet:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by KiWi
navela sam ti ja :sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by horus.
''
Jao, ovo je tako kjuuuut :love: Jednom smo kod frenda gledali neko Disneyovo karaoke izdanje božićnih pjesama pa smo teško pijani pjevali u sav glas. U 7 mjesecu :blush:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by IriS
kada sam pisao čitao sam temu Off prajd, a ne ostale Pendingove teme ... tako da tada nisam znao da je poruka duplicirana. Combo se nešto zaćutao :)
Korisnikov avatar
By Combo
Evo, Kiwi.

Zašto bi moderator copy/paste ono što je već rekao, samo zbog toga što osoba P manijačno otvara nekoliko istih tema, a osoba K slučajno nije videla odgovor.
copy/paste?

Zar nije moralna obaveza moda da obrazloži svoj postupak??

Nema veze, naći ću :D
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by IriS
kada sam pisao čitao sam temu Off prajd, a ne ostale Pendingove teme ... tako da tada nisam znao da je poruka duplicirana. Combo se nešto zaćutao :)
na toj temi koju si "čitao", pogledaj 1. stranu, treći post odozdo. ;)

toliko od mene.
sad nastavi da se muvaš sa Combombonom :sweet:
By Pending-For-A-Bending
Draga iRis, ja jesam netolerantan, ali cime sam ja to prekrsio pravilnik onim postom?

Razumem da bi bilo OK da dobijem opomenu kad bih ti rekao da si jedna zadrigla svinja kojoj treba kurac, ali ja nisam nista slicno tome rekao tako da moje pitanje ostaje: Zasto opomena/e?
Korisnikov avatar
By IriS
:lol: funny :ogledalce:

nisam ja odbor za žalbe.
moraš da pokucaš na druga vrata levo.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Borderline ali nije za opomenu. Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija. Jer bi kao moderatori trebali da daju lični primer a ne da tresu svoje frustracije na ostale korisnike ovog foruma.

Istina je da im se može, ali iskreno verujem da đavo dolazi po svoje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Mozda te Stripi opominje zbog opomene, mozda mu se dopadas.

Desanka Maksimović - Opomena

Cuj, recu cu ti svoju tajnu:
ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.

Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obicne.

Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.

Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.

Ili mogu kom reci u tome
casu cudesno sjajnu
predragu mi tajnu
koliko te volim.

O, ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Ucinice mi se negde u sumi
ponovo sve moje suze teku
kroz samonikle neke cesme.

Ucinice mi se crn leptir jedan
po teskoj vodi krilom sara
sto nekad neko reci mi ne sme.

Ucinice mi se negde kroz tamu
neko peva i gorkim cvetom
u neprebolnu ranu srca dira.
O, ne ostavljaj me nikad samu,
nikad samu,
kad neko svira.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
moderatori na ovom forumu su ekvivalent nase policije - dobro zamisljeno, dio ljudi sjajno radi svoj posao, ali u drugom dijelu imas par poremecenih umova koji ti smuce zivot, a ne forum.

naravno da ne govorim o Stripiju. Sa njim sam imao svakakvih nesuglasica ( ;) ) ali nikada po pitanju njegovog moderiranja
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sunce

kad neko svira.

Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obicne.

Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.

Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.

Ili mogu kom reci u tome
casu cudesno sjajnu
predragu mi tajnu
koliko te volim.

kad neko svira.

nikad samu,
kad neko svira.

:love:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Sunce

kad neko svira.

Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obicne.

Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.

Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.

Ili mogu kom reci u tome
casu cudesno sjajnu
predragu mi tajnu
koliko te volim.

kad neko svira.

nikad samu,
kad neko svira.

:love:
:trep:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by V I V I S E C T
Borderline ali nije za opomenu.
kao i što je border line izjava "just die" pa je Popeye dobio opomenu. Dakle, opomena za borderline i onda opet opomena za borderline. Pošteno, zar ne?
Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.
Također bi trebalo pratiti seksualni život korisnika. Čim im zafali kurca oma ban!
Jer bi kao moderatori trebali da daju lični primer a ne da tresu svoje frustracije na ostale korisnike ovog foruma.
Jer bi kao stariji useri trebali davati osobni primjer a ne da istresaju frustracije na mlađe korsnike ovog foruma.
Također.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.
:roll: ovo da nije napisao onaj od koga nishta ozbiljno ne uzimam, josh bih i imao neke (negativne) reakcije.......
By Kragi
Jbt dokle cete se nervirati zbog foruma i toga ko sta ovde pise o vama ili bilo kome/cemu drugom :senilko:
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by Popeye
well, ako je moje pisanje po forumu bilo ekvivalentno hladnjaci punoj mrtvih kosovara koje se razvozilo po srbiji, onda sam kriv. :D
hoćeš li da prekineš?

Čudo jedno kako o Srbiji sve znaš a ne pominješ Hrvatske ratne zločine u npr. Mostaru, zvanično saopštenje UNa da je Hrvatska vojska počinila zločine koji se ne procesuiraju (mi ove naše bar procesuiramo).

A ponovno i ponovno kršenje Ženevske konvencije (i odbrana da nisu upoznati sa istom) nije za pominjanje.
pa gdje drugdje hladnjaca s lesevima kosovara koju vozikaju predstavnici represivnog drzavnog aparata srbije moze biti tako mocna metafora nego u samoj srbiji? odnosno, na srpskom forumu, kad se vec stalno naglasava srpska komponenta ovoga, a ne pederska... hrvatske ratne zlocine cu svakako prije spominjati na nekom hrvatskom forumu, no mozemo i ovdje, samo neka me netko uputi na topic, molim, u kojem se o tome raspravlja. :)
Ja se ne bih tako busao u grudi da sam na tvom mestu.
lol. tvoj je problem, kao i jos nekoliko ljudi iz ove rasprave, sto moje spominjanje srpskih ratnih zlocina defaultno pripisuju mojem hrvatstvu, odnosno cak izmisljaju to hrvatstvo, kako bi im bilo lakse upasti u obrazac u kojem provode cijeli zivot, a to je mi-oni. nazalost, ne ja-oni (takav stupanj individualizma bi, valjd,a bio brankovicevska izdaja), nego mi srbi - oni ostali na svijetu koji nas ne vole.

A jako je tužno kada grad u kome živiš ne smatraš svojim gradom :( Iskreno te sažaljevam :( Najiskrenije.
kani suzo izdajiceeeee! :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Borderline ali nije za opomenu.
kao i što je border line izjava "just die" pa je Popeye dobio opomenu. Dakle, opomena za borderline i onda opet opomena za borderline. Pošteno, zar ne?
Također bi trebalo pratiti seksualni život korisnika. Čim im zafali kurca oma ban!
Jer bi kao moderatori trebali da daju lični primer a ne da tresu svoje frustracije na ostale korisnike ovog foruma.
Jer bi kao stariji useri trebali davati osobni primjer a ne da istresaju frustracije na mlađe korsnike ovog foruma.
Također.
Nema smisla dalje ulaziti u raspravu.
Što se posledica tiče, verujem da lična upletenost moderatora u svađe, može da dovede pre ili kasnije do gubitka tebi tako drage titule, što bi značilo tvoju forumsku smrt. Jer bi te forumski vukovi i zmije koje si njakao s štapom izjele. I verujem da jedino zbog toga unikorn skreće pogled i dopušta ti da ostaneš tu gde jesi, zbog sažaljenja. Ali svakom sažaljenju dolazi kraj. A ako postoji jedna stvar što se nikada nije tolerisala na ovome forumu to je kada moderatori upadnu u svađe. Što se tebi dešava, jer budimo realni, nisi naučio da komuniciraš s ljudima koji imaju suprotna mišljenja bez korišćenja moderatorske funkcije.
Originally posted by Vel boy
:roll: ovo da nije napisao onaj od koga nishta ozbiljno ne uzimam, josh bih i imao neke (negativne) reakcije.......
Ko si ti? Ozbiljno te pitam, pošto imaš definisano mišljenje o meni, a ja se nisam potrudio da isto steknem za tebe.
Korisnikov avatar
By Stripi
Nema smisla dalje ulaziti u raspravu.
Što se posledica tiče, verujem da lična upletenost moderatora u svađe, može da dovede pre ili kasnije do gubitka tebi tako drage titule, što bi značilo tvoju forumsku smrt. Jer bi te forumski vukovi i zmije koje si njakao s štapom izjele. I verujem da jedino zbog toga unikorn skreće pogled i dopušta ti da ostaneš tu gde jesi, zbog sažaljenja. Ali svakom sažaljenju dolazi kraj. A ako postoji jedna stvar što se nikada nije tolerisala na ovome forumu to je kada moderatori upadnu u svađe. Što se tebi dešava, jer budimo realni, nisi naučio da komuniciraš s ljudima koji imaju suprotna mišljenja bez korišćenja moderatorske funkcije.
:wow: koja duboka analiza pa još sa tamnim proročanstvom na kraju :smeh:
Još samo da si naveo konkretne primjere gdje sam ja to koristio "moderatorsku funkciju" prilikom razgovora pa da nam svima bde jasnije šta si uopće htio reći. Pa na kraj krajeva, neka mi i skinu fuknciju. Koliko se ja sjećam, funkcionirao sam sa i bez nje i tako već preko nekoliko godina. :kiss:
By Pending-For-A-Bending
Koristio si funkciju tako sto si mi dao DVE, a ne JEDNU opomenu, a sto je jos gore to si ucinio bez razloga.

I nemoj da se cupas da je greska sistema, kad se vidi da je izmedju opomena prosao jedan minut. Ja sam ITevac i znam sta je bag
By RACABG
opet stripi zloupotrebljava funkciju
Korisnikov avatar
By Combo
Ja ću da pustim muziku...

''
Korisnikov avatar
By Stripi
12:59:59
13:00:00

Izgleda kao cijela minuta a prošla je sekunda. Za to ne moraš biti IT stručnjak.

Uzgred, tek sam sad skužio da postoji i anketa pa sam glasao za prvu opciju. O čemu bi se drugom ovdje i radilo, zar ne?
By Pending-For-A-Bending
12:59:59
13:00:00

Izgleda kao cijela minuta a prošla je sekunda. Za to ne moraš biti IT stručnjak.

Uzgred, tek sam sad skužio da postoji i anketa pa sam glasao za prvu opciju. O čemu bi se drugom ovdje i radilo, zar ne?
NE kenjaj. Nema sekundi. Video si onu sliku sto sam postavio. Nemoj sad da izmisljas
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Pending-For-A-Bending

NE kenjaj. Nema sekundi. Video si onu sliku sto sam postavio. Nemoj sad da izmisljas
Da, sekunde nisu prikazane, o tome i govorim. Zato ti i možeš tvrditi da je prošla minuta a ja sam pokazao da to ne mora biti istina.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gde je opcija - I couldn't care less?
Meni je veći probme što anketa nije multičojs, tako da ljudi mogu glasat za sve opcije. Jednostavno, izbor samo jednog odgovora je premalo.
By Pending-For-A-Bending
ti i dalje nisi nista dokazao. Crsti dokazi meni trebaju.

U svakom slucaju ne bi me ni cudilo da si drhteci od srece sto ces mi dati opomenu dva puta kliknuo.

Naravno, nisi ni obrazlozio zasto si mi dao opomenu. A to je je zato sto si pickica
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!