Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by IriSkada sam pisao čitao sam temu Off prajd, a ne ostale Pendingove teme ... tako da tada nisam znao da je poruka duplicirana. Combo se nešto zaćutaoOriginally posted by KiWinavela sam ti jaOriginally posted by Combonavedi besmislenost u mojim postovima
Besmislene želje ne bi trebalo ni tada.![]()
Originally posted by KiWi
copy/paste?
Zar nije moralna obaveza moda da obrazloži svoj postupak??
Nema veze, naći ću![]()
Originally posted by KiWina toj temi koju si "čitao", pogledaj 1. stranu, treći post odozdo.Originally posted by IriSkada sam pisao čitao sam temu Off prajd, a ne ostale Pendingove teme ... tako da tada nisam znao da je poruka duplicirana. Combo se nešto zaćutaoOriginally posted by KiWinavela sam ti jaOriginally posted by Combonavedi besmislenost u mojim postovima
Besmislene želje ne bi trebalo ni tada.![]()
![]()
Originally posted by Sunce
Mozda te Stripi opominje zbog opomene, mozda mu se dopadas.
Desanka Maksimović - Opomena
Cuj, recu cu ti svoju tajnu:
ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obicne.
Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.
Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.
Ili mogu kom reci u tome
casu cudesno sjajnu
predragu mi tajnu
koliko te volim.
O, ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Ucinice mi se negde u sumi
ponovo sve moje suze teku
kroz samonikle neke cesme.
Ucinice mi se crn leptir jedan
po teskoj vodi krilom sara
sto nekad neko reci mi ne sme.
Ucinice mi se negde kroz tamu
neko peva i gorkim cvetom
u neprebolnu ranu srca dira.
O, ne ostavljaj me nikad samu,
nikad samu,
kad neko svira.
Originally posted by AzdajaOriginally posted by Sunce
Mozda te Stripi opominje zbog opomene, mozda mu se dopadas.
Desanka Maksimović - Opomena
Cuj, recu cu ti svoju tajnu:
ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Mogu mi se uciniti
duboke i meke
oci neke
sasvim obicne.
Moze mi se uciniti
da tonem u zvuke,
pa cu ruke
svakom pruziti.
Moze mi se uciniti
lepo i lako
voleti kratko
za jedan dan.
Ili mogu kom reci u tome
casu cudesno sjajnu
predragu mi tajnu
koliko te volim.
O, ne ostavljaj me nikad samu
kad neko svira.
Ucinice mi se negde u sumi
ponovo sve moje suze teku
kroz samonikle neke cesme.
Ucinice mi se crn leptir jedan
po teskoj vodi krilom sara
sto nekad neko reci mi ne sme.
Ucinice mi se negde kroz tamu
neko peva i gorkim cvetom
u neprebolnu ranu srca dira.
O, ne ostavljaj me nikad samu,
nikad samu,
kad neko svira.
![]()
Originally posted by V I V I S E C Tkao i što je border line izjava "just die" pa je Popeye dobio opomenu. Dakle, opomena za borderline i onda opet opomena za borderline. Pošteno, zar ne?
Borderline ali nije za opomenu.
Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.Također bi trebalo pratiti seksualni život korisnika. Čim im zafali kurca oma ban!
Jer bi kao moderatori trebali da daju lični primer a ne da tresu svoje frustracije na ostale korisnike ovog foruma.Jer bi kao stariji useri trebali davati osobni primjer a ne da istresaju frustracije na mlađe korsnike ovog foruma.
Istina je da im se može, ali iskreno verujem da đavo dolazi po svoje.Također.
Originally posted by V I V I S E C T
Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.
Originally posted by KiWipa gdje drugdje hladnjaca s lesevima kosovara koju vozikaju predstavnici represivnog drzavnog aparata srbije moze biti tako mocna metafora nego u samoj srbiji? odnosno, na srpskom forumu, kad se vec stalno naglasava srpska komponenta ovoga, a ne pederska... hrvatske ratne zlocine cu svakako prije spominjati na nekom hrvatskom forumu, no mozemo i ovdje, samo neka me netko uputi na topic, molim, u kojem se o tome raspravlja.Originally posted by Popeyehoćeš li da prekineš?
well, ako je moje pisanje po forumu bilo ekvivalentno hladnjaci punoj mrtvih kosovara koje se razvozilo po srbiji, onda sam kriv.![]()
Čudo jedno kako o Srbiji sve znaš a ne pominješ Hrvatske ratne zločine u npr. Mostaru, zvanično saopštenje UNa da je Hrvatska vojska počinila zločine koji se ne procesuiraju (mi ove naše bar procesuiramo).
A ponovno i ponovno kršenje Ženevske konvencije (i odbrana da nisu upoznati sa istom) nije za pominjanje.
Ja se ne bih tako busao u grudi da sam na tvom mestu.lol. tvoj je problem, kao i jos nekoliko ljudi iz ove rasprave, sto moje spominjanje srpskih ratnih zlocina defaultno pripisuju mojem hrvatstvu, odnosno cak izmisljaju to hrvatstvo, kako bi im bilo lakse upasti u obrazac u kojem provode cijeli zivot, a to je mi-oni. nazalost, ne ja-oni (takav stupanj individualizma bi, valjd,a bio brankovicevska izdaja), nego mi srbi - oni ostali na svijetu koji nas ne vole.
A jako je tužno kada grad u kome živiš ne smatraš svojim gradomkani suzo izdajiceeeee!Iskreno te sažaljevam
Najiskrenije.
Originally posted by StripiNema smisla dalje ulaziti u raspravu.Originally posted by V I V I S E C Tkao i što je border line izjava "just die" pa je Popeye dobio opomenu. Dakle, opomena za borderline i onda opet opomena za borderline. Pošteno, zar ne?
Borderline ali nije za opomenu.Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.Također bi trebalo pratiti seksualni život korisnika. Čim im zafali kurca oma ban!Jer bi kao moderatori trebali da daju lični primer a ne da tresu svoje frustracije na ostale korisnike ovog foruma.Jer bi kao stariji useri trebali davati osobni primjer a ne da istresaju frustracije na mlađe korsnike ovog foruma.Istina je da im se može, ali iskreno verujem da đavo dolazi po svoje.Također.
Originally posted by Vel boyKo si ti? Ozbiljno te pitam, pošto imaš definisano mišljenje o meni, a ja se nisam potrudio da isto steknem za tebe.Originally posted by V I V I S E C T
Trebalo bi pratiti seksualne živote moderatora, čim im u životu zafali kurca ili pizde odmah ih treba skinuti s funkcija.ovo da nije napisao onaj od koga nishta ozbiljno ne uzimam, josh bih i imao neke (negativne) reakcije.......
Originally posted by V I V I S E C T
Nema smisla dalje ulaziti u raspravu.
Što se posledica tiče, verujem da lična upletenost moderatora u svađe, može da dovede pre ili kasnije do gubitka tebi tako drage titule, što bi značilo tvoju forumsku smrt. Jer bi te forumski vukovi i zmije koje si njakao s štapom izjele. I verujem da jedino zbog toga unikorn skreće pogled i dopušta ti da ostaneš tu gde jesi, zbog sažaljenja. Ali svakom sažaljenju dolazi kraj. A ako postoji jedna stvar što se nikada nije tolerisala na ovome forumu to je kada moderatori upadnu u svađe. Što se tebi dešava, jer budimo realni, nisi naučio da komuniciraš s ljudima koji imaju suprotna mišljenja bez korišćenja moderatorske funkcije.
Originally posted by StripiNE kenjaj. Nema sekundi. Video si onu sliku sto sam postavio. Nemoj sad da izmisljas
12:59:59
13:00:00
Izgleda kao cijela minuta a prošla je sekunda. Za to ne moraš biti IT stručnjak.
Uzgred, tek sam sad skužio da postoji i anketa pa sam glasao za prvu opciju. O čemu bi se drugom ovdje i radilo, zar ne?
Originally posted by Pending-For-A-BendingDa, sekunde nisu prikazane, o tome i govorim. Zato ti i možeš tvrditi da je prošla minuta a ja sam pokazao da to ne mora biti istina.
NE kenjaj. Nema sekundi. Video si onu sliku sto sam postavio. Nemoj sad da izmisljas
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!