Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Swanheart
Originally posted by everythingISboring
Originally posted by Swanheart
jeste, zamisli molim te da se smire nemiri u Teheranu a ozvucenje prsne :lizalica:
ili, ili, da priznaju u Crnoj Reci da su svi posle mucenja zajedno uzivali u bludnim radnjama a prateca opream za penu se pokvari pa budemo kao da su nas iz Dunava izbacili

evo odoh da se stidim sto pitam za tehnicke detalje i za line up ( a znam ko je prvo trebao da dodje i ko nece doci i ko jos nece doci jer ih razdvajaju :lukavi: ) :mete:

S obzirom da si obavestena o detaljima zasto onda pitas ko dolazi a ko ne? ;)
Ali verujem da neces ti tamo gledati ko je dosao od DJ-eva nego da li ima dobrih komada :smeh: ...

eto, opet gresis :lizalica:
meni je posao da gledam ko je dosao od DJ-eva :trep:
a dobrih "komada" ima svuda, samo sto na iste ne obracam paznju jer su mi kao kinder cokolada, ima ih svuda, svako ih ima, ukusni su, ali kratko traju :lizalica:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mani se rasprave sa Swanheart njoj je posao da zajebava posten narod :lol:

U poverenju da ti kazem mislim da je ona pomalo bitcharka :D
By everythingISboring
Originally posted by Lakiboy_ns
Mani se rasprave sa Swanheart njoj je posao da zajebava posten narod :lol:

U poverenju da ti kazem mislim da je ona pomalo bitcharka :D

:smeh:
By everythingISboring
Hm...hm...ovo je vec offtopic.

Ja sam ovde zbog FOAM festa,pene i zezanja,a ne bitcharenja :P .:cool:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Swanheart
Mene samo zanima, da li ti mozes da garantujes da ce tamo biti Deki Milicevic, Nasta i Milosavljevic? :trep:
Jesam li preskocila da procitam odgovor, ili odgora na ovo pitanje nije bilo?
By ~ Le Saint X ~
Hmmmm....posto je dan posle mog rodjendana
mozda sebe pocastim da se ovlazim malo

:lol:
By everythingISboring
Main stage: Sandy Rivera, David Morales, Benny Benassi, Marko Nastić i Marko Milosavljević

Sky flash stage: Tom Pooks, Tsuyoshi Suzuki, Ian F, Andrew Technique, F.Sonik,Tomy DeClerque

SH stage: The competition of regional DJs

the end!
Korisnikov avatar
By Delete
the end!
By everythingISboring
Originally posted by Delete
the end!

A ne stvarno, kao deca ste, hocete da vam uz svaku kartu sredim i lizalice?
;)
By Swanheart
:nope:

ja samo hocu da mi neko potvrdi da ce doticni biti tada

Slika
By everythingISboring
*************Od sada karte za FOAM fest se dostavljaju i na kucnu adresu**************

P.S. Mada ovde ce to tesko da ide :P
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, nesto me ne privlaci ta pena, vec sam je isprobao, samo ti upropasti omiljenu obucu... A, posto je meni svaka omiljena (jer uvek kupim nesto sto mi se bas dopada, logicno zar ne? :giggle: ), bojim se da necu imati sta da obujem. :lol: Jedino da nesto "spontano" unistim i iscepam do tada... :lol:

Izmedju ostalog, ja se bas nisam gurao pod glavni mlaz (iz topova), pa nisam osetio penu u ocima, za razliku od nekih (slatkih momaka:blush: ) koji su u WC-u kukali kako ih peku oci, i utrcavali na ispiranje... :down:

Medjutim, pogazicu sve gore navedeno ukoliko mi se ponudi prilika da se sa nekim slatkisem zagubim u toj vlaznoj belini... :giggle: ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by DarkAngel;)
Ide li neko odavde na FOAM?
:pickme:
By Hans
Imam gadan ispit 31. a dolazi mi se.... :S
off: Je l' ima josh karata za Madonnu?
By Swanheart
ja poslovno :nerd:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Hans_87

off: Je l' ima josh karata za Madonnu?
ima
By Hans
Danke sehr...
Korisnikov avatar
By Dr. M
Naravno...

I jedva cekam...

:yay: :yay: :yay:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by BellyButton
Lepa zabava za antisluhiste :dj:
:seronjo:
By Swanheart
Originally posted by BellyButton
Lepa zabava za antisluhiste :dj:
jao divno, dobicu opet jednu opomenu

:yay:

Dakle, popushish antisluhisti dupli dildo u pauzi drk... pardon, sviranja klavijatura i fotoshopiranja fotografija

To sto si ti ogranicen pa ne mozes da slusas i uzivas u onome sto Nastic, Milosavljevic i Milicevic pustaju ne znaci da smo mi antisluhisti.

ahh
divno

dakle, ko ce da mi lupi opomenu :trep:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Swan, don't be rude...

Nisam ja protiv ljudi koji su publika ovakvim kvazimuzichkim pravcima jer uglavnom i ne znaju shta slushaju. I razumem ja da su takvi muzichki pravci veoma urbani ali moja namera nije da vredjam ljude koji takvu "muziku" vole. Reci nekome da je antisluhista nije uvreda. Sluhista je 2% ako ih ima i toliko. Problem je u tome shto po cenu urbanosti muzika gubi ono shto je njen najbitniji element, a to je harmonija. Ja nisam neko ko kritikuje svaki muzichki zanr koji nije po njegovom ukusu. Punk nisam nikada voleo ali punk nikada necu kritikovati jer ima ochuvanu harmoniju (i ostala 2 krucijalna muzichka elementa - ritam i melodiju). A ako chovek shvata lepotu i onoga shto sam ne voli ja ga ne bih nazivao ogranichenim. Postoje nachini da se stvara odlichna elektronska muzika a da se ochuvaju svi najbitniji muzichki elementi (poslushajte Depeche Mode, Ladytron, Massive Attack), ali nove tehnologije su omogucile ljudima koji nemaju nikakvo znanje o harmoniji, ritmici i bilo chemu shto se muzike tiche da prave hitove, a ljudi skloni pomodarstvu prihvataju te "muzichke" izbljuvke kao neshto novo i urbano ne bivajuci ni svesni da im se plasira "muzika" bez ikakve whatsoever priche, smisla i kvaliteta. I to ide chak do te mere da rock bandovi pa i jazz bandovi silaze konstantno "s konja na magarca" inkorporishuci u svoju muziku banalne kvazimuzichke tvorevine ne bi li privukli urbanu i kvaziurbanu publiku. To je za mene neshto strashno. A za nekoga ko samo zeli da pena pada po njemu dok bije programirani bass u harmonskom neskladu sa ostatkom kompozicije - to je jedno vrhunsko iskustvo i boli ga uvo u kom smeru generalno ide muzichka produkcija dokle god je njemu lepo...
Zato prestanite da bacate hejterske komentare i poshtujte tudje stavove, pogotovo argumentovane...
Hvala...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!