Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Mr.Ja

A shto japanski pre kineskog Stripisha?
zato što mi zvuči mekše od kineskog. Ili su možda mekši ljudi koji ga izgovaraju :D
Korisnikov avatar
By m..
volela bih da se opsetim nemackog posto je uzasno zardjao od srednje, da razvijem francuski (tu se sporazumevam ko tarzan) i da naucim spanski. al jbg, nemam vremena.
By жњ
italijanski za romantiku,
francuski za perverziju,
nemacki za sado-mazo varijante...

...to bi bilo to :alexis:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Dutch - vec dugo imam zelju, pitam se da li je zbog famke... :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by colorado
nemacki!

Poceo sam da ga ucim pre nekih mesec i po dana. Hocu svaki dan da pricam nemacki STALNO!
es ist geich bei mir! :D

Wie kommt´s, daß ihr auf Deutsch steht? Ich mag diese Sprache überhaupt NICHT! Klingt so grob.

Sledecji je francuski... :yay:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
POrtugalski.. AJme, najseksipilniji jezik na svetu.. :love:
Korisnikov avatar
By Val
E te portugalce vala ne mogu da slusham! Al´ zato mi Milanke (kak´ se bre zovu zhene iz Milana?) oduzimaju dah. Chist godpodski i razumljiv italijanski. Za razliku od "sicilijanskog". :bljak:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by жњ
italijanski i francuski... volim te svalerske jezike :love:
:lol:

I ja.

I hebrejski... sa onim njihovim "hrrrr"... :drama:
A jedino što znam je par pesama Dane Internešnal. :giggle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Val
Originally posted by emo_haos_
Originally posted by colorado
nemacki!

Poceo sam da ga ucim pre nekih mesec i po dana. Hocu svaki dan da pricam nemacki STALNO!
es ist geich bei mir! :D

Wie kommt´s, daß ihr auf Deutsch steht? Ich mag diese Sprache überhaupt NICHT! Klingt so grob.
napljuva nam nemacki na NEMACKOM :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: Das war doch ganz lieb gemeint. :D

:paki:
By Ulix
Madjarski bih mozda najvise voleo da naucim. Ne samo zbog jezika koji je prelep, nego i zbog madjarske kulture koja je meni fascinantna. Citati Adija u originalu ili Ferenca Juhasa... :love: Ali znam da je tezak, a ja nemam vremena da ga ucim intenzivno. A ako ne mogu da ga ucim kako treba, necu ni da pocinjem. Moracu da se zadovoljim ovim frazama koje znam. :giggle:

Ono sto je sasvim sigurno je da cu se potruditi da naucim francuski i portugalski. Razumem ih dosta, a i gramatiku poznajem po prilici, ali kad kazem da govorim neki jezik, ne podrazumevam samo da umem da kupim sladoled i kondome, vec da mogu da citam knjige i pricam bez problema pravilno.

Inace mi se toliko jezika dopada da bih mogao ceo zivot provesti uceci ih i bio bih presrecan. Turski je kao muzika za moje usi, arapski takodje, albanski, grcki, ceski, slovenacki... Zivot je, nazalost, prekratak za sve te jezike.
By Ulix
Originally posted by Val
E te portugalce vala ne mogu da slusham! Al´ zato mi Milanke (kak´ se bre zovu zhene iz Milana?) oduzimaju dah. Chist godpodski i razumljiv italijanski. Za razliku od "sicilijanskog". :bljak:
I najruznija lokalna varijanta italijanskog je i dalje najlepsi jezik na svetu. :pinknaocari: :pinknaocari: :pinknaocari:
By Hans
Val, Deutsch ist nicht grob..Das ist nur die normale Folge des Akzentes im Deutschen...Voleo bih da ucim francuski...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!