Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589721#p2589721]Neutron napisao:[/url]
A i danas kada je napredak nauke i saznanja omogućio da razumemo dosta toga što vidimo totalno mi je zastareo taj aspekt objašnjavanja bilo čega višim silama, magiji...
To je mehanizam koji uopšte nije zastareo, on je postojao od onog trenutka kada je čovek stvoren i postojaće, dok čovek bude postojao :) to je njegov kreativni nagon koji ga tera da stvara nešto onde gde nema ničega, bilo konkretno, bilo stvarajući umne predstave.
čovek, za razliku od drugih bića na zemlji ima aktivan odnos prema prirodi i prema stvarnosti: zahvaljujući inteligenciji, on je menja, ali ima i specifičnu apstraktnu inteligenciju kojom obuhvata pojmove i sile koju su teško naučno samerljive, ili nesamerljive.
Nije sve što stvori, međutim, smisleno i korisno.

Astrologija, poput svih "vidovnjačkih" pseudonauka zahteva i izvesne talente, "hladno čitanje": elokvenciju, moć ispravnog tumačenja govora tela/mimike, sugestivnost, ali pre svega moć uopštenosti, navođenja onoga ko dolazi kod vidovnjaka da otkrije astrologu više nego što ovaj želi da zna (naravno, oni koji veruju astrologu, često dolaze sa vrlo visokim očekivanjima, što je teren astrologa). Mada, za razliku od astrologije, koja nije istinita, verujem da postoje ljudi koji su zaista nadareni "posebnim moćima" i koji vide ponešto što prosečni i obični ljudi ne vide.
Korisnikov avatar
By gossip
veliki :kiss: za sve blizance na forumu :love:
Korisnikov avatar
By designer
Ako je neka moderna vestica raspolozena da baci pogled na moju natalnu kartu, rado cu istu postaviti na forum. Hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By gossip
Designer postavi je mene bas zanima :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Будим се као лав, заспим као девица.
Korisnikov avatar
By designer
Jos kad bi mi neko pametan objasnio kako da ubacim fotku ovde, bio bih mu vrrrrlo zahvalan
Korisnikov avatar
By designer
Ocigledno nesto ne radim kako treba, jer nece... grrrrrr
Zasto nema ono dugmence kao na ostalim sajtovima za biranje fotke sa kompa? Ovo je previse komplikovano...
Korisnikov avatar
By designer
Uradio, i nece! Grrrrr...
Ubacim link izmedju dva [img], ali nece... mozda je do sajta, mozda ne dozvoljava takvu rabotu...
Korisnikov avatar
By designer
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2590448#p2590448]alexandermagic napisao:[/url]Ja mrzovoljan? JA?

Nema govora, ja sam ti ocean smirenosti, humanosti i beskrajne ljubavi i topline prema svim ljudima. Tvoja sreća je i moja sreća. :ozbiljan:
Verujem ljubavi! Takođe verujem da ti je bio "jedan od onih dana" kad si izjavio to što si izjavio vezano za moju natalnu kartu! :pms: Tako da ti to neću uzeti za zlo! :zvezda:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Malo sam analizirao natalnu i našao da i mama i ja imamo Mjesec u kvadratu sa Plutonom. To često znači neko porodično prokletstvo ili grijehe predaka što je upravo ono što sam do sada mislio o nekim periodima i događajima u životu.

Astrologija je keva! :hail2:

Volio bih da mi neko odgovori da li aspekat Mjeseca i Venere govori o odnosima sa majkom?
By alexandermagic
Aspekti Mjeseca i njegov položaj govore o odnosu sa majkom, a u slučaju gay-a odnos Mjeseca i Venere govori o utjecaju tvoje majke na percepciju lEpog oko tebe, na stvari koje ti pričinjavaju zadovoljstvo, kako posmatraš umEtnost, kakav si u svom društvu, bla, bla...

Mjesec koji kvadrira Pluton donosi predrasude, gubitak samokontrole i emocionalne traume. Ljubav koja se pretvara u abnormalnu mržnju. Zbog čega, govore kuće u koje su položeni.

Porodično prokletstvo je npr. Saturn koji kvadrira Pluton. Mjesec je promjenjiv po prirodi pa i nije preopasan, a Saturn je spor, hladan i bezosjećajan i ne dozvoljava pomak bez samodiscipline i poštovanja utvrđenih normi.
Korisnikov avatar
By gossip
Ne priznajem ni Plutona,ni Urana ni Neptuna...I'm going with the old ways.

mada u modernjackoj astrologiji Pluton bi kod mene bio najjaca planeta posto je u istoj kuci gde i MC

ali kao sto rekoh ne priznajem tako da je Mesec u Biku na IC-u najjaca planeta :love:
Korisnikov avatar
By gossip
ja sam navodno baxuz zbog saturna(najgore planete) u 12oj kuci(najgoroj)
and I consider myself one lucky bastard :D
Korisnikov avatar
By SANŠAJN
Devica/Vaga, Mesec u Biku. :)

Ako bi neko mogao da mi rastumači natalnu kartu, bila bih veoma zahvalna. :D Znam ponešto o astrologiji, ali nije dovoljno.
Korisnikov avatar
By gossip
Koji su seksualni fetiši vašeg horoskopskog znaka?

http://www.prva.rs/zivot/astro/astro-za ... znaka.html" target="_blank

"Ovan
Kao što i dolikuje prvom horoskopskom znaku, ovnovi zadovoljstvo pronalaze u iskustvu koje podrazumeva visok adrenalin. Oni vole prirodni miris tela, ali i kada krevet udara o pod ili zid. Ljubitelji su jutarnjeg seksa, povlačenja za kosu, ali i borbu i rvanje u krevetu."
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!