Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip

In December every sign has it's own mode
I was in love with a Sagittarius
See the emotions he put me through
From Capricorns to Aquarius
They all got their different minds
The affection of a Virgo
Which sign matches good with mine
Korisnikov avatar
By acid drop
da mi kaže šta me čeka sa ženom blizancem/škorpijom.
Korisnikov avatar
By designer
Vodolija/Vaga.
Kažu da je zeznuta kombinacija... (tako se i osecam) :prc:
Korisnikov avatar
By acid drop
Mislim da ga nema ovde.

22.08.1990.
22:40
Beograd
By izgubljen
evo i moje. neko ko se razume, neki komentar?

Slika
Korisnikov avatar
By gossip
ovan/vodolija vec rekao :)

nego gledam ovog saturna u jarcu koji mi kvadrira sunce i citam da daje lose detinjstvo i lose odnose sa ocem...niti jedno niti drugo je slucaj kod mene...
detinsjtvo je daleko bilo od teskog...moji su me mazili i pazili i imao sam sve sto pozelim...da ne kazem da sam bio razmazeno deriste...
a cale mi je bio i dalje je jedna od najvecih podrski u zivotu...tako da mi nije jasno :nezna:

a blizanac/skorpija je zanimljiva kombinacija :)
Korisnikov avatar
By gossip
oh ne brini se ti za mene ja sam ceo zivot okruzen masom prijatelja
i nisam trazio nikakvo objasnjenje...pogotovo ne od tebe
Korisnikov avatar
By Torry
:lol: gosipe

inace, moram da pohvalim aleksa, sad mi se ostvaruje jedan deo onoga sto mi je rekao jednom

na moju nesrecu, nista dobro
Korisnikov avatar
By Neutron
Zaista nalazim za zanimljivo što toliko ljudi veruje u horoskop. Ja jednostavno ne kapiram korelaciju izmedu astronomskih tela i bilo koje osobe. No ostavimo prostora i za postojanje toga.
By izgubljen
@alexandermagic hvala, bilo da je zelja ili tumacenje. i ako mozes reci jednu stvar, zbog koje sam zapravo i postavio kartu: gde lezi moja snaga, ono sto me pokrece ili izvlaci?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589511#p2589511]Neutron napisao:[/url]Zaista nalazim za zanimljivo što toliko ljudi veruje u horoskop. Ja jednostavno ne kapiram korelaciju izmedu astronomskih tela i bilo koje osobe. No ostavimo prostora i za postojanje toga.
Ja ne verujem u astrologiju, niti sve te atavističke praznoverice o tumačenju budućnosti, sudbine i ličnosti iz zvezda, ali čini mi se da nebeska tela, fizičke sile, kao i mnogo toga u prirodi utiču na čovekovo ponašanje i organizam, njegova raspoloženja i zdravlje.
U tom smislu treba naći i neko mesto astrologiji kao de fakto pseudonauci, ali je zbog toga ne treba diskvalifikovati u potpunosti; ona je imala svoje bitno mesto u istoriji i donela je i izvesna znanja validnim naukama, znanja koja bi bilo pogrešno isključiti.

Na užem nivou, ljudi veruju u takve praznoverice, jer se uglavnom ne angažuju oko bilo čega pametnijeg: mozak ima urođenu sklonost ka ekonomičnosti, pa pribegava mentalnim prečicama, izegava naprezanje, ide linijom manjeg otpora.
Na širem nivou, reč je o najlogičnijem psihološkom mehanizmu odbrane pred sopstvenom prolaznošću i propadljivošću: umesto suočavanja sa onime što donosi smrt, oni su spremni da konstruišu svet u kome nepoznate i neobjašnjive, "mistične" i nedodirljive sile utiču na nas, iako su "sile" koje deluju na nas savršeno prirodne, fizičke i predmet proučavanja ljudskih delatnosti, kao što je nauka: magnetno polje, električno polje, kretanje nebeskih tela, uticaj vode, hemijskih elemenata i sve po redu.
U suštini, uglavnom je reč o neobrazovanju i neadekvatno negovanoj opažajnoj osnovi mišljenja.
Takođe, 21. vek je doba visoke tehnologije; ljudima je potreban neki oblik "duhovnosti", nečega što im daje osećaj celovitosti, a što je istovremeno dovoljno brzo, instant, lako dostupno (što isključuje umetnost, nauku i filozofiju), a uz to još puno opskurantizma i mekih pahuljica faux-mistifikacije.

Osoba kojoj su vrhunac negovanja opažajne osnove mišljenja markirana odeća, tehnologija radi tehnologije i prekraćivanja dosade, pomodarija, iskazivanje statusnog simbola, estradna zbivanja, bilo kod Karleuše, bilo kod Britni, American horror story, naravno da objašnjenje sveta traži u astrologiji; ona ima ograničeno shvatanje stvarnosti, jer je način na koji je prisutna u stvarnosti i na koji komunicira sa stvarnošću ograničen.
By alexandermagic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589717#p2589717]izgubljen napisao:[/url]@alexandermagic hvala, bilo da je zelja ili tumacenje. i ako mozes reci jednu stvar, zbog koje sam zapravo i postavio kartu: gde lezi moja snaga, ono sto me pokrece ili izvlaci?

U tebi, onda i u novcu koji ćeš dobiti, te nasmiješenom muškarcu sa malim ožiljkom na licu koji će u ruci držati čašu crnog vina kad ga prvi put zamjetiš na javnom mjestu tipa kafea.

Za ostala pitanja, imaš Noctisa.
Korisnikov avatar
By Neutron
Da slažem se da je imala ogroman značaj u ljudskoj istoriji, čak i potpomogla mnogim naukama, ali je nekako nikada nisam shvatao ozbilno. Dodje mi klasična preudonauka, zato mi je i zanimljivo što ljudi traže utehu kroz mistične sile koje upravljaju nama.
Ono svi mi smo biološki organizmi i na nas deluju iste sile kao i na životinje ili biljke. A i danas kada je napredak nauke i saznanja omogućio da razumemo dosta toga što vidimo totalno mi je zastareo taj aspekt objašnjavanja bilo čega višim silama, magiji...
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!