Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
oviju malo prijatelja sto gu imam mi rekoshe da sam nezamenljiv
zivi bili pa videlyy
..nije mi se tako nesto desavalo

nisam siguran da se prijatelji uopste mogu ukrasti
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ pa msm tehnicki uvek moze neko da ih strpa u kutiju i odnese negde
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
daće bog za sve pa da mogu lepo da se ubijem bez krivice da nekog ostavljam na cedilu :ozbiljan:

inače se nije dešavalo nažalost
kad smo raskidali raskidali smo zbog nas tj. mene jelte
šta su posle radili i sa kim nije me bilo briga
ali žellim im sreću svakako i javim im se uvek kad me zovu

okeeeeej zašto uvek pijana uđem na ovaj forum kad mi je striptiz bar na 5 min od stana crkla dabogda
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pijana madmozel :love:

Elem, ont - imao sam jednu takvu situaciju, ali nemam nekih hard feelings... Počeo se družiti sa jednom profesorkom (nije mi predavala... niti je bitno), pa sa nama ubrzo i moja bff iz srednje, Milja... Pa smo se tako utroje družili nekih godinu i po dana. Baš lep period. Onda su nam se svima počela dešavati sranja u životu, pa smo se sve ređe i ređe viđali... Kulminiralo je kod mene smrću majke, a kod nje smrću muža (oko mesec dana nakon smrti moje majke je preminuo, posle duže bolesti)... Njih dve su se potom nastavile družiti povremeno, a ja se sa njom nisam video evo već 7-8 meseci. Ali ne osećam se kao da mi je Milja ukrala profku, prosto su nam se tako malo sjebali životi i zapostavili smo jedno drugo sređujući se. Zvaću je na kafu kad se vratim u Lo, ne sumnjam da će biti sve po starom. Ako bude i Milja tu, ići ćemo zajedno. :)

Hm, a sad razmišljam i skontam da sam ja 'ukrao' dva druga. Baš od drugova koji su me upoznali sa njima. Ah well. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!