Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By west end
Stanovnike jednog sarajevskog naselja već danima šokira prizor sa ulica - konj koji tumara krajem i hrani se po kontejnerima, baš kao pas lutalica!

Napuštene životinje koje bespomoćno lutaju ulicama Sarajeva u potrazi za skloništem i hranom nisu nikakva novost. No, videti konja kako šeta gradom je prizor kakav se ne viđa svaki dan, navodi sarajevo-x.com.

Po Trebinjskoj ulici, u naselju Buća Potok, konj tumara već tri dana, pa su iznenađeni stanari ove ulice pozvali redakciju pomenutog vebsajta.

Konj pokušava da se prehrani bilo čime iz kontejnera, zajedno sa psima lutalicama.

Ne zna se odakle je došao. Pretpostavlja se da je ili namerno ostavljen na ulici ili je pobegao vlasniku.

Svi se nadaju da će mu „neko pomoći” i skloniti ga na sigurno mesto.
Korisnikov avatar
By Incubus
Buća Potok? Vjerovatno se spustio iz pravca Vogošće(and okolina).

Valjda će se naći neko da mu pomogne u Sarajevu.
Korisnikov avatar
By Mars
Ima li neka služba da to skloni sa ulice gde mu nije mesto ili se čeka neki incident pa da se pokrenu?
Korisnikov avatar
By Incubus
A šta ti misliš? (hint: Bosna, Sarajevo) :lol:

Nadam se da postoji, ali izražavam duboku skepsu.
Korisnikov avatar
By Incubus
Samo da ne krene južnije, gore je koliko-toliko siguran.
By alexandermagic
Čudi me da stanovnike tog sarajevskog naselja više ne šokira npr. ogroman broj negativaca po ulicama. A to s konjem se vjerojatno da lako sredit'.
By sncbgd
:kuvar: konj? :meso:
znam nekoliko izvrsnih recepata
Korisnikov avatar
By KiWi
na NBGD je stvarno kritično što se pasa tiče ... Kad namirišu da nosiš nešto hrane u kesi/torbi bolje da što pre šmugneš u neku zgradu :) Ako nemaš ništa za jelo obično su bezopasni ...

Pre neki dan je neki kojem cure bale iz usta pokušao da juri moj auto ... on nema treću, ali moj auto ima :)

Konja još nema ... previše je to mesa da bi tek tako tumaralo naokolo
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!