Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ciceron
Ja sakupljam markice od pete godine svog zivota. Do sada sam ih sakupio oko 5000 razlicitih. A vi?
Korisnikov avatar
By Mrsavko
Ja :misli: neznam koliko imam.Mozda negde oko .....:glupan:
Korisnikov avatar
By Adenim
imam samo jednu, sa targetom iz '99.
Korisnikov avatar
By Tweety
moj tata je davnih sedamdesetih sakupljao markice i imam nekoliko fenomenalnih albuma sa sjajnim markicama iz citavog sveta. markice licno nikada nisam sakupljao, iako sam nekoliko puta bas bio odlucan da pocnem!
Korisnikov avatar
By Adenim
dacu ti moju sa targetom
Korisnikov avatar
By Adenim
MOLBA:

Da li bi neko od vas koji sakuplja markice mogao da me posavetuje gde bih mogao da uradim visokoprofesionalnu procenu ( pitanje je za Beograd ili Evropu) markica, ili da mi preporuci neki sajt kojem bih mogao da posaljem skenirane slike i ponudim im za prodaju. Unapred zahvalan,
Adenim.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
E i mene interesuje gde mogu da dobijem procenu? Ove moje su valjda kolekcionarsko izdanje (luxury set pack), u velikoj tvrdoj fascikli, 8+4 markice Grcke poste povodom Olimpijskih igara, dizajn A. Fasianosa. Pise "Special thematic collection of Hellenique Post", datum 30.10.2002. i "prvi dan u opticaju". Neka sugestija? :trep:
By жњ
i ja posedujem impozantnu kolekciju od par hiljada komada sa mnogim raritetima. nepostojecih zemalja kolko osh, hitlera, engleskih kraljeva i kraljica lokalizovanih za podrucje indije i ostalih kolonizovanih zemalja, sharenish jedan..

medj, od svih tih meni su najdraze iz sovjetskog saveza!! kako su lepe :love:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by amnesia
i ja posedujem impozantnu kolekciju od par hiljada komada sa mnogim raritetima. nepostojecih zemalja kolko osh, hitlera, engleskih kraljeva i kraljica lokalizovanih za podrucje indije i ostalih kolonizovanih zemalja, sharenish jedan..

medj, od svih tih meni su najdraze iz sovjetskog saveza!! kako su lepe :love:
a jel znas mozda gde se mogu prodati?
By жњ
Originally posted by Adenim

a jel znas mozda gde se mogu prodati?

Najbolje ces proci kod stranaca. Ne daj ovim nasim strvinarima

>>> AUKCIJSKI SAJTOVI <<<
Korisnikov avatar
By Sunce
Pravilno se kaze MARKE, a ne markice. To mi je rekao jedan profesionalni filatelista. Imam preko 3000 postanskih marki iz celog sveta. Procena vrednosti se radi u nasem filatelistickom udruzenju....nekada sam imao adresu.
Korisnikov avatar
By barni011
Ako jos neko cita ovu temu nek se javi, ja skupljam, pa moze neka menjaza :)

samo domace skupljam i nezigosane, imam otprilike od 1960 do 2000 sve.To imam i za menjanje sve je duplo!
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo javljam se...imam postanske marke. Nisu to slicice pa da se menjamo :lol:.
Korisnikov avatar
By barni011
Sunce napisao:Evo javljam se...imam postanske marke. Nisu to slicice pa da se menjamo :lol:.
A sta ti imas?Tj.sta ti treba a sta nudis?
mozemo se i tapkati :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
A jel interesovanje za hobi filateliju opalo malo brzinom danasnjih komunikacija...protokom ljudi i roba, sajtovima za aukcijsko nadmetanje široke potrošnje...?
Korisnikov avatar
By barni011
Mars napisao:A jel interesovanje za hobi filateliju opalo malo brzinom danasnjih komunikacija...protokom ljudi i roba, sajtovima za aukcijsko nadmetanje široke potrošnje...?
Pa neka druga interesovanja su je progutala.Danas malo ko krece sa tim hobijem.Ja sam amater u filateliji i nastavio sam samo da skupljam posle svog dede koji mi to ostavio.Cisto eto...zna da bude i zanimljivo jer je na nasim markicama oslikana Srpska umetnost, knjizevnost, istorija, priroda , uspesni sportisti itd. pa se da i nesto nauciti kad ih gledas uvek nesto novo saznas.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!