Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Miševi su na vlasti, jer ih sami stvaraju sopstvenom glupošću... ja ih samo mudro koristim :smug:

Nema efikasnijeg načina naučiti ih pameti.

Ako se ne nauče, tebi opet dobro.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Tigar je... da ne kažem ja sam :maca:
Korisnikov avatar
By Mars
Omaj gad, biznis ideje samo izlicu...

Ako ova glupost zazivi, cenim da ce ubrzo da se jave ljudi koji ce za pare da se akaju tako po kopirnicama za druge. Kao cekanje po redovima za brojeve za pasos, licnu kartu i vize.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dirrty napisao:Ma svi koji slušaju određeni predmet, okupe se pred fotokopirnicom i pričeka svako svojih 30 strana, spoje napolju, unesu i kopiraju celu kopiju :awesome:
Jao, Drti, pametan si kao pčela.
:love:
Страшно. Уместо да подржавамо образовање ми га отежавамо. Уместо да држава обезбеди студентима бесплатне уџбенике, који ће ускоро бити жила куцавица ове несрећне вукојебине, они дају основцима уџбенике (од којих ће доста поново купити нове пошто не желе да им деца стрепе да не отпадне нека страница) и то не у сиромашним деловима земље него у богатом Београду! Плус, дају првацима ранчеве иако су пластичне кесе направљене од квалитетнијег материјала... Код нас се гледа само како да се украде и ућари...

Хајде и што желе да заштите своја ауторска права али шта ћемо са тим што "инспирацију" налазе у страним уџбеницима. На мом факултету поједине књиге иду и до 10 000 динара и за новац који бих потрошио када бих купио све оригинале могао бих да купим веш машину са шест хиљада обртаја :D
Шалу на страну, наши аутори готово редовно копирају или мало преформулишу стране књиге и објаве их као своје. Избацују, као што неко рече, по сто педесет допуњених и препраљених издања на којима је ново једино - графичко решење за корице, ако и то!
Korisnikov avatar
By blenta
ja u usa nisam nijednu knjigu platio ispod 180 dolara
knjige za poslovne studente su dosta skupe

isto svake godine izlazi novo izdanje

no profesorima je zabranjeno da koriste svoje knjige za predavanje
pa nema zloupotrebe

idejno resenje koje bi moglo da radi u srbiji
obzirom da mislim da ovo iznad ne bi bilo efektivno je da
profesori bivaju obavezni da pisu knjige i da im se to resi ugovorom o radu
a da knjige po pisanju postaju vlasnistvo skole a ne profesora

pa da univerzitet rastura knjige za break even cenu
ili sa malom premijom
Видиш, 180 USD у Америци а ја скоро толико платим у Србији, са краја света.

То би било идеално решење, али захтевало би и кадар који је у стању да напише књигу, а тога код нас нема баш по дрвећу... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!