Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Eminem je poznat po svojim jakim tekstovima i arogantnom stavu. Maločas pročitah na Jews92 :P kako je Elton Dzon, poznati gej pevač pomagao ovom poznatom reperu u odvikavanju od narkotika :D

B92 izvor

Pitate se možda gde leži ironija? Eminem mrzi homoseksualce. U svojim pesmama proziva i vređa iste, a na kraju, kako to obično biva, obilo mu o glavu i morao je da trpi jednog pedera čitav period odvikavanja, kada je i sam sebi suvišan :roflmao:

Nije li Ironija divna :D ? Elem, jeste li imali situacija poput ove? Da vam ko u inat zapadne nešto/neko što-koga baš ne volite? Kako se nosite sa time???
Korisnikov avatar
By 2kune
Da, i sam sam se nedavno odvikavao od alkohola s jednim pederom kojeg mrzim. :peace:
Korisnikov avatar
By Tungi
^

double hypocrisy..Sto gledas jews/b92?
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Jbt koji ste vi bukvalisti... obojica se uvatili za jbn B92 iako sam odmah pored nadimka im, stavio smajli... :seronjo:
Korisnikov avatar
By Mars
Jew 92. Da, tako ih zovu po storm frontolikim sajtovima...

Off, nedostaje mi Cartman...On to speluje j-o-o.... :sigh:

Inače ko zna kako je to izgledalo, ta pomoć. Verujem da nije išla dalje od "My prayers are with you" par puta što su se čuli u tih godinu dana ali zato sada jako lepo zvuči priča: Elton pomogao Eminemu.
Originally posted by just_me

Da vam ko u inat zapadne nešto/neko što-koga baš ne volite? Kako se nosite sa time???
Toga se ne secam. Da je do te mere morao da bude svrsen cin (uglavnom kad mi se neko ili nesto ne dopadne, ja se okrenem i odem). Al sam bio jednom prilikom u ulozi Eltona, iz ovog primera. Tako, zanimljivo je bilo, samo sto sam ja i posle svega ostao ravnodusan.
Korisnikov avatar
By Astor
Off, nedostaje mi Cartman...On to speluje j-o-o.... :sigh:

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!