Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By pthalo
Mondays u 19 (vreme u Nju Jorku), a u 18 (vreme u Teksasu)

a u mountain time (Arizona), i pacific time (Kalifornija) će biti u 19. :)
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Znači prvi broj je za Eastern time zone a drugi za Central time zone. (ono "c" je za central?)
Zar ne bi trebalo onda da serija ide u 8PM za Mountain i 9PM Pacific? Taj drugi deo mi nije jasan. Ili se emituje ranije?
Korisnikov avatar
By pthalo
da, prvi broj je eastern time, i mountain time, i mislim da prvi broj je i pacific, ali nikad nisam živela u tom zime zone-u. c je za central.

u eastern i central time zonima emituje se istovremenom. Kada je 19 u eastern time zone, 18 je u central time zone, 17 u mountain (+ Arizona u zimu), i 16 u Pacific (+ Arizona u leto), ali 16 je gore vreme nego 19 za serije, manje ljudi su kući, nema dovoljno gledaoca. zbog toga se emituje kasnije za mountain i pacific, kada je 21 u eastern, 19 je u mountain, i 18 je u pacific. U mountain time zone 7/6c je značilo 19, ali ne znam da li se emituje još jednom (još kasnije) da i u pacific bi mogli gledati u 19. pretpostavila bih, jer pacific (Kalifornija) i eastern (Nju Jork) su najvažnije.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Amerikanci u stvari ne razumeju da bi im bilo lakše da se raspadnu na četiri države sa po jednom vremenskom zonom, a ne ovako da se muče. :pucaodsmeha:

Sad mi je lakse, zahvalan sam.
Korisnikov avatar
By pthalo
ma amerikancima je lako. u rusiji ima 11 vremenske zone :)
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by pthalo
da, prvi broj je eastern time, i mountain time, i mislim da prvi broj je i pacific, ali nikad nisam živela u tom zime zone-u. c je za central.

u eastern i central time zonima emituje se istovremenom. Kada je 19 u eastern time zone, 18 je u central time zone, 17 u mountain (+ Arizona u zimu), i 16 u Pacific (+ Arizona u leto), ali 16 je gore vreme nego 19 za serije, manje ljudi su kući, nema dovoljno gledaoca. zbog toga se emituje kasnije za mountain i pacific, kada je 21 u eastern, 19 je u mountain, i 18 je u pacific. U mountain time zone 7/6c je značilo 19, ali ne znam da li se emituje još jednom (još kasnije) da i u pacific bi mogli gledati u 19. pretpostavila bih, jer pacific (Kalifornija) i eastern (Nju Jork) su najvažnije.
:zvezdice:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!