Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
kad sam vec ugledala teme te vrste:

-5 malih madjarskih vizli (ne znam da li se prodaju ili poklanjaju, morala bih da pitam komsinicu), jako pametnih i slatkih.

-2 mackice stare 3,5 meseca (crna tigrasta, i bela sa sarama, sestre od onog mog manijaka sa teme o ispadima gay roditelja)

-jedno mace staro manje od mesec dana (sivo tigrasto, spaseno od pasa lutalica i rehabilitovano od izgladnelosti, sad je zdravo i fino napreduje)

-maca ispred mog ulaza je skotna, pa ce biti jos 4-5 macica, a ima i jos 4-5 ispred zgrade moje devojke.

-jedna maca koju je napao pas, povredio joj kicmu, i za psoledicu vuce zadnje noge (i treba joj posebna briga)

svi macici su domaci. jedna od dve mackice ume da navije onog vibrirajuceg misa sama.

pa ako neko ima volju, zelju, prostora da udomi nekog od ovih slatkih stvorenja, neka mi posalje u2u.

a ja cu dodavati kako naletim na prinove u okruzenju.
Korisnikov avatar
By svejedno
Cenim d aznam te madjarske vizle ,)...

Lm, hvala, al imam macku & kuce, ne znam 'de cu s njima vise.
Korisnikov avatar
By Dzi
Originally posted by m..

-jedno mace staro manje od mesec dana (sivo tigrasto, spaseno od pasa lutalica i rehabilitovano od izgladnelosti, sad je zdravo i fino napreduje)

ovo mi je zapalo za oko.. :sweet: ..jos da sam blize...sad kad konacno imam mogucnosti za mezimce..
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by m..
jedna od dve mackice ume da navije onog vibrirajuceg misa sama.
:sweet:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by erkondisn
Originally posted by m..
jedna od dve mackice ume da navije onog vibrirajuceg misa sama.
:sweet:
pametnica :kiss:

jadna ta mala što vuče noge :( meni i ovog jednog hoće da isele :(
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Azdaja2
Zrenjanin
Au, ne znam kako bih dopremila mace u ZR, osim kad bi neko od mojih isao kolima (znam par ljudi iz ZR koji zive u BG).
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by svejedno
Znas znas, ili si im znao pokojnu mamu (mucenica je umrla na porodjaju, a u zivotu nisam cula za pametnijeg psa)
Korisnikov avatar
By istok
Ne znam da li je post za ovu temu, but still..

Iako nismo preterani ljubitelji kucnih ljubimaca, 2 puta smo ispred zgrade naleteli na mace koje je, po mojoj slobodnoj proceni staro oko mesec-mesec i po, ali imalo je problem sa zadnjim nogama. Vukla ih je i zadnje sape su joj nekako "naopako". Valjda povredjenje. Taj drugi put je izgledala kao da ce da za par sekundi rikne i uzeli smo je. Zivnula je ovih dana. Jedna noga se popravlja a druga malo slabije. Ne znam sta da ucinim, a kinte za vet trenutno nemam. I bio bih zahvalan ako bi mi neko napisao sta one jos jedu sem tune, mleka, muckalica nekih koje sami izmisljamo, itd..?
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by m..
Originally posted by svejedno
Znas znas, ili si im znao pokojnu mamu (mucenica je umrla na porodjaju, a u zivotu nisam cula za pametnijeg psa)
Znam i njih, lol, setao ih..M. zvao ekipu da ih proseta, ne mere sam nikako ,)

Energicni mladunci.

..

Znam i za kevu...bedak.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by istok
I bio bih zahvalan ako bi mi neko napisao sta one jos jedu sem tune, mleka, muckalica nekih koje sami izmisljamo, itd..?
joj, tako malo, mjesec i po :sweet:

nemoj joj samo davati sirovu ribu i sirovo meso dok je jos ovako mala, a mislim da joj nece smetati da joj odvojis dijelove tvog rucka/vecere (pogotovo ako je u pitanju meso ili riba, znaju pojesti i nesto rize ukoliko joj se pomijesa s mesom, kao i pire), a od povrca isto zna nesto pojesti (valjda ovisno o maci, neke su i izbirljive). cesto i kiseli kupus (citaj: sarma). pretpostavljam da im pase :) naravno, mlijecni proizvodi se takodjer podrazumijevaju.
Korisnikov avatar
By ns.happy
ili najlakse da pitas u pet shopu sta se radi sa tako malim macicima... verovatno imaju neke smese i za njih :-)
Korisnikov avatar
By Combo
Kod mene stroga no pets policy.

Ali jednog dana...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by istok
Ne znam da li je post za ovu temu, but still..

Iako nismo preterani ljubitelji kucnih ljubimaca, 2 puta smo ispred zgrade naleteli na mace koje je, po mojoj slobodnoj proceni staro oko mesec-mesec i po, ali imalo je problem sa zadnjim nogama. Vukla ih je i zadnje sape su joj nekako "naopako". Valjda povredjenje. Taj drugi put je izgledala kao da ce da za par sekundi rikne i uzeli smo je. Zivnula je ovih dana. Jedna noga se popravlja a druga malo slabije. Ne znam sta da ucinim, a kinte za vet trenutno nemam. I bio bih zahvalan ako bi mi neko napisao sta one jos jedu sem tune, mleka, muckalica nekih koje sami izmisljamo, itd..?
vet ti je 1200-2000 dinara po poseti, nije puno a maci znaci puno.
Korisnikov avatar
By m..
btw, i moja je tako mala bila kad je dosla, nisam znala nista o mackama pa sam davala rio mare, isuse.

pa gledaj da dajes kuvanu piletinu, kuvanu ribu, ne preterano slano i zacinjeno, moze neko bareno povrce i pirinac uz to, al gledaj da bude vise mesa. mozes mleko da dajes sa strane. ako imas da odvojis tu i tamo za one kesice u sosu, to je 40-50 dinara (ima i za 200).

I da, ako ti ej skupo da joj uzimas pesak, onda joj iscepaj novine u neku plasticnu kutiju/lavorcic da ti ne bi piskila i kakila po celom stanu.

macke koje zive u kuci imaju zivotni vek od 14 do 20 godina (najstarija ikad zabelezena je umrla sa 32), dok macke na ulici zive max godinu ipo do 2 (mada ima izuzetaka, pa pozive duze, ako neko sa strane brine o njima). ako se ne pokolju medjusobno ili ih ne udari auto, onda ih ubiju paraziti, bakterije i virusi.
bas tuzno, a nekako ne mozes sve da ih zbrines, sve i da hoces :(
Korisnikov avatar
By Dzi
wow cak 32 :)

zelim ovih dana da na bilo koji nacin dodjem do maceta..
Korisnikov avatar
By m..
btw, onaj manijak sto ima macku, cija su deca onaj moj mali i one dve iz uvodnog posta, je opet pustio tu macku da vileni okolo, i opet ce za oko mesec dana spustiti macice u garazu. (lik se pravda kako ima bebu, pa ne moze i macice) :lood:

ima da mu pisem da joj da covinan, jer ne mozemo da udomimo tolike macice (ovaj ih serijski izbacuje u garazu na 5 meseci).
Korisnikov avatar
By Dzi
uclanila se, velika hvala :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!