Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Poklanjamo macu. Ako ste se udali ili ozenili, pravo je vreme za zajednicku macku! :) U pitanju je muzijak, star je oko mesec dana, tigrasto beli. Skroz je zdrav, jede ko pravi, al jos je prerano za vakcinu. Naviknut je na zivot sa psima. U obzir dolaze samo odgovorne osobe.

mob: 061/25-24-333

Slika
Korisnikov avatar
By KiWi
jooooj :) jel ima neki foto? ja ne mogu da primim još jednu mačku ... i ovu planiram da odperjam jer joj očito ne prija život u stanu :(
Korisnikov avatar
By mish_beli
presladak machak ... ali ja sam prepuna zhivotinjki... :(

ali pitacu neke prijatelje da li su raspolozheni za josh jednog chlana poroditze

:) :andjelak:
Korisnikov avatar
By KiWi
da imam veći stan, već bih trčao da ga pokupim :) Buržuji, pokažite se sad :D
Korisnikov avatar
By Lektor
Jao, presladak je! Ja bih ga uzeo, ali vec imam cetiri macke u kuci, dve odrasle i dva maceta.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Spsoje bi pojeo njega, tog psa, meni ruku do lakta...a onda b mi se upisao na krevet i ne bi dosao kuci pet meseci.....

probali smo vec
By Hans
Macooooooo, leeepa maaaaco!!! :) :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ajme kakvo divno slatko krhko biće! :sweet:
ja em sam predaleko da bih je uzela, em mi je životni saputnik alergičan na mačju slinu, em imam i psa koji mrzi čak i dotičnog životnog saputnika, pa je opravdano pretpostaviti da bi na novu živuljku reagovao otprilike kao hlevdićkin...
no sam morala reći da je mače voistinu beskrajno slatko i nadam se da će ga neko uzeti i voleti. :)
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hajde neka neko uzme macu, kakvi ste... Pih..

Ja imam psa, jedini razlog zbog koga ne mogu da je uzmem.. :no:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja vrlo rado da nemam vec dve cicoc macike :maca:
Korisnikov avatar
By deran
Odakle ti samo jedno mače?
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Nasla ga je sasvim slucajno na nekom groblju. Neka deca su ga odvela od majke i mucila, i kada je prestalo da im bude interesantno, ostavila tamo.
Korisnikov avatar
By deran
Obratiti ti se korisniku Jukie...

:rotflmao:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by Lepa Krepa

ja em sam predaleko da bih je uzela...
zaboravila sam da kazem da ovo nije problem, ako ste u ns-u, ili na putu do crne gore (onom preko bosne), dakle mladenovac, topola, blablabla, uzice, cacak, blabla, trebinje, herceg novi, blabla, tivat, kotor... prolazim tuda za koji dan :)
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
eksli, jeste.
Iskreno, ne znam kud ce mi u svoj trenutnoj muci jos i mace, ali sta je tu je. Uzimam ga ovih dana
:yay:

(vjerovatno cu da gundjam neko vrijeme,ali cim krenemo da se mazimo i druzimo - bicu najsrecniji bata na svijetu. Obozavam mace, i godinama se kanim da nabavim mace:) )
Korisnikov avatar
By Hys.
Cula sam iz pouzdanih informacija da je mace mnogo ludo i slatko :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!