Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lawliet
Možda je bajata tematika, ali eto, vrti mi se u glavi pa da pročačkam šta drugi misle. Našla sam se single posle 4 i po godine vrlo ozbiljne veze sa muškarcem, i to jedinim u svom životu. Nisam nešto skrhana, veza je propadala već neko vreme, ali sad kad se konačn odeso taj raskid shvatam da sam zaboravila kako je to biti single?

Je l' sad odmah da se bacam u promet ili šta? Više je figurativno pitanje, ali kako se ponovo integrisati u taj mentalitet, izgubila sam većinu lgbtq kontakata tokom ovog vremena a pre sam ekskluzivno bila sa ženama?

U svoju seksualnost sam sigurna, ali cela ta priča sa izlascima do zore i jurenjem ženski po klubovima mi nije preterano privlačna.

Ima li nekih reči mudrosti možda?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Bitno je da spoznaš sebe u novoj situaciji, jer sigurno nisi ista osoba koja je nekad jurila ribe po klubovima. Ne moraš nužno da se integrišeš u taj mentalitet. Da li da bacaš u promet ili ne je pitanje koje ostaje tebi, a u toj priči jedna dobra stvar koju možeš da učiniš je da poslušaš svoja osećanja i razumno se vodiš njima. Ako ti se izlazi i muva radi to, ako ti se lupaju čaše i tanjiri lupaj ih, ali ispred svega budi iskrena prema sebi i drugima. Korak po korak i videćeš da si se u jednom trenutku već prilagodila na nove okolnosti.
Korisnikov avatar
By Blady
Baci se u promet, radi sve sto te ispunjava trenutno, radi na sebi... i onda posle nekog vremena bi trebala da znas sta ces dalje.
Korisnikov avatar
By Urbana_Seljanka
S obzirom da si napisala da je veza odavno naceta, da nisi ”skrhana” ne vidim uopće di je problem? Vjerojatno ces upoznati novog decka, ili neku ženu. Vjerojatno ces se kresnuti, mozda zaljubiti, mozda ne, i tako u krug. Lako ces se integrirati, pa ces skuziti da se nista nije promjenilo, niti si sto propustila. Nima potribe za dramom. Dobro došla.
Korisnikov avatar
By Lawliet
Hvala svima. Mislim da me je najvise zbunilo to sto vise pojma nemam ni gde ni kako upoznati ljude, narocito devojke, a da mi nisu bivse bivsih i slicno. Neke preporuke za Bg klubove? :D

Sent from my HTC Desire 820 using Tapatalk
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!