- 13 Nov 2017, 04:29
Možda je bajata tematika, ali eto, vrti mi se u glavi pa da pročačkam šta drugi misle. Našla sam se single posle 4 i po godine vrlo ozbiljne veze sa muškarcem, i to jedinim u svom životu. Nisam nešto skrhana, veza je propadala već neko vreme, ali sad kad se konačn odeso taj raskid shvatam da sam zaboravila kako je to biti single?
Je l' sad odmah da se bacam u promet ili šta? Više je figurativno pitanje, ali kako se ponovo integrisati u taj mentalitet, izgubila sam većinu lgbtq kontakata tokom ovog vremena a pre sam ekskluzivno bila sa ženama?
U svoju seksualnost sam sigurna, ali cela ta priča sa izlascima do zore i jurenjem ženski po klubovima mi nije preterano privlačna.
Ima li nekih reči mudrosti možda?
Je l' sad odmah da se bacam u promet ili šta? Više je figurativno pitanje, ali kako se ponovo integrisati u taj mentalitet, izgubila sam većinu lgbtq kontakata tokom ovog vremena a pre sam ekskluzivno bila sa ženama?
U svoju seksualnost sam sigurna, ali cela ta priča sa izlascima do zore i jurenjem ženski po klubovima mi nije preterano privlačna.
Ima li nekih reči mudrosti možda?