Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Uvek koristim kondome,al pre kojih dva meseca imao nezasticeni oralni sex sa jednim deckom kojeg ne poznajem dovoljno.Nakon toga sam poceo da guglam HIV-simptome,i pre koju nedelju prosao kroz kratku nastinku.Crvenog grla i temperatura koja je trajala samo nekoliko sata.Poceo da panicim jos vise bez razlike sto nisam imao drugih HIV-simptoma (kao otecene zlezde,alergije,nocni znoj),i osam nedelja nakon tog iskustva uradio HIV test,koji je ispao negativan.Neki kazu da se anti-tela u krvi razvijaju od prilike nakon cetiri nedelja,ali da HIV test daje 100% sigurne rezultate tek nakon tri meseca.Neki tvrde da se HIV uopce ne moze preneti preko oralnog sexa,i da je to jedan od najvecih stereotipa.Kako god,ja sam jos uvek paranoican...Da li ste imali slicna iskustva,i sta mislite po ovom pitanju?Mislite li da se trebam izloziti dodatnih stresova i da uradim novi test nakon tri meseca?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603749#p2603749]Srklet napisao:[/url]samo malo, testirao si se zbog nezasticenog analnog seksa, negativan si i dozivljavas nervni slom? jesam li dobro shvatio? ^^
Nezasticenog oralnog.
Stvar je u tome da sam se ja testirao nakon osam nedelja,ne nakon tri meseca.Sad neki kazu da je test nakon osam meseca siguran,ali drugi tvrde da su rezultati 100% tacni tek nakon tri meseca.

I da...I nakon testa,ja sam jos uvek u depresiju :( Kroz ceo dan mislim na toga,ne mogu da se opustim u drustvo,da izlazim na dejt,niti da se fokusiram na ispitnu sesiju...Znam da sve ovo zvuci glupo,ali sta cu....
Korisnikov avatar
By Madonna
Jel ovo da shvatimo kao poziv na sahranu? :sprema crninu:
Korisnikov avatar
By Sunce
A ti kreni od grada do grada, i svaki dan idi na testove, cisto da si olaksas sebi...idi bre, dete, ne preteruj.
Od sada gledaj gde sedis u parku, mozda je neko postavio iglu sa hivom. I kod frizera pazi, one masinice mozda nose malo krvi zarazenih. :lol:

Ja sam paranoican jer odaaaavno nisam imao keks, makar i oralni. I ne treba mi. :veverica:
Dr. Begovac najveći je autoritet za sidu u jugoistočnom dijelu europe pa sam ga jednom prilikom prošle godine pitao baš krajnje konkretno za oralno prenošenje jer se isto prečesto generalizira. Naime, nije isti rizik u aktivnom i u pasivnom položaju. U ustima i slini nema virusa, samo antitijela dok u spermi, naravno, ima virusa. Zato je potpuno sigurno kad ti popuši HIV pozitivna osoba. Kada ti pušiš HIV pozitivnoj osobi bez zaštite sasvim je moguće zaraziti se ali je vjerojatnost dosta manja od nezaštićenog analnog sexa. Ljudska pljuvačka ima stanovita antipatogena svojstva a virusa treba biti podosta da bi zarazio. Želudac sa svojim kiseletinama virusu je neprelaziv, tako da mu ostaje samo ranica u ustima kao opcija. Isto tako, potrebno je jako mnogo HIV pozitivne krvi da bi se virus prenio preko usta pljupcem ili lizanjem krvi. Posljedično, ako si slučajno polizao kap krvi ili prekuma HIV pozitivne osobe male su šanse da ćeš se zaaraziti. Mnogo veće su šanse ako ti je dotični svršio u usta pa si još to i progutao (ranica može biti i dalje od usta u probavnom traktu).
Daklem, panici nema mjesta. Testu nakon 3 mjeseca ima mjesta. I daljnjem redovitom testiranju. I upotrebljavanju zaštite. Ali prije svega valja upotrebiti zdrav razum i informirati se.
E, sta sve zivot i sex rade od ljudi ..
Posle, jebanja nema kajanja !!!

ps.
Ja sam se iztraumirao, pre 2 god, zbog hvc-a 'c'
jer sam na a i b bio negativan, a na c sumnjiv, a jos sam i
davalac krvi ... Mesecima me traumirale doktorice u tranfuziji ... i posle, kao zamascena jetra ... id'te u p.m.

Ima nas svakavih !!!! :slika:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603761#p2603761]Enchanted napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603755#p2603755]MDNA napisao:[/url]Jel ovo da shvatimo kao poziv na sahranu? :sprema crninu:
Pa,nije bas koncert Madonne.That granny is long time dead.

Long live Queen Gaga! :kralj:
:krezavi:

@am
nisi u toku, ne hejtujem je više, she's not a threat to the throne anymore :usamljen:

sad je to beyonce :party:
By Enchanted
@2kune,hvala ti puno.Drago mi je sto je bar neko shvatio seriozno ovu temu,i umesto trolanje da bi ispao faca ispred ostalih forumasa,dao precizno mislenje.Na neki nacin znam da nema puno razloga za brige,ali potsvesno onaj hipokondrik u meni dolazi na povrsinu.

Ne vidim nista cundo o tome sto brinem za mog zdravlja.Bar u Makedoniji samo 1% od populacije su uradili HIV test sto je bas tuzno.Mnogi smatraju da ta zaraza nije u podemu kod nama,drugi se boje da saznaju svog zdravstvenog statusa,treci da ce biti diskriminisani od okoline,a najgore od svega je sto nikome ne pise na celu da li ima ili ne HIV.Ja se iznacitao svasta ovih dana oko ove podmukle bolesti,i mnogi nisu svesni da je imaju jer dok virus ne premine u sidu,prakticno nema nikakvih simptoma.

@MDNA,Beyonce is overrated.We can hate her together!
Korisnikov avatar
By Tungi
Seriozno da shvatim što si pušio kurac bez kodoma?
Jesus.
:lol: volim tu rec SERIOZNO.
Decko je ocigledno odgovoran,ali i kurentan i svestan da je pusenje kurcine preko kondoma golo govno. Kao da lizes lizalicu preko ambalaze ili neotpakovan sladoled Rumenko. nije prijatno. sidu nemas,lepi su saveti tu pali a ja dodajem jos jedan. ako si toliko zabrinut onda radije vise nikad nemoj pusiti nicijeg pitona na golo ako ces svaki put tako da se zderes i kidas svoje zivce.
Korisnikov avatar
By Madonna
Mene samo zanima gde je ta paranoja dok mu ga blajvas i cuclas, dok ga gutas i pazljivo nabijas sebi medj krajnike, jel tad mozak ne radi, mozda piton malo nagnjeci mozak pa mu pogasi deo za brigu i paranoju? Evo ne znam boga mi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603877#p2603877]MDNA napisao:[/url]Mene samo zanima gde je ta paranoja dok mu ga blajvas i cuclas, dok ga gutas i pazljivo nabijas sebi medj krajnike, jel tad mozak ne radi, mozda piton malo nagnjeci mozak pa mu pogasi deo za brigu i paranoju? Evo ne znam boga mi
Vala bas.

Ja da sam tako paranoican ne bih kurac pusio pa makar bio od cokolade a sperma liker od visnje a jaja dve cherry bombone :bale:

Hocu da kazem da je napaljenost slabija od paranoje. Ili su moje paranoje prejake :sveca:
Korisnikov avatar
By blenta
pranoje su ti prejake
ja sam na sperma liker vec ustao i prosetao se do kujne
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!