Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Moja prva tema :P ne znam da li ima slicna, verovatno da...
Uglavnom, koja je to 'vasa' pesma, koja vas uvek podseti na njega/nju?
Moze to da bude neka pesma koju ste vi proglasili za 'vasu', neka zajednicka omiljena pesma, neka pesma koju vam je on/ona posvetio/la (u smislu napisao/la lyrics u poruci, otpevao/la, uz koju ste plesali, ma sta god...), ili prosto neka pesma koja vas po melodiji atmosferi i/ili tekstu uvek podseti na njega/nju i uvek vas pogodi?
Korisnikov avatar
By RetributioN
Sve me podseća. I što nema veze sa njim, podseća me. :rida: I igrice na internetu. I loše vreme. Ah, klizi mi suza niz obraz... Kekeke.

Evo neka bude sve što je indie (rok), jer mi niko nikad nije posvetio pesmu :cekam: , a tako nešto sluša. Uglavnom debilizam. Samo se iznerviram kad vidim/čujem to.
Korisnikov avatar
By bothways
Nije baš "naša pesma", ali recimo da me James Blunt - Give Me Some Love podseća na poslednjeg bivšeg.
Za svakog imam bas neku odredjenu pesmu. Neke od tih pesama me potsecaju na nekog od njih samo zato sto se pronalazim u tekstu i sl ili zato sto sam slusao cesto bas te pesme posle raskida. A neke zato sto mi je neko od njih recimo deo lyrics-a napisao u poruci ili deo pesme otpevao :P
1) Flyleaf: Dear my closest friend (ovo nije bila veza nego neostvarena ljubav iz mladjih dana; mnogo pesama, ali recimo najvise to)
2) Negativ: Jutro posle dodira
3) Chris Isaak: Wicked game
4)Severina: Grad bez ljudi (ovo mi je bilo posveceno, ne slusam privatno :P )
5) Guano Apes: Rain
6) Eli Lieb: Young love i Spiritfall: My reason (ovo je sveze pa se jos nisam odlucio)
Korisnikov avatar
By gossip
I like to keep past in the past :)

mislim da je ova tema kontraproduktivna svakome ko pokusava da nastavi dalje
slusanje muzike koja podseca na bivse kao i pricanje o njima ce samo usporiti ceo taj proces :)
ju, ja sad ako krenem da se prisecam, mozda do kraja prisecanja skoncam od tuge :lol:
sto zbog iskrene tuge, sto zbog tuge za izgubljenim vremenom :D

al obzirom da ne volim da mislim da sam gubila vreme, fokusiracu se samo na iskrenu tugu :lol: Just kiddin'... nesam tuzna, nego te ljude i dalje volim i cenim pa ih se rado i secam :)

sa jednim bivsim deckom, koji je najveci car, sam volela da izlazim u jedan kafic/klub...i kad god nas je gosn DJ video da ulazimo, on je prekidao pesmu koja ide da bi pustio nasu pesmu :D posto smo oboje jako voleli tada The Cranberries
(btw mislim da se DJ lozio na mog decka :lol: )

na jednu finu devojku me podsecaju dve pesme...
jedna od onih uz koju smo se prvi put ljubile u klubu (jedna od pesama, a nje se jedino secam...bilo ih je mnooogo vise posto je to trajalo i trajalo :lol: )

a druga pesma me tako, iz vise razloga, uvek podseti na nju...

na drugu, ne tako finu devojku kao sto je ova prethodna, me podseca pjesma eminentne hrvatske glazbenice Nine Badric...ne znam sto, valjda mi takav period bio...tko zna

i onda smo dosli do: pozovi taxi sebi pomozi, jer tko ce pijan kuci vozit :lol:
to me podseca na taxi (ne vozilo, no nadimak od imena)... koliko me je samo puta pijanu, pijana, vozila kuci... a onda su joj oduzeli dozvolu :smeh:

i tako... ovoga sam se setila...ima za njih jos pesama, ali ove su mi nekako upecatljive :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moj aktuelni suprug (još se nisam razvela, prvi put ovoliko izdržah u braku, čudo jedno) mnogo voli ovu stvar, tako da me ista uvek podseti na njega:

Korisnikov avatar
By Tungi
Nemam bivših.

Samo sadašnji.

Korisnikov avatar
By ultraviolet
pa milion pesama.
i manje se tu guraju pesme, više izvođači u globalu, nebitno šta se čuje. npr. edi veder. ne znam evo sad sam se naježila i iznervirala.

POZITIV ENERDŽI.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
hah. ne znam se zaista. al eto setih se danas

malo iz njegovog ugla malo iz mog*. uglavnom setih se kako smo bili debili eh <3

*ja se ne cimam oko njegove sadašnje čak štaviše fala bogu drago mi je
tako da molim da se ovo ne shvati kao patetisanje nego sjećanje na lijepe trenutke hvala lepo

ostale pesme kojih se sećam su uglavnom iz razloga - pijem jer niko od mojih bivših ne pije
pa posvećujem sebi fak ju pesme u njihovo ime :lol: tako da nije bitno jadnica sam pustite me

dobro ima još par, no nekom drugom prilikom, to je već ozbiljno, ne mogu sad lepo mi je.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Na bivšeg:
http://www.youtube.com/watch?v=_ermKENWajM" target="_blank

Na prabivšeg:
http://www.youtube.com/watch?v=AeR7zo2zfKM" target="_blank

Na prapraprabivšeg:
http://www.youtube.com/watch?v=rZpu92ccUnQ" target="_blank

Na praprapraprabivšeg:
http://www.youtube.com/watch?v=xcxlr-Bc-F8" target="_blank

Jedino nemam pesmu za praprabivšeg. :( Nismo nešto slušali muziku tugedr, niti sam slušajući nešto razmišljao o njemu.
Korisnikov avatar
By Katengl

Konačno mogu ponovo da puštam The Smiths. Zbogom, Marko!
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ahaaaa, dakle Both je bio sa nekim političarem, elitno elitno! :D

(je l' to ta pesma, je l' to taj spot?)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jao zvoki kaze PODSECA a ne KOJA PESMA VAM ZAMENJUJE DECKA
Korisnikov avatar
By gossip
hm...pa ne postoji ta jedna pesma koja me podseca na tu jednu osobu...obicno me jedna pesma podseca na vise osoba..jer sam tu istu pesmu slusao za svaku od njih...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!