Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Uvazeno forumsko pucanstvo,

Obracam Vam se na ime jedne od zena sa kojim imam cast da se druzim.
Ukolik tema postoji, uputite nas i prisajedinite temu sa ovom.

No, BE IT AS IT MAY,

sta biste vi imali da kazete na ideju seksa sa kolegom-ili pretpostavljenim- sa posla?
Imate li petlju/ da li ste dovoljno ludi da se upustite u ovu, po svemu izglednu ali ni u kom slucaju naivnu situaciju, ili je ona stvarno dosledno ludo hrabra devojka?
Molim vas, pomozite mi da doprem do odgovora, jer vec i mene samu pocinje da tisti.
Ne znam sta da kazem. :google: :upomoc: :nerd:

Svako dobro,

OtL
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ako je bas bas sexy, da.
ako je potrosna roba, onda ne. ipak je bezveze nakon sexa vidjati tu osobu svaki dan. kad je sexy, ne bi osecaj kajanja bio dominantan.. vec taj da je sexy.. i tako
Korisnikov avatar
By gossip
50:50 su sanse
zavisi od mnogo toga

znam par koji je to radio...na kraju su svi saznali...ali nije bilo nikakvih posledica
saznao sam igrom slucaja da mi je kolega sa posla gej i sa njim definitivno ne bih mogao da se sexam :lol:
Korisnikov avatar
By badu
epa akoe seksi, nek ide ćivot!
i usput može da baci oko na neke druge poslove. redovi u sizu su takođe seksi.
ali štajaznam... ne razumem se.
By Sixto
Ne d'o mi bog da moram imati sex s nekim s posla! Izbljuv'o bi se na sred zgrade!
Korisnikov avatar
By Hys.
Svakako će uraditi šta želi, a ja imam utisak kao da je već odlučila da spava sa tom osobom.

Što se mene tiče, deviza Dont shit where u eat mi je nekako bliska.
Korisnikov avatar
By Hys.
...što naravno ne znači da nema milion ljudi koji su se upoznali i zavoleli u poslovnom okruženju.
Korisnikov avatar
By kyrgyz
Ne znam sta bih ja sa njom radio...da joj draškam sise peruskom a ?

:yay:
Upustila bih se ako procijenim da je osoba dovoljno psihički stabilna da mi ne bi radila probleme ili me opsjedala ako poslije tog sexa (ili više njih) ne bih željela imati više ništa s njom. To bih isto iskomunicirala prije upuštanja u bilo što.
Korisnikov avatar
By *deni*
A i ne znam šta tu ima '' svi to da saznaju '' i šta tu ima da se priča. Kao da se ne zna kako se to radi i kako to izgleda.
Što kaže jedan Ciga - '' Ja imam kurac, ti imaš pičku, dosta je da nam bude zabavno i lepo. ''
Čudna mi čuda.
Korisnikov avatar
By ManToy
Ne nikako. Mislim ako ti je stalo do posla.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!