Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By alf
Da li ste bili nekada u vezi sa osobom koja se zove isto kao vi? Volim devojku koja ima isto ime, ali se bas zbog toga plasim da joj pridjem. Verovatno je glupo, ali sta cu. Pozz za sve clanice i clanove.
Korisnikov avatar
By gossip
meni licno se jos uvek nije desilo...ali ko zna :)

dodushe desilo mi se da sam se muvao sa likom za koga se ispostavilo da se zove i preziva isto kao moj cale...nakon te informacije muvanje se ubrzo zavrsilo :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489942#p2489942]alf napisao:[/url]Volim devojku koja ima isto ime, ali se bas zbog toga plasim da joj pridjem.
Zasto, vi sa tim imenom ste poznate da volite da ujedate, ne razumem??

Jesi li sigurna da je razlog straha da joj priđes to sto imate isto ime?

(ovo da je volis mozemo da ostavimo za neku narednu epizodu)

Ionako je tesko, pretesko da nadjes sebi normalnu srodnu dusu - pa ajde sad i ime da predstavlja problem.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Jednog lepog dana odem ja na gs chat, iskucam se s nekim likom i na kraju on ostavi svoj Skajp nick koji ide nesto ovako "[ime].[prezime]". And that's all good, sve dok se nije ispostavilo da su to ime i prezime identicni mojima. Sjebao sam se.
By alf
Ime je lepo, kako da ne volim svoje ime. :trep: Mnogo smo slične, završile istu školu u istom gradu(nisam iz tog grada), isti fax, slično izgledamo, koliko puta su mi rekli da ličimo, i još neke slične osobine..., +ime, mada je razlika u god.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
jesi se ti to u sebe zaljubila pa ti je frka da si priđeš?

nego da smanjim seranje,
nejasno mi je što ti je to prepreka, zaista.
GO GET HER!
ako neće GO GET ANOTHER ONE!
By alf
:odlican: Moj fizički izgled i interesovanja su se dosta promenila otkako se u nju zaljubih. :tungi: Verovatno sam podsvesno htela da joj privučem pažnju.
Korisnikov avatar
By Mars
A, inace ovako - kakve mislis da su ti sanse kod nje?
By alf
Ne živimo u istom gradu, a ja stalno nalazim razlog da idem u njen grad, ne bih li je srela. Videla sam je nekoliko puta, i pošto je uvek u društvu nekoga nisam prilazila, jednom sam pobegla. :nazalost: Plašim se da priđem, verovatno zbog ovoga - ("Pronađeš ljude nalik sebi. I staneš tako i ne veruješ,da ima neko kao ti - isti, baš isti na ovom drugačijem svetu.") Nadam se da ću prevazići strah nekada(uskoro) jer ovako ne mogu. Sad kada vratim film vidim sve njene signale na koje nisam odgovorila ( dodirivanje kolena, ruku, odmeravanje...). Koja sam budala, a tako bih je :fuck: .
Korisnikov avatar
By acid drop
:sweet:

Razumem te u potpunosti, meni je to sa istim imenima pomalo creepy. :lol:
By Sixto
Ma moze da ima i prezime i ime isto kao moje. Znam da ovakva budala ne moz' biti i da hoce! :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
zbog fizike
kao putovanje kroz vreme
jer poznato je iz svakog saj faj filma
da dve jelene ne mogu postojati u isto vreme na istom mestu

ne bih ja njoj prilazio
Korisnikov avatar
By Dirrty
Iako mi je ima prilično uobičajeno, prezime uopšte nije... osim mojih krvnih srodnika, mislim da ima još 2 osobe u Beogradu s tim prezimenom, i ne zovu se kao ja (koliko videh u belim stranicama) :smug:

Ali jeste mi čudno kada nekog oslovljavaju mojim imenom u mom prisustvu, a to nisam ja u centru pažnje :krezavi:
Korisnikov avatar
By Delete
Ako se ne prezivate isto, onda je ti oslovljavaj prezimenom i u mislima, a i kad budes skupila hrabrosti da joj pridjes i shvatices koliko tvoj strah nije opravdan.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2490174#p2490174]Dirrty napisao:[/url]Iako mi je ima prilično uobičajeno, prezime uopšte nije... osim mojih krvnih srodnika, mislim da ima još 2 osobe u Beogradu s tim prezimenom, i ne zovu se kao ja (koliko videh u belim stranicama) :smug:

Ali jeste mi čudno kada nekog oslovljavaju mojim imenom u mom prisustvu, a to nisam ja u centru pažnje :krezavi:
More, da ne nosis ti moje prezime?!? :kuckuc:
:smeh: :wundy:

A, sto se tice drugog pasusa, joj, i meni je cudno! :krezavi:
Ego manijak, ili...? :ogledalce: :smeh:
Korisnikov avatar
By hulk
imas nadimke ako ti je bas problem.
Ako je bas to problem ;)
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Meni imena nisu problem.

Svidjaju mi se 2 razlicite osobe sa istim imenom. :smug:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489942#p2489942]alf napisao:[/url]Da li ste bili nekada u vezi sa osobom koja se zove isto kao vi?
pa što da ne, iako do sad nisam upoznala ni jednu normalnu imenakinju
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2489942#p2489942]alf napisao:[/url]Volim devojku koja ima isto ime, ali se bas zbog toga plasim da joj pridjem.
malo mi čudno tu nešto, si sigurna da je to problem? možda ti samo frka da joj priđeš jer ti se sviđa. a pošto si rekla da ti daje signale, uzvrati pa vidi šta će biti, u najgorem slučaju ništa, ali ćeš bar znati na čemu si, a u najboljem, pa znaš već

off:
tako jedna iz razreda bila sa nekim likom sa istim inicijalima pa stalno pisala na tabli u srcu (SM)na kvadrat :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mega therion
ime mi je najmanji problem. Inace bas imam drugaricu koja se zove isto kao i njena devojka .lol.
Korisnikov avatar
By Blady
Da, i jako mi ej to bilo smesno :krezavi:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Da je to meni, sa ovim imenom, problem, jednostavno bih zapalila u....... Kinu. Gde nas nema toliko.

ali nisam bila u vezi ni sa jednom, ne :snesko:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Ne samo da se isto zovemo, nego smo obe bile plavuse sa plavim ocima kad smo se upoznale (ja sam tada nosila sociva).

A zabavni su mi momenti u razgovoru: "[ime]... sebi kazem...."
Korisnikov avatar
By Hys.
vis, cesto mi je ime a nisam bila nikad sa imenjakinjom. Zato Marija koliko oces. Mada, neke su neki i vise nisu Marije.
Korisnikov avatar
By gossip
primetio sam da se sada svako drugo dete zove Luka :facepalm:
sreca pa medju mojom generacijom i nema toliko Luki :lol:
a kad bi se desilo da mi se svidi decko koji se zove isto kao ja...oh well :) ne bi mi ime bilo prepreka :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2524835#p2524835]Hys. napisao:[/url]vis, cesto mi je ime a nisam bila nikad sa imenjakinjom. Zato Marija koliko oces. Mada, neke su neki i vise nisu Marije.
lol
setila sam se sad situacije u onom kaficu koji se valjda zove My Way. You're gonna love this: otisla ja na koji minut do toaleta, vracam se, kad ono- gomila nekih zena oko moje I. (Labris pravio neki koktel, njoj se isto) I objasnjavamo ti tu nas dve da smo zajedno i da nismo za kombinacije (za razliku od lezbejskog speed datinga, kada nacelno jesmo bile, a niko nam nije verovao), klimaju ti sve one glavom, kad jedan t-momcic okrece glavu, vidi svog t-druga kako nam prilazi i kaze: ,,E, SAD STE NAJEBALE, DOLAZI DJURA, NEMA VAM POMOCI!'' :roflmao:
Korisnikov avatar
By Taki
Meni bi baš bila fora da mi se devojka zove isto kao ja. Mada ne verujem da će se to meni desiti, šta znam... a i ovako poznajem samo dve Tanje, jedna je dete/klinka (ime dobila upravo po meni jer njen tata mnogo voleo da me čuva kad sam bila mala i rekao ako bude imao devojčicu da će se zvati kao ja i ispunio to, živa istina, majke mi moje, i stvarno je velika čast kad neko dobije ime po tebi), a za ovu drugu ne mogu da kažem da mi je drugarica, koleginica je sa faksa, dakle poznanica i to je sve...
Nisu mi važna imena, možeš da se zoveš čak i Stanija, ako te volim sve druge stvari su nebitne, ali lepo je kad ti partner/ka ima lepo ime. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!