Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ispala, u pedera majka mila!

Ispaljivan/a vise puta, ispaljujem i ja
1
2%
Ispaljivan/a vise puta, ne ispaljujem
6
14%
Ispaljen/a jednom, ispaljujem i ja
1
2%
Ispaljen/a jednom, ne ispaljujem
5
12%
Ne idem na dejtove pa nema ni ispale
6
14%
Ne ispaljen/a, al ja ispaljujem
2
5%
Ne ispaljen/a niti ja ispaljujem
21
50%
By Sixto
Koliko pusta ste do sad bili ispaljeni na dejtu tipa da vam se neko jedostavno ne pojavi i da li vi to nekad uradiste, ili mozda to jos uvek radite?

Koliko cekate da vam se neko pojavi i palite?

Slika
Korisnikov avatar
By Zibro
za mene je zlocin ne pojaviti se na dejtu
nikada to nikome ne bi uradio
hvala bogu nikada mi se nije ni desilo
Korisnikov avatar
By bothways
#2.

Dva puta su me ispalili, ali to je bilo pre mnogo godina, kad sam jos bio maloletan i nevinasce... :D Valjda su se uplasili zakona ili tako nesto. XD
Hmm, i dva puta prosle godine (jednom zbog nesporazuma, drugi put zbog kretenizma).

Nisam nikoga ispalio. Osim ako ne racunam onaj put kad sam se 2003. godine na pricaonici Krstarice predstavljao kao devojka i ugovorio dejt sa nekim tipom, na koji nikad nisam ni nameravao da odem. :D
By alexandermagic
Nitko me nije ispalio, ja jesam. Ne da je bilo namjerno, viša sila.
Korisnikov avatar
By bern
Ja sam naslov ove teme pročitao kao "nosio peder svoju majku, pa mu ispala". :opatica:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Secam se da me je u srednjoj ispalio neki decko, i vise mu se NIKAD nisam javila, niti odgovorila na poruke.
Nisam ispaljivala nikad.
Cekam 20 minuta i idem kuci. Koga god da cekam. Ova varoshica je dovoljno mala da sa jednog kraja grada na drugi mozes da stignes za 20 minuta, pa sve i da krenes onda kada vec treba da si na ugovorenom mestu.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam onaj jedan Ne idem na dejtove pa nema ni ispale
Korisnikov avatar
By Blady
Ni jednom, ni mene ni ja nekoga.... treba uopste doci do te faze da se nadjem sa nekim :)
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Meni se isto nije desilo da nekoga cekam na dejtu a da taj ne dodje uopste jer generalno jako retko i idem na dejtove i prethodno se online dobro upoznam sa tom osobom i zainteresujem ga kroz sve da on obicno jedva ceka da se upoznamo pa mu ni ne pada na pamet da ispali :D

Kod onih koji hiper dejtuju i zakazuju po 18 dejtova dnevno se svasta desava a ispaliti ili biti ispaljen im je redovna pojava....ko im je kriv kad su kurve :lol:
Korisnikov avatar
By gorilica
Desilo mi se 3-4 puta da budem ispaljen, i to je za mene vrhunac nechijeg kretenizma. Meni lichno nikada nije palo na pamet da tako neshto uradim.
Ne chekam vishe od 10-15 minuta.
By Fassbinder
Originally posted by bern

Ja sam naslov ove teme pročitao kao "nosio peder svoju majku, pa mu ispala". :opatica:
Па ти још и испала! Да ли те је дојила док си био мали? :psiholog:

А где си хтео уопште да је одведеш?
Korisnikov avatar
By Ferdie
Originally posted by bern

:lol:

Čovek bi stvarno pomislio da se radi o nečem takvom...
Morala sam više puta da pročitam dok nisam skontala smisao teme...
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
well, jednom se nisam pojavio - jer sam skontao da je osoba koja me je cekala slala svoje slike od prije 15ak godina. Pa sam na glup postupak uzvratio istim.

Jednom se i meni neko nije pojavio. Kasnije se ispostavilo da je bolje sto nije.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
не идем на дејтове али никада не бих испалила.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
nije mi se desilo, a nisam ni ja to radio drugima. ispaljivanje ovog tipa je po meni krajnji vid nekulture, odmah do kašnjenja na taj prvi dejt. tako da ni ne čekam duže od 10 min.
Korisnikov avatar
By Tomek
Nisam ispaljivao, niti bio ispaljivan...

Mene je pre par godina tip cekao vise od dva sata, a oktobar-novembar mesec, -10ak stepeni... Nije bilo do mene, morao sa da ostanem na poslu...

Nije pogresio sto je sacekao, i danas smo dobri drugari...
Korisnikov avatar
By clldl
Ja nikog nisam prevario, ali prevarili su mene... :(
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne znam šta na sve ovo ima da kaže Zoran52.
By Kragi
Nije bilo puno dateova generalno ali je bio pokusaj jedne ispale. Dosta davno je bilo, na njegovo insistiranje sam otisao da se vidimo :pervert: i posto je shvatio da se znamo, lik pokusao da prodje pored mene kao da, eto, prolazi slucajno :sweet:
Al' dobro, samo sam mu objasnio neke stvari i dosao kuci, iako se on pravio da je zbunjen i da ne zna o cemu se radi a znam da ga je bilo sramota zbog stvari koje je pricao online. :smeh:
osim ovog iskustva, drugih ispala nije bilo :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!