Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Volela bih da mogu da se zaljubim. Guši me samoća. Apsolutna sloboda vodi u ropstvo. Ja želim da su mi na rukama lisice, da sam u emotivnom bondageu, da sam voljena bezuslovno zbog onog što jesam a ne zbog onog što nisam.
Nedostatak ovakve pažnje me sve više gura u depresiju. I uz to sam izgubila seksualni nagon. Samo bih da se mazim i ljubim.
Često se osećam prazno.
Eto, morala sam to sa nekim da podelim. :blush:
:isus:

Da li ste se vi nekada slično osećali?
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ajme :mazi:
padni mi na grudi (pilece)...

Vidis i kod mene je tako, samo sto ja nisam u depri, meni bas lepo kad sam sam
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Uhvati narednog pedera na koga naletiš i izmazi ga do mile volje...

Ima nas jako puno maznih.... :shmi:

edit: ^istina... :giggle:

editedit: Come on people! Javite se ko god zivi u blizini Galateje.... It's a cuddle emergency! (:
By Sixto
KRenuce ti onog dana kad dignes ruke, kazes ne vredi jebe mi se za sve!
Sad, nikako!
By Speculum Columbae
Nemoj. Idi negde. Idi u prirodu. Neka te ona prihvati. Kada ti je dosta ljudi, okreni se korak u nazad, od njih i svega što su stvorili, sve poezije, tehnologije i taj jedan korak unazad je šuma i priroda. Njoj se vrati.
Korisnikov avatar
By Blady
o da... samo sto sam ja sexualno opterecena.. ali jos sutra.. pa cu onda da postim..
Korisnikov avatar
By Galateja
Mala ispravka: ja sam veoma zaljubljena u određeni sklop ličnosti i fizičku pojavu, još samo da je pronađem, prepoznam i shvatim da postoji. Kako da znam da je ona ta koja mi je namenjena? Kako da znam da je baš ta koju nađem moja polovica?! Šta li ona sad radi? Da li ona misli o meni? :sigh:
Korisnikov avatar
By Anonymus
Originally posted by Galateja

Samo bih da se mazim i ljubim.
Ovo skoro da mi je mantra u poslednje vreme. Zaista, osećam izuzetno veliku potrebu za emocionalnom ispunjenošću i bliskošću. Dvadesetak godina potpune praznine u tom aspektu mog života su konačno doprle do mog mozga, do te mere da dosta vremena samo o tome i razmišljam.

Ne znam koliko je to slično tvom stanju, ali suština je da razumem kako se osećaš. A depresiju mani, samo će ti odmoći. Živi svaki dan kao što si do sada živela i pre ili kasnije će neko popuniti tu prazninu koju osećaš. Do tada, što bi rekli, samo diši. :)
Korisnikov avatar
By Mars

Ja želim da su mi na rukama lisice, da sam u emotivnom bondageu, da sam voljena bezuslovno zbog onog što jesam a ne zbog onog što nisam.
Nedostatak ovakve pažnje me sve više gura u depresiju.
Ja zaista verujem u čudotvornu moć kućnih ljubimaca. Ne kažem da je to zamena za ljude i ono što ti suštinski treba, ALI...itekako je korisno, samo po sebi dok si u tom stanju...a i dok ne dođe to drugo.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
izgleda da je zarazno to sa mazenjem i ljubljenjem...neki hard core ljudi povodom toga su se raspilavili u poslednje vreme...mora da je prolece...
Korisnikov avatar
By Skituljko
Hmmm ipak sam shvatila da ne zelim da podelim svoje misli sa forumom, vec samo sa GAlatejom...

:cvece:
By J...
Originally posted by Skituljko

"Ne, nemoj mi prići! Hoću izdaleka
Da volim i želim oka tvoja dva.
Jer sreća je lepa samo dok se čeka,
Dok od sebe samo nagoveštaj da."

:smeh:

a na temu nemam nista da kazem ;)
Korisnikov avatar
By Scorpy
Slično da, ali ne isto.

Onako pogledam ljude oko sebe i vidim da se najbolji drug zaljubio do bola (iako je dečko bio najveći hejter koga čovek može da upozna). I još jedan drug, i drugarica, i još jedan drug...i tako. Ima ih par. I ja se tu osećam malo emotionally impaired. Mislim, ja bih hteo da se zaljubim i da se nekome predam, ali to sve ostaje na potencijalu. Nit se zaljubljujem, nit išta.

Mada, što reče haemoglobin. Depresije nema. Ja hoću da se zaljubim, al' mogu i sam da budem. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim tu vrstu vezivanja, volim drugu lepeza1

Ali kako god okreneš, bolesno sam željan pažnje, tako da to nije toliko različito.

Menjam raspoloženja često, uključujući depresiju, ali čini se da nema pravilnosti u tim promenama po pitanju okidača.
Korisnikov avatar
By blenta
u identicnoj sam situaciji
vec neko vreme
resenje nemam

Originally posted by KorvinOdAmbera

Uhvati narednog pedera na koga naletiš i izmazi ga do mile volje...

Ima nas jako puno maznih.... :shmi:
a vezano za ovo
navataj mackodlaka
nema boljeg
nema!

(radi sve za pelinkovac wink wink)
Korisnikov avatar
By Hys.
Jesam, pre jedno 11 godina.

Od tada sam perpechuali emoushnali bondadzed. Na razne nacine.

Sada krejvujem samo seks. Ono, real bondage i taj rad.

Ovo drugo imam, i lepo je.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Nikako ne mogu da se povezem ili objasnim sa vecinom tvojih stanja pa i sa ovim.
Radije bih proveo ceo zivot sam samcijat nego u emotivnom ili sikichkom bondage-u.

Nadam se da ce sve ispasti ok :mazi:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ja sam emotivni bondadz shvatila kao vezu?

Ono, ti volis, on/a voli.

U smislu, uvezani ste medjusobnom ljubavlju.
Ni vise ni manje.
By Hans
Nagona mi nije manjkalo. Jamais.

Uspeo sam da nagon spakujem u tetra pak i sad ga trošim sa emocijama koje mažem na hleb. :love:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Hys.

Ni vise ni manje.
Ne znam, ja se secam opisa njene prethodne veze pa pricam na osnovu toga.
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja pricam na osnovu svoje/svojih :)
By alexandermagic
Strpi se do slEdeće godine, kad će i depresija da ti ozbiljno popusti. Do tad se posveti sebi i ne forsiraj stvari. :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Svaka tebi cast za takve potrebe.

Pretpostavljam da sam ih imala i ja. Potrebu da sa jos nekim budem jedno. I trudila sam se da je ispunim, nije da nisam.
Ali, sa ove vremenske distance, ja nikada nisam bila potpuno ja kada sam bila sa drugima. Ili ti drugi jednostavno nisu cinili jedinstvo sa mnom. Otkada sam sama svoja jedinka, zaljubljujem se i odljubljujem, flertujem, uzivam da mislim, radim i osecam upravo ono sto jesam. Neznost i mazenje dobijam sa vise strana i u vise oblika nego kada mi je bila neophodna u samoj ljudskoj formi. Voda divno grli :vodoloja:
O depresiji ne zelim da pisem i lupetam, kada sam samo grebala po njenoj povrsini, a i to je bilo grozno. Mada, i taj period vezujem za nesredjene medjuljudske odnose i moju reakciju na to da me napusta osoba koju volim (nije imao muda da jednostavno ode, stalno je trazio nacine da se vrati onda kada nema drugih opcija. Stavise, pokusava jos uvek, ali vise ne to kod mene ne pali).
A ni ne sumnjam da cu pronaci svoj nedostajuci delic. Da li ce taj delic biti muskarac, zena, prijatelj/ica, ljubavnik/ca, mozda dete ne predvidjam. Desice se.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by unic0rn

Ni vise ni manje.
Uni je u pravu. Mislila sam pod tim pojmom na ekstremnu vezanost. :sigh:
Korisnikov avatar
By Oziris
^ A ti volis takve veze? Mislim, ti STREMIS ka takvoj sintezi?

Nemoj ovo da shvatis kao ispraznu utehu, ali sigurna sam da postoje devojke koje zele isto sto i ti, samo problem nastaje onda kada se ne pravi odredjeni kompromis kriterijuma; naime, sigurna sam da ce se tamo neki Marfi potruditi da devojka koja zeli isto sto i ti ne izgleda onako kako bi ti volela, ili mozda nema bas sve kvalitete koje ti trazis u zivotnoj partnerki...

Ja sam, recimo, kad sam pre 4 godine izasla iz 4-godisnje veze rekla sebi: ok, zelim da moja sledeca devojka/zena ima: ovo, ovo, ovo, ovo, to, to, to - i na manje ne pristajem!!!

Desilo se da sam krajem 2008. upoznala zenu koja je match VECINI onoga sto trazim, a opet, ne poseduje onih nekoliko MENI JAKO BITNIH (sklonost ka s/m igrama, izmedju ostalog...)

Onda sam shvatila da je naprosto NEMOGUCE da dobijem sve sto ja zelim u jednoj osobi, jer je previse kriterijuma ukljuceno, izmedju ostalog i outovanost i odredjeni dijapazon godista, a uvek treba gledati i reverse situacije - i ja sam neciji kompromis, jer ja sigurno nisam mentalno / fizicki / intelektualno / karakterno Bogom dana za nekoga i da sam bas rodjena za tog nekog; ja to volim da kazem: Zenom necijih snova se ne radja, vec se postaje.

Tako sam lepo ja sela sa JA :lol: i popricala malo da vidim da li vredi praviti kompromis ili ne. Rezultat mog takoreci monoloskog dijaloga je to da sada prvog maja slavimo dve i po godine veze, da jako i duboko volim, i da sam voljena kao nikada do sada, onako bas volumenski puno i zdravo :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by unic0rn

Ni vise ni manje.
Uni je u pravu. Mislila sam pod tim pojmom na ekstremnu vezanost. :sigh:
To je moja vizija najgore nocne more.
Sama pomisao na takvu vrstu uvezanosti (ekstremne) cini da nesvesno krenem da razvlacim bluzu oko vrata i da mi se znoje dlanovi (bez zajebancije, upravo mi se to sada desava).
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Oziris

Onda sam shvatila da je naprosto NEMOGUCE da dobijem sve sto ja zelim u jednoj osobi, jer je previse kriterijuma ukljuceno, izmedju ostalog i outovanost i odredjeni dijapazon godista, a uvek treba gledati i reverse situacije - i ja sam neciji kompromis, jer ja sigurno nisam mentalno / fizicki / intelektualno / karakterno Bogom dana za nekoga i da sam bas rodjena za tog nekog; ja to volim da kazem: Zenom necijih snova se ne radja, vec se postaje.
sviđa mi se ovo što si pisala.

a sa ovim: Zenom necijih snova se ne radja, vec se postaje. se apsolutno slažem :sunce:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!