Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Gollum
Kao što naziv teme govori... sanjanje bivše(g)..

Da li nakon raskida ( ozbiljnije ) veze sanjate osobu ?
Od mog raskida je prošlo nekih 15 dana, ali ja skoro svaku noć sanjam nas, kako smo još uvek zajedno, ili kako ponovo doživljavam raskid, i svakog jutra se probudim tužan i izbedačen... kasnije u toku dana mi se raspoloženje popravi ali jutra nakon snova su mi užasna...
On se ne javlja od kako smo raskinuli ali je poslao jednu SMS poruku da me obavesti kako nas je sanjao...

Zna li neko da li takvi snovi nešto predstavljaju ili ne, i dešava li se ovo isto i drugima ?
Korisnikov avatar
By Tungi
Jednostavno.Pokusaj da ne razmisljas mnogo o tim danima,njemu...Nece ni biti takvih snova,ako su nepozeljni i pritiskaju te.

I da li se desava drugima...Pa mislim da je to normalno,kada smo fiksirani za neki objekat,osobu,ili tacky "Snovi su neostvarene zelje".
Korisnikov avatar
By Azdaja
"Snovi su neostvarene zelje" - sve je moguce kad nesto jakoooo jakooo zelis i imas dovoljno ambishn da to ostvaris (+ neka kosmicka sila se udruzi sa tobom...) ;) :lol:

ont. sanjam samo K. (to je vec poseban slucaj...)

u proslosti, da desavalo mi se...

kazes raskinuli ste pre 15dana...potpuno normalna stvar ;)
Korisnikov avatar
By antibiotic
ah sanjao sam ga i sanjao
na kraju je i to proslo
Korisnikov avatar
By m..
tu i tamo, one koje vidjam cesce. jednom u tipa 4-5 meseci.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
Dešavalo se, ali ne odmah posle raskida, nego tipa 5-6 meseci kasnije. Šta znam, verovatno sam razmišljala u toku dana što je rezultiralo snom. Ne bih tome pridavala metafizički značaj.
Korisnikov avatar
By gossip
snovi predstavljaju ono sta se nalazi u nasoj podsvesti
ocigledno si jos uvek pod utiskom od raskida
skreni sebi misli sa toga (izadji sa drustvo,citaj knjigu,gledaj film...)
i proci ce

i da...nisam sanjao nikad bivseg nakon raskida :)
By Orion
Sanjao sam ga i pre nego što je postao bivši i to se samo nastavilo.
Korisnikov avatar
By Torry
sanjala

sanjam

sanjacu

al i to je zivot
Korisnikov avatar
By Delete
Nakon jednog raskida sam bas dugo sanjala bivsu. Uglavnom su se ti snovi svodili na izricanje nedorecenog i precutanog tokom raskida. Znalo mi se desiti da sanjam kako smo presle preko svega, pa se probudim i pitam da li je to bio san ili se to juce sve dogodilo.
Verujem da je to normalna pojava nakon raskida i da su ti snovi prolazna faza naseg sazrevanja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ae del. priznaj da me sanjas...:smeh:
Korisnikov avatar
By istok
sanjao sam bivšeg jako dugo. prestalo je i to.

sada sanjam neke potpuno random ljude i mnogo mi se vise dopadaju takvi snovi. :chestram:
By LeDeNa_
Originally posted by Gollum

Kao što naziv teme govori... sanjanje bivše(g)..

Da li nakon raskida ( ozbiljnije ) veze sanjate osobu ?
Od mog raskida je prošlo nekih 15 dana, ali ja skoro svaku noć sanjam nas, kako smo još uvek zajedno, ili kako ponovo doživljavam raskid, i svakog jutra se probudim tužan i izbedačen... kasnije u toku dana mi se raspoloženje popravi ali jutra nakon snova su mi užasna...
On se ne javlja od kako smo raskinuli ali je poslao jednu SMS poruku da me obavesti kako nas je sanjao...

Zna li neko da li takvi snovi nešto predstavljaju ili ne, i dešava li se ovo isto i drugima ?
Desavalo mi se kad sam imala vezu od 4 godine.Tu devojku sam dugo sanjala i naravno mislila na nju...Ove ostale ne sanjam...

p.s.
Posto te i on sanjao nadam se da moze biti nesto pozitivno :)
By Hans
Imao sam gadan san u kom je bio bivši pre nekoliko meseci. Ne znam želite li da ga delim sa vama.
Korisnikov avatar
By unic0rn
ne sanjam skoro nikad, kamo li jos pedere da sanjam :blentavi:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne volim snove... ako je previše prijatan, grozno se osećam kada se probudim i shvatim da je samo san, ako je previše neprijatan, osećam se neispavano i umorno, ako je nikakav, čemu to?!

U svakom slučaju, ne volim kada sam pod utiskom sna, okupira mi taj dan.

A sanjanje samo jedne osobe mnogo često mi zvuči vrlo uznemirujuće.
Korisnikov avatar
By Hys.
Sanjam.

I mislim da za jednu osobu koju najcesce sanjam to sada ima vise drugi smisao, koji vise nije direktno vezan za nas, vec to transferujem na bilo koju muku kada do necega ne mogu da dodjem nikako.

Takve iste snove sam imala kad smo bile zajedno, i kada sam jako zelela da dodjem do nje, i u snovima tada kao i sada nikako ne mogu da je vidim/sretnem onako kako zelim, ali sada mislim da se to odnosi na razne druge stvari, dok se tada odnosilo iskljucivo na nju.

Spustam se ja sa Lovcena i pesacim po crnogorskom primorju i dan danas :lol:
Korisnikov avatar
By Galateja
Sanjam bivšu u raznim scenarijima. Kao crtać o Peri Kojotu i Ptici Trkačici: postoje akteri, opsesivni sadržaj i nekoliko varijanti završetka. :hypno:
Korisnikov avatar
By el jaguar
Originally posted by Hys.

Sanjam.

I mislim da za jednu osobu koju najcesce sanjam to sada ima vise drugi smisao, koji vise nije direktno vezan za nas, vec to transferujem na bilo koju muku kada do necega ne mogu da dodjem nikako.

Takve iste snove sam imala kad smo bile zajedno, i kada sam jako zelela da dodjem do nje, i u snovima tada kao i sada nikako ne mogu da je vidim/sretnem onako kako zelim, ali sada mislim da se to odnosi na razne druge stvari, dok se tada odnosilo iskljucivo na nju.

Spustam se ja sa Lovcena i pesacim po crnogorskom primorju i dan danas :lol:
:lol:

sanjam i to vrlo chesto....i prave su ludece:lol:
zadnji je bio nevjerovatan...momanat na sceni Sanrema,lezhnik i trojka!ahahaha!!
a jednom prilikom,velim ja,sad cu da ti napishem shto sam sanjala....i tako cheka ona i cheka i veli..-OCE LI TO VISHE?!!rekoh ja-pishem josh..i to tako traje po ure i na kraju je morala roman prochitat...a san je bio ludilo ludo! :lol:

vishe ih ne preprichavam bash ali sanjam ..i da,zbilja su nevjerovatni ti snovi!
Korisnikov avatar
By Hys.
Jao sunce ti pa ti si uspeo da sanjas trojku :klap: !

Ja kad sam pokusavala bilo sta, uvek si morao da ides na rabotu/more/herceg novi taman kad bi u snu izgledalo da ima nade da kad sam konacno stigla (posle verovatno letenja, pesacenja, vozenja bicikle preko trajekta...) i bude nesto :smeh:

A snovi su nam stvarno hit :lol:
Korisnikov avatar
By Gollum
evo i nocas sam sanjao.. ne samo njega.. sanjam ja sve i svasta.. ali on se obavezno pojavi ( bar kao epizodna uloga ).... vishe mi je muka od ovoga...

sanjao sam ga i u toku veze ali tad mi je to bilo lepo... sada jako opterecuje
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!