Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
kada sam nadrkana. to je jedno jako teško stanje za mene samu i nisam sposobna da normalno komuniciram sa drugima.
By Paris
Bilo bi dobro kad bi oni postedeli mene.
Korisnikov avatar
By Blady
Kada sam emotivno sjebala, trudim se da ih postedim... i ne prenosim to na njih :gitara:
Korisnikov avatar
By Galateja
Uh, kod mene je to da što više volim - manje štedim. Ispada da sam najzahtevnija u odnosu sa ljudima koje najviše volim. :cut:
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Jap!
Kada sam besna: Najgore sto cesto bas tada nemam gde fizicki da se sklonim ili skapiram da je trebalo da se sklonim kad je vec kasno.
Kada sam utucena: Imam taj "sajlent mod", tako zovem momente kada mi se ne prica. Nije da prestajem sa svakom komunikacijom, vec prosto ne zelim da pustim glas. Tada mogu da govorim jedino sa svojom majkom, ona me dize iz mrtvih. Ponekad se nadje i neka osoba koja mi tog momenta prija, cesto stranac, koja me iscupa, a ponekad se nekom magijom iscupam sama.
Korisnikov avatar
By Norma Jeane
Da, konstantno imam potrebu da postedim ljude sebe.
Korisnikov avatar
By Zoey
Ohh, pa ljudi se biraju :icequeen:
A u mom cenjenon drustvu isto ne moze da uziva svako.
To su fakti.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Imam tih momenata, ali jako retko.

Vise mi se desava da zelim da ja budem taj koji je postedjen.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Uglavnom znam, na zalost ima momenata kada to nije izvodljivo
By loreenche
ljude zelim d apostedim sebe samo onda kada zelim sam sebe da postedim sebe :noob:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ovih dana zelim da me niko ne vidi, jer stvarno nisam za ljude.....em smaram, em sam sjebana, nikom dobro ne mogu doneti...
Korisnikov avatar
By badu
Ma beže sami. Nema potrebe.
Toliko se, bar, znamo. To počinje i mojim ignorisanjem... svega!
Kad se smirim, vrate se. Funkcioniše već godinama.
Mada, što sma starija...
Korisnikov avatar
By m..
ponekad. al jbt pa umeju sami da se postede, ak im je heavy ne moraju da me gledaju.
By alexandermagic
Ozbiljnija 'pošteda' se od mene može dobiti samo kad su prijatelji i sestra u pitanju. Trudim se da ih ne povrijeđujem izjavama/postupcima proisteklim iz mog egocentrizma i uopćeno nezgodnog karaktera. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Uglavnom ne. Kod najblizih i nema tih zastita. Kod ostalih - imam ili potrebu da postedim sebe njih a istovremeno i njih sebe, ili sebe stitim od njih pa silom prilika su i oni zasticeni od mene.

Ovo drugo je kod prijatelja. Ako sam na primer opterecena ispitom, u stresu, nije mi do vidjanja, ali stoji i da ja njima ne bih bila prijatno drustvo. Takodje kad sam opterecena na primer pricama o detetu, necu videti prijatelja koji na decu misli koliko i na lanjski sneg. Niti bi ta prica bila zanimljiva njemu, niti su meni zanimljive druge price. Pre da vidim neku prijateljicu koja je zainteresovana za tu pricu pa celo vece pricamo o tome :yes: A tog prijatelja vidim kad me to opterecenje prodje pa sam zainteresovana za teme koje i njega interesuju.

Ovo trece se odnosi na energetske vampire sa kojima uopste ne zelim da budem u drustvu sem koliko mora, npr ako smo vezani sa poslom. Ali gledam da ih sto pre izbacim iz zivota i preorijentisem se na nesto pozitivno...
Korisnikov avatar
By Hys.
Iskljucivo kad sebe zelim da postedim drugih; tada i oni svakako treba da budu postedjeni mene.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jelenah

Ma beže sami. Nema potrebe.
Toliko se, bar, znamo. To počinje i mojim ignorisanjem... svega!
Kad se smirim, vrate se. Funkcioniše već godinama.
Mada, što sma starija...
:hug:
Korisnikov avatar
By Srklet
rijetko razmisljam o drugim ljudima. :D
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad sam jako lose volje imam potrebu da budem sama, sto zbog sebe sto zbog drugih, jer sam u takvom raspolozenju nepodnosljiva.
Korisnikov avatar
By sofia
Nikad ih nisam nesto posebno ni opterecivala.
A imam i faze kada zelim samo sa sobom da se druzim.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Trenutno osećam potrebu da ih ne poštedim...

Štedio sam ih jako dugo i sada sam ja na redu... :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!