Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Dešavalo mi se samo da to uspešno izbegnem.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne kapiram sta je tu cudno da iz dejta nastane veza? Mislim...tema mi je malo...glupa.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam to ukapirao da je kao veza danas egzotika po sebi.

Ili vi...ne znam šta zovete - dejt?

Dating experts say that by the time the first drink has been served on the first date, the man has usually decided whether or not he wants to take the woman out for a second date. If you've been asked out more than once, realize that your fate was decided long before the man decided to make that second phone call.

The second date can be considered a second chance to make a second impression, only this time, both of you can loosen up a little. The second date can be more about fun and getting to know each other a little more intimately.

You can never go wrong by keeping it simple and just going to a dinner or a movie. However taking a more imaginative approach may enhance your partner's passion for you.
Korisnikov avatar
By colorado
Ja uopste nemam pojma sta se u Srbiji podrazumeva pod tim terminom.

Meni je dejt da se nadjes s nekim, radite nesto, upoznajete, potrudite se da vam bude prijatno i lepo, pa onda eventualno neko pracenje kuci, poljubac i zajednicki odlazak u krevet ako do toga dodje... i jeste mi sve to zarad ostvarivanja neke veze. Takoreci, dejt po meni podrazumeva odredjen trud, a ne da se vidimo na 2h i kresnemo. To mi je sex-date/kres-sema.. i nisam imao iskustva da mi takav sastanak preraste u vezu, te ne mogu da ucestvujem u temi.
Korisnikov avatar
By IriS
meni svaki date preraste u vezu :kesa:
Ali ne mogu sada o detaljima.
No, koga zanima vise, bolje, lepse, ponude (razne) primam na iris dot com.

:u_prometu:
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by colorado

Meni je dejt da se nadjes s nekim, radite nesto, upoznajete, potrudite se da vam bude prijatno i lepo, pa onda eventualno neko pracenje kuci, poljubac i zajednicki odlazak u krevet ako do toga dodje... i jeste mi sve to zarad ostvarivanja neke veze.
:yes:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa, moram reci da su uglavnom otpocinjale karanjem, ili tako nekim...petingom....

nisam bila na dejtu zilion godina. ustvari jesam, ali nista nije bilo. :hamlet:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa nekako se podrazumeva. Ne uvek naravno, ali sve ostalo su odstupanja od klasike. Bolje da je to bila tema.

Svakako cu pre izgraditi vezu na dejtovanju nego na pecanju.

Sta kao - naidjem na lika na ulici i kazem mu "Ajde da budemo u vezi!" i tako bude.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja isto cao Colorado. Al mi se čini da sam izgubljen u prevodu. Da je date danas (i tamo) ono drugo.
Korisnikov avatar
By neny
Dodatno pojasnjenje:misli se na sex-date,koji je najcesci odnos medju ovdasnjom gej populacijom.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Onda povlacim svoj hejt.

Nije mi se dogodilo.
Korisnikov avatar
By colorado
Ah dobro je.. usvojena je moja terminologija. :colorado:
Korisnikov avatar
By IriS
onda da se ispravim.
ja se ne sexam :opatica:
Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by Zonche!

Sta kao - naidjem na lika na ulici i kazem mu "Ajde da budemo u vezi!" i tako bude.
egmndfmklbnsfjklgnkdnjknbsdfj
vdfjklvndjklbnsdjknv dsfbuhsdjbuhdfbh
dfvjhsd

!!!!!!!!!!!!!!

Hajde MOLIM TE ovih dana ovo da radimo!!!!
Korisnikov avatar
By neny
Bilo bi lepo da nam neko isprica konkretnu pricu,sa narocitim zadrzavanjem na tacki kada seksualni partner postaje i emotivni,sta je tu bilo prelomno i sl.
Korisnikov avatar
By colorado
Vec vidim: Idu Pi Dzej Harvi i Britni ulicom...
Korisnikov avatar
By neny
Originally posted by Mars

Ako se niko nejavi, evo ja mogu da ti izmislim vrlo uveljrivu priču o tome. Ma nema šanse da provališ da nije istinita.

:D

Budite ozbiljni,ako vam nije interesantno idite dalje,ne pravite trol
By Kragi
Originally posted by neny

Dodatno pojasnjenje:misli se na sex-date,koji je najcesci odnos medju ovdasnjom gej populacijom.
Znao sam :lol:

ont: ne.
Nisam pristalica teorije da se iz 'neobaveznog sexa' moze roditi veza, iako ne sumnjam u to da ima ljudi koji su se tako smuvali. :D
Kad mi se neko dopadne na nacin da se 'zaljubim' i kada ga zelim pored sebe :sweet: onda se trudim da ga sto bolje upoznam a date(ovi) bi, recimo, bili liseni sexa u pocetku.
Sa druge strane, kod sex datea je potpuno obrnuti pristup. Dopadnemo se jedan drugom i vidimo se zarad sexa :B ( i znam da te osim u krevetu ni na koji drugi nacin ne zelim) :D
Korisnikov avatar
By Blady
Ne.. ne...
Bar da se secam...
Korisnikov avatar
By mili86
Pa ja i moj bivsi smo par godina pokusavali da se pojebemo i nekako se dogovorimo da to uradimo jedne lepe jesenje veceri... posle tog sexa smo bili u vezi 3 god...
Korisnikov avatar
By Hys.
Pocelo kao sex date za koji ona nije znala da je sex date. A nisam ni ja bila sigurna dok je nisam videla.

I tako smo se sexdejtovali neko vreme a sada je slusam kako hrce dok ja tipkam na forumu.

:)
Korisnikov avatar
By Zwezdica

Bilo bi lepo da nam neko isprica konkretnu pricu,sa narocitim zadrzavanjem na tacki kada seksualni partner postaje i emotivni,sta je tu bilo prelomno i sl.
Evo ja da ti budem primer.. :shmi:

Svoju sadasnju vezu sam otpocela kao sex kombinaciju i to je trajalo nekih mesec dana, dok nismo shvatile da ne treba vise da kenjamo nego da budemo u pravoj vezi i uzivamo.. Prelomni trenutak? Uf.. U mojoj glavi je bio momenat kada mi vise nije bilo svejedno da li ima jos nekoga u planu pored mene i onda sam resila da joj izbajem i da je okupiram i to traje do danas, 2god.. :vudu:
Korisnikov avatar
By Tungi

Ukratko,da li se nekome desilo da mu date preraste u vezu?
Dejtovi i ja ne idemo nikako zajedno.Strani su mi.
Stoga ne mogu da tvrdim da li bi iz tog "strangers in the night" mogla da proradi neka veza.Ocigledno,ako su obe strane fokusirane i sa tim ciljem ugovorile isti.Sve zavisi od atmosfere koja se razvije.
Korisnikov avatar
By .L O S T
moguce i uopste nije lose.
samo se opusti i pusti da stvari idu svojim tokom... i bice sve ok :vegi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!