Originally posted by Orlando the Lady
mislim, taj seksolog bi, ako se ja pitam, trebalo da joj / nam kaze: ,,Ti si, devojko, strejt, idi, pokusaj nesto sa nekim, da se ne unistavate vise bez smisla" mnogo pre nego sto bi trebalo da joj prica price o tome kako da prevazidje svoju odbojnost prema pickama (metastaziralo u odbojnost prema bilo kakvom seksu sa zenom) nekakvim tehnikama/ postupcima.
ne znam. Nismo pametne.
Da je str8, sigurno ne bi gubila vreme sa tobom, nego bi se bash sada karala sa nekim penisom.
Dakle, nije str8.
Bi - verovatno.
Josh ako si joj ti prva...
A mozhda jednostavno ima problem da se opusti. Ja ga imam. Treba mi bash puno alkohola, i bash puno poverenja (ne mislim na poverenje da ti kazhem koje gace nosim taj dan, nego poverenje da zazhmurim i osetim se sigurno) da bih ti dala da me jebesh.
Sa dechacima to lakshe prodjem.(Ukoliko je i ona Bi, i ako te muchi kako se sa njima jebala do sada), jer su (izvinjavam se mushkom delu foruma) prostiji i ruralniji.
U vecini sluchajeva ni malo iskreni u emocijama...
I odavno imam blokadu u mozgu po pitanju onakve vrste poverenja, o kojoj sam gore pisala....
Mozhda bi trebala da je ne forsirash.
Da zapravo uopshte e prelazish na "faze 3(4/5...)" (ako razumesh shta hocu da kazhem

)
Verujem da si joj do sada jasno dala do znanja da te ne zanima samo sexualno....
Ali, njen mozak i telo to verovatno josh nisu prihvatili.
Verovala ili ne, ja i dalje imam tu blokadu.
Tkdj, ukoliko ste zajedno (a vidim da pishesh u mnozhini) odluchile da se pozabavite tim problemom.... Mozhda je bolje da odete kod bilo kog psihologa. (Stvarno, kod bilo kog...)
I da jednostavno poprichate sa njim.
On, ukoliko konstatuje da vam je potreban sexolog, on ce vam verovatno i preporuchiti.
(Kao kada te prvi put zaboli pichka, idesh kod obichnog lekara... Pa ti on onda da uput za ginekologa... )
Srecno.
I nemoj da je zaskachesh.
Zabavljajte se.
(I pijte, pijte!!!

)
(p.s. A mozhda je samo navikla da bude u svemu dobra, pa joj ego pravi blokadu jer zna da nece biti dovoljno dobra u sexu sa tobom...)
(Meni se, tkdj, to desilo kada mi je momak zatrazhio da mi lizhe stopala. (smej se, smej se, ali tako je

) Realno, nema shta tu da "ne znash" dash stopalo i "uzhivash" ... A meni je to pravilo toliki problem (jer sam znala koliko je voleo stopala svoje ex... i verovala sam da moje stopalo nikada ne mozhe biti toliko dobro kao njeno...

)
(Na kraju sam ga, iz straha da "radimo na tome" ostavila. Shteta, i dalje mi se dopada. Zato, vidi kako lep dan. Idite negde, popijte kaficu, proshetajte. Ne spominjite jebeni sex. A ti lepo zakazhi kod nekog psihologa jednu malu seansicu... Uvek je lepo poprichati sa nekim ko zna mnogo vishe od tebe. Na kraju, pokushaj i njoj to tako da predstavish. Kao neki izlazak, zabavu. I iskreno i sa osmehom joj reci, da ti nije bitno ako ne uspe ta seansa. To je vazhno. Kada ti poveruje, sve ce verovatno samo od sebe biti ok .... Srecno!)