Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Bojim se da mi je potrebna informacija o nekoj vrsti seksoloskog savetovalistva (drzavna ili privatna praksa) kod nas.
,,Treba jednoj mojoj drugarici." :P
Salim se, ali i ne: dosle smo do toga da su se stvari i (ne)mogucnosti znacajno pogorsale, i...da ne objasnjavam, devojka je zainteresovana za razgovor sa nekim seksologom.
Nije nam potrebna ona terapija za parove ili sta vec.
Hvala vam.
Idem ja sad negde.
Korisnikov avatar
By Mars
Tijana Mandić, valjda.

FDU.

Za Marića valjda ne treba da pričam da ne idete...

Ja to čisto ovako estradno...dok ti se drugi ne jave.
Korisnikov avatar
By mish_beli
(Labris savetovalishte? ) (samo kazhem, ne pucaj. -.- )
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja za to en znam. Mene su ucili da Srbima to ne treba i da je sramota da Srbi tamo idu.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by mish_beli

(Labris savetovalishte? ) (samo kazhem, ne pucaj. -.- )
I ja sam to prvo pomislila ( ne za pucanje, vec za Labris), ali mislim da ona nece zeleti da ode u lezbejsko savetovaliste.
"Jer su tamo sve lezbejke", vec mogu da je cujem.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ne ne...

Ni Tijana ni Maric

Imate nekoliko dobrih seksologa u gradu
(i jedinih :D )

dr Zoran Rakic, dr Duisin, i dr Markovic...

Orlandina... zovi.. da ti dam kontakte...

:kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@Kosmicka Cestica:

Hvala. samo ja ne znam sta i kako da radim, a da to bude ispravno.
mislim, taj seksolog bi, ako se ja pitam, trebalo da joj / nam kaze: ,,Ti si, devojko, strejt, idi, pokusaj nesto sa nekim, da se ne unistavate vise bez smisla" mnogo pre nego sto bi trebalo da joj prica price o tome kako da prevazidje svoju odbojnost prema pickama (metastaziralo u odbojnost prema bilo kakvom seksu sa zenom) nekakvim tehnikama/ postupcima.
ne znam. Nismo pametne.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Hm... odbojnost prema pickama? A kad je sve to pocelo? Da li je vezano za neki
trenutak u zivotu? Neku traumu? Problem sa isntalacijama u kupatilu? Ili
tesan donji ves? :)

Mozda da probas sa mirisima, koji aludiraju na miris, iste, doticne, gore pomenute - picke...

Da se nasprcavas time iz dana u dan, a da istim mirisima obasipas cvece u prostoriji,
filtere klima uredjaja, pa cak i hranu...

verovatno ce tada, ta frustracija, zahvaljujuci samo delovanju feromona,
prerasti iz fokusirane fobije, u periferiju, te ce u prvi plan svakako doci
sam cin uzitka...

:murkan:
Korisnikov avatar
By mish_beli
Originally posted by Orlando the Lady

mislim, taj seksolog bi, ako se ja pitam, trebalo da joj / nam kaze: ,,Ti si, devojko, strejt, idi, pokusaj nesto sa nekim, da se ne unistavate vise bez smisla" mnogo pre nego sto bi trebalo da joj prica price o tome kako da prevazidje svoju odbojnost prema pickama (metastaziralo u odbojnost prema bilo kakvom seksu sa zenom) nekakvim tehnikama/ postupcima.
ne znam. Nismo pametne.
Da je str8, sigurno ne bi gubila vreme sa tobom, nego bi se bash sada karala sa nekim penisom.
Dakle, nije str8.
Bi - verovatno.
Josh ako si joj ti prva... :mazi:

A mozhda jednostavno ima problem da se opusti. Ja ga imam. Treba mi bash puno alkohola, i bash puno poverenja (ne mislim na poverenje da ti kazhem koje gace nosim taj dan, nego poverenje da zazhmurim i osetim se sigurno) da bih ti dala da me jebesh.

Sa dechacima to lakshe prodjem.(Ukoliko je i ona Bi, i ako te muchi kako se sa njima jebala do sada), jer su (izvinjavam se mushkom delu foruma) prostiji i ruralniji.
U vecini sluchajeva ni malo iskreni u emocijama...
I odavno imam blokadu u mozgu po pitanju onakve vrste poverenja, o kojoj sam gore pisala....

Mozhda bi trebala da je ne forsirash.
Da zapravo uopshte e prelazish na "faze 3(4/5...)" (ako razumesh shta hocu da kazhem ;) )
Verujem da si joj do sada jasno dala do znanja da te ne zanima samo sexualno....
Ali, njen mozak i telo to verovatno josh nisu prihvatili.
Verovala ili ne, ja i dalje imam tu blokadu. :glupavsam:

Tkdj, ukoliko ste zajedno (a vidim da pishesh u mnozhini) odluchile da se pozabavite tim problemom.... Mozhda je bolje da odete kod bilo kog psihologa. (Stvarno, kod bilo kog...)
I da jednostavno poprichate sa njim.
On, ukoliko konstatuje da vam je potreban sexolog, on ce vam verovatno i preporuchiti.

(Kao kada te prvi put zaboli pichka, idesh kod obichnog lekara... Pa ti on onda da uput za ginekologa... )
Srecno.
I nemoj da je zaskachesh.
Zabavljajte se.
(I pijte, pijte!!! :D )

(p.s. A mozhda je samo navikla da bude u svemu dobra, pa joj ego pravi blokadu jer zna da nece biti dovoljno dobra u sexu sa tobom...)
(Meni se, tkdj, to desilo kada mi je momak zatrazhio da mi lizhe stopala. (smej se, smej se, ali tako je :shtap: ) Realno, nema shta tu da "ne znash" dash stopalo i "uzhivash" ... A meni je to pravilo toliki problem (jer sam znala koliko je voleo stopala svoje ex... i verovala sam da moje stopalo nikada ne mozhe biti toliko dobro kao njeno... :facepalm: :glupavsam: )
(Na kraju sam ga, iz straha da "radimo na tome" ostavila. Shteta, i dalje mi se dopada. Zato, vidi kako lep dan. Idite negde, popijte kaficu, proshetajte. Ne spominjite jebeni sex. A ti lepo zakazhi kod nekog psihologa jednu malu seansicu... Uvek je lepo poprichati sa nekim ko zna mnogo vishe od tebe. Na kraju, pokushaj i njoj to tako da predstavish. Kao neki izlazak, zabavu. I iskreno i sa osmehom joj reci, da ti nije bitno ako ne uspe ta seansa. To je vazhno. Kada ti poveruje, sve ce verovatno samo od sebe biti ok .... Srecno!)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, pazi, problem je u tome sto ona veoma veoma veoma zeli da se jebe sa mnom. I kada uvidi(mo) da ne moze, bude jako tuzno.
Sasvim smo dovoljno vremena zajedno da se poznajemo do koske: i bas zato se premisljam da li bi joj bolje bilo da ide negde gde ce je neko pouciti kako da odjebe celu ovu pricu i bude neoptereceno srecna sa nekim. Mislim da je srecna sa mnom. Ali i opterecena.
I mislim da je veoma heteroseksualna, i nije mi jasno kako se ja uklapam u sve to (a uklapams se).

,,da zapravo uopste ne prelazim na faze 3,4,5" je neizvodljivo, jer je tim fazama sve i pocelo. U medjuvremenu se odnos prema seksu menjao...barem 2 puta do sada.
Treba nesto uraditi.
Korisnikov avatar
By mish_beli
:saksofon:

(Ne kapiram, u chemu je jebeni problem onda... Ne ovlazhi? )
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zasto mene niko nikada ne slusa na vreme? a? a?! A?!

ja bih probala sa tim Andjelinim
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Odlando.. sad mi nesto pade na pamet...

ti nju bas, bas, bas volis.... cim se toliko mucite oko svega toga...

Neka druga bi se okrenula, i rekla, cao.. nadji lekara...

Osim toga, problem sa pentracijom nije tako redak,
i sad moram da pitam ja par pitanja..

1. da li sme da se skine pred tobom, ili uvek ostane u nekom delu garderobe?
2. da li daje da joj diras grudi?
3. da li daje sebe tebi... ali ne i obrnuto?

Ovo su neka klasicna pitanja, koja ce vas pitati i seksolog...
Korisnikov avatar
By Myself
Ovo je tako zabavno. :kokice:

Nego, jel' ta punoletna?
Korisnikov avatar
By mish_beli
(Ona je sve shto ti zhelish, i sve shto ti ne zhelish? )
(Ona je sve shto ona zheli biti, i sve ono chega se boji.)
(Ona je sve shto ona misli da jeste, i sve ono shto ti (mislish) da vidish da nije....)
(Na kraju, ona je tvoja devojka.)
(Voli je.)
(Ne opterecuje se, i... (sad sam malo pogana zbog onog tvog odgovora): baci prste na dijetu pahahah :D :pokazuje: )
(Ovo je bilo grozno -.- zaboravi. )

Jesi li joj spomenula odlazak kod psihologa?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne, to je jos jedna od njenih blistavih ideja. Sve ovo je, tako da kazem, njena ideja. Stalno izmisljamo nesto novo, sve u nadi da ce nase konacno pripajanje ili razdvajanje proci bezbolno i bezbedno po obe.
Otud i prica sa psihologom ili seksologom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!