Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Koliko ste vi i vas partner kompatibilni po pitanju socijalnog zivota?

Da li ste vi na primer pcelica zujalica a on meda u hibernaciji?

Kako uskladjujete razlicite potrebe za socijalizacijom?

Discuss:colorado:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mogu reci da smo prilicno kompatibilne, da obe volimo setnju, sport, da nijedna nije preterano "nocni tip" niti tip cestih izlazaka u klubove, barove i sl.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Mislim da smo kompatibilne po tom pitanju.

Obe volim da zderemo i blejimo po restoranima, obe volimo da izlazimo (ne previse cesto), volimo kafice, drustvo, da se upoznajemo sa ljudima, obe hejtujemo uglavnom iste stvari/ljude... :giggle:
Korisnikov avatar
By m..
generalno gledam da bivam s ljudima koji mogu da isprate moj tempo, ili im ono bar nije bedara da izlazim bez njih. mada umem i ja da zahiberniram kad se vezem, valjda se to svakom ponekad desi.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
u vecini slucajeva smo bili potpuno suprotni sto se toga tice..i meni je to ok....svakako najvise volim da izadjem sa coloradom ili zonchetom, a sa svojim partner/kom da se mazim kod kuce :)

nije da mi smeta, ali retko je kome moj nestalni tempo zanimljiv...a i vise volim kad radimo razlicite stvari pa onda brbljocamo gde smo bili i sta smo radili
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by starsailor
ja cekam da waldorf odgovori umesto nas :giggle:
Slika
Ma dahling Pepperpots, ona trajna GSP povlastica vam taman dobro dođe uz trajnu ličnu kartu.

Slika
Taman ste 'vake.

Needless to say, I despair of you. :kiss:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Koliko ste vi i vas partner kompatibilni po pitanju socijalnog zivota?
mmmm.. suštinski - nema razlike, neki tip asocijalnog ponašanja je izražen s/kod obe strane.

Kako uskladjujete razlicite potrebe za socijalizacijom?
grlimo se :]]
By Kragi
^ Cao ultra ^^

ont. sta znam, bitno je da kad smo vec zajedno, to vreme provedemo kvalitetno. Mislim na ono vreme kada smo sami koje mi je ujedno i najbitnije.
Negde je i van te price (ne)kompatibilnost bitna, ali nemam problem sa tim da ti izadjes a ja ne, ili izadjemo na razlicita mesta, ili ne volimo iste ljude ili ... Naravno neki obostrani kompromis se i tu ocekuje, ali ne mislim da je veliki problem imati razlicita interesovanja tog tipa ...
Korisnikov avatar
By unic0rn
U mojim asocijalnim faza mi ne smeta necije ekstremno socijalno ponasanje, nekako se to izbalansira samo od sebe. Kompromisi I guess.

Suprotno, u mojim socijalnim fazama apsolutno ne bih imao zivaca za necije totalno asocijalno ponasanje. Nema kompromisa I guess. :lol: Takav partnerski odnos bi se teshko odrzao.

Mada realno je mala verovatnoca da se zadese bash dva ekstrema.
Korisnikov avatar
By nsc
hoces reci da za nas nema nade? :obesen:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sam toliko socijalno čudan, da je vrlo teško da se iko može usaglasiti sa mnom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ovo stanje jedino može da krene ka luđem, ne boljem... :lol:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ovo je jedna od retkih stvari gde mi prilagođavanje teško ide. Ne volim neke izlaske preterane, pretežno sam kućna buba, volim upoznavanja sa novim ljudima, ali nekim umerenim tempom, bez preterivanja.

Tako da mislim da sa preterano društvenim momkom koji bi u svemu tome zahtevao da ga ja ispratim neka veza ne bi bila moguća.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
dgovaram na ovu temu u petak uvece :doh:

ranije su mi nasi obavezni raskoraci bili veliki problem. sada mi je sasvim jasno da to ostaje zapisano u zvezdama, sigurno i neminovno poput gravitacije.
Korisnikov avatar
By Galateja
Kada bih našla devojku (a)socijalnu koliko sam ja bile bi smo kao Robinzon i Petko. :shrug:
By alexandermagic
Po tom pitanju smo djelimično kompatibilni, s tim da nam to uopće ne predstavlja problem. Odgovarajući dogovor riješi sve.

On je generalno povučeniji, više kućni tip s povremenim fazama jače želje za socijalizacijom. Meni je potrebna akcija i pokret kako bih "disao".
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
najpre se prilagodjavam ja, pa onda dodje dan kad se meni prilagode i tako u krug... ništa novo
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja nisam preterano drustvena osoba, mada jesam dosta druzeljubiva, i volim da upoznam nove ljude.
Ima dana kada po mesec dana uopste ne posetim kafanu. Klubove...uh...pa recimo da sam poslednji put bila negde u martu (?)
Ali volim da pozivam ljude na klopu, da odem do kafica, i tako to.

Medjutim, sve devojke su bile manje i drustvene i druzeljubive od mene.

Posto ja nisam neka pcela zujalica, to znaci da su ono...bas mede u pecini. Retko kada se mogu privoleti napolje.
Ono sto je kul, je sto isto tako su sve volele da ugoste, posebno sadasnja devojka, bem ga, valjda voli da ne mrdne i da bude domacin, tako da tu nalazimo nacina da se druzimo sa ljudima i zajednicki.

A kada se meni izlazi, ja brate mili izadjem, i to je to.

Ako oce, oce-ako nece-ja i dalje ocu :lol: Enihau, tako bar mogu da pricam sa drugaricama o svim onim stvarima koje one nikako ne zeli da ja pricam, bar ne pred njom ^^
Korisnikov avatar
By Mage
Ma to mi tako nebitno. Dokle god ne ograničavamo jedan drugoga, sve je ok ;)

Bio bi problem da on hoće da me non stop vucara sa sobom kad izlazi ili da insistira da ja ostanem kući sa njim svaki put kada se njemu ne ide nigde. Dokle god mi dečko posvećuje dovoljno vremena, nemam problem da izlazi gde god hoće i s' kim god hoće :)
By LeDeNa_
Ako nismo kompatibilne u necemu, idemo razdvojene na te stvari i resen problem.
Nemam zivaca ni volje muciti se negde gde mi nije prijatno, niti bi se ja dobro osecala da je ona negde zbog mene, iako joj se tamo ne svidja.

....
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ja ili non stop izlazim ili danima uopste ne izadjem iz kuce

partneri su mi mahom konstantni u jednoj od tih krajnosti
Korisnikov avatar
By viktorce92
Prilicno nekompatabilni po mnogim pitanjima ali smo to uskladili nekako i posle nekog vremena se nasli negde na sredini i ako smo po mnogim pitanjima dva suprotna sveta .
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!