Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By neny
Prolazeci kroz razne chatove sve ove godine sticem utisak da je vecini gej populacije vazno da budu sto dublje u ormanu i da se sve svede na suv sex.
Da li ste nekada imali emotivnu vezu i kolko je ona izdrzala?
{uzimajuci u obzir sve sabotirajuce faktore od nas samih,do ultra,mega,giga homofobicnog okruzenja koje nam na svakom koraku stavlja klipove u tockove}
By Kragi
Jao bre, pročitaj malo forum. :mazi:
Korisnikov avatar
By taurus
3g platonska samo kisses
2g regulare
1g regulare

rapidno je krenulo 321 mora da sledi promiskuitet faza :smeh:
By LeDeNa_
Imala sam tri ozbiljne...dve po tri godine i jednu od dve.Ne znam koliko je po tebi to dugo ali je bila emotivna i nije se svodila kao sto ti kazes na suv seks...

Sad mislim da ce ova nova veza trajati ali je na daljinu...Ne znam :)
Korisnikov avatar
By taurus
meni je najbolje bilo u ovoj platonskoj....kako je to bilo zanimljivo :)
Korisnikov avatar
By mili86
1. 3 god + vidjanje nakon raskida
2. 6 meseci, ali bolje da nije ni jedan dan
3. 2.5 god

to je sto se tice ozbiljnih veza... kres seme i vezice od po nedelju-dve ne racunam
Korisnikov avatar
By neny
Npr. romeo je preplavljen profilima BEZ SMARANJA;EJ BRATE INACE IMAM RIBU VEC DA TI ODMA KAZEM;I SL.
Moja iskustva su zaista losa u ovom smislu,obicno lazu od imena do toga gde zive itd.
S jedne strane zaista razloga za paranoju ima,ali s druge, da li treba ici bas do te mere u samopotcenjivanju sopstvenog identiteta?!
Vecina gejeva svoj identitet pocinje da shvata ozbiljno tek negde u 30-tim ,kada su vec usli u zonu vodjenja dvojnog zivota.
By Kragi
Polako, najvažnije je da sam znaš šta hoćeš a stvari će vremenom doći na svoje, bar u onoj meri da ćeš sebe lišiti loših iskustava u tom smislu :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by neny

Npr. romeo je preplavljen profilima BEZ SMARANJA;EJ BRATE INACE IMAM RIBU VEC DA TI ODMA KAZEM;I SL.
Moja iskustva su zaista losa u ovom smislu,obicno lazu od imena do toga gde zive itd.
S jedne strane zaista razloga za paranoju ima,ali s druge, da li treba ici bas do te mere u samopotcenjivanju sopstvenog identiteta?!
Vecina gejeva svoj identitet pocinje da shvata ozbiljno tek negde u 30-tim ,kada su vec usli u zonu vodjenja dvojnog zivota.
Ajme, da je tako loshe sada ga pretera.
Korisnikov avatar
By neny
Realno kolko je procenata od nas 10% spremno da udje u vezu?
Najdalje se ide na neobavezna sexualna druzenja.To je mozda interesantno sada dok imamo 20 i nesto godina medjutim pitam se kako ce biti u 30-tim,jel cemo svi zavrsiti po nekim laznim brakovima da bi ispunili obrazac "finih gradjana Srbije,koji ne poznaju nijednog homosexualca"?!
Korisnikov avatar
By luciferin91

Realno kolko je procenata od nas 10% spremno da udje u vezu?
Najdalje se ide na neobavezna sexualna druzenja.To je mozda interesantno sada dok imamo 20 i nesto godina medjutim pitam se kako ce biti u 30-tim,jel cemo svi zavrsiti po nekim laznim brakovima da bi ispunili obrazac "finih gradjana Srbije,koji ne poznaju nijednog homosexualca"?!
Neny, prvo dozvoli da te ispravim, ali nije 10%, vec 3-7%, model od 10% nije matematicki odrziv (ne verujete - pitajte slonove rekla bi jedna persona).

Au, od 12 dimenzija u kojoj si ti? :) Pa upali romeo evo sada sam gledao barem 10ak ih trazi vezu a znam da su ok ljudi bez ikakvih fora.

Ni meni nisu zanimljive kres kombinacije, ali ja sam Slovenija :)
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by luciferin91

Pa upali romeo evo sada sam gledao barem 10ak ih trazi vezu a znam da su ok ljudi bez ikakvih fora.

Ni meni nisu zanimljive kres kombinacije, ali ja sam Slovenija :)
Sta si ti radio na Romeu ?
Korisnikov avatar
By luciferin91
A i mislim, glupo mi je shto odmah srljash u vezu? To mora spontano da se dogodi. Mada tko sam ja da ti govorim o tome. :)

Ako ti je za utehu (a meni nije bilo), moja drugarica koja ima 20 godina i nije imala decka nijednom uvek kaze: On je tamo, kad dodje dobrodoshao. :)

aw moja zaga :D
Korisnikov avatar
By Incubus
Imao ali više ne praktikujem te satanističke obrede.
Korisnikov avatar
By mili86
<Post obrizan na zahtev korisnika u sazrevanju luciferin91>
Korisnikov avatar
By san
9 godina u vezi:spin:
Korisnikov avatar
By neny
Toj tvojoj drugarici ce lako doci.
Nece imati niti huligane na vratu ,koji ce patrolirati i gledati dal ce se sa deckom uhvatiti za ruku ili ne,
niti roditelje koji ce je se odreci;drzavu koja ce da kaze "znas kako, mi smo pravoslavna zemlja ,a znas sta oni kazu o tvojoj ljubavi,razmisljam ja o izborima ,boli me za to kako je tebi".

Aktivisti cesto isticu da je gej populacija delom sama kriva za sopstveni polozaj i sa time se slazem,o tome svedoce milioni slucajeva gejeva koje interesuju samo "sex u cetiri zida" i nothing else.

Mislim da double life nije resenje kome pribegava vecina "nas".
A do toga kad-tad dolazi jel prolaze 20-te i drustvo vrsi sve veci i veci pritisak.
Ne znam npr. sta odgovarate kad vas neko pita:"Da li imate devojku?"
Korisnikov avatar
By luciferin91

Toj tvojoj drugarici ce lako doci.
Nece imati niti huligane na vratu ,koji ce patrolirati i gledati dal ce se sa deckom uhvatiti za ruku ili ne,
niti roditelje koji ce je se odreci;drzavu koja ce da kaze "znas kako, mi smo pravoslavna zemlja ,a znas sta oni kazu o tvojoj ljubavi,razmisljam ja o izborima ,boli me za to kako je tebi".

Aktivisti cesto isticu da je gej populacija delom sama kriva za sopstveni polozaj i sa time se slazem,o tome svedoce milioni slucajeva gejeva koje interesuju samo "sex u cetiri zida" i nothing else.

Mislim da double life nije resenje kome pribegava vecina "nas".
A do toga kad-tad dolazi jel prolaze 20-te i drustvo vrsi sve veci i veci pritisak.
Ne znam npr. sta odgovarate kad vas neko pita:"Da li imate devojku?"
Ja im ponosno kazem: Pu, pi kakano. Pomeri se s mesta, boze sacuvaj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!