Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Da li vi imate Ex - Box, iliti kutiju u koju skupljate uspomene, pokloncice, ili razne male stvarcice, koje bi drugima bile smesne, a za vas predstavljaju deo proslosti, koje s vremena na vreme zelite da se prisetite?

i ako nemate, kad bi, sta bi stabili u nju?

da li uopste cuvate stvari koje vas asociraju na bivsu/bivseg nakon raskida, ili sve skupljate na gomilu i vratite (kao u americkim filmovima) ili bacite?
By LeDeNa_
Imam i ponekad otvorim...slike itd ;)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Joj, ne. :shrug:

Sve sto bi se tako trebalo chuvati u kutiji je ono cega se prvo reshim kada se odnos prekine.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Slika

Slika

:lol:

ovo je moja ex-box i u njoj ima sve i svasta.. imam je vec 5 godina, i u njoj su mi uspomene na skoro sve osobe koje su bar na neki nacin uticale na moj love life.

ovih dana se psihicki spremam da ubacim unutra stvari od poslednje devojke, i meni je to stavljanje u ex-box definitivni kraj i nemam problem da u njoj kopam, zato sto mi je to sigurni znak da "ne nosim nosim luce, traume od juce" :peva:
Korisnikov avatar
By Seaman
Ljetos kada sam bio kod mojih, nasao sam masu nekih stvari koje su me asocirale na bivse ljubavi, neke trenutke iz proslosti i sl. Mene licno takve stvari rastuze, pa sam sve to lepo pobacao.

Cuvam samo par slika od bivseg momka koji mi je puno znacio.
Korisnikov avatar
By taurus
nemam kutiju ali cuvam stvari,nemam maniju bacanja,glupost....
Korisnikov avatar
By Blady
Joj, nemam kutiju.. ali koliko hoces stvarcica, stvari.. pisma... imam joj imam dosta toga :/
Korisnikov avatar
By Incubus
Sve se vuče po životnom prostoru, neki dan sam nagazio na ex-a, ne znam otkud fotka na podu, sorry A.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni prija kada kopam u svojoj kutiji.. mozda jednom u 3-4 meseca... onda mi se vrate secanja, i setim se nekih situacija koje je vreme potisnulo... uglavnom me stvari koje cuvam asociraju na te lepe trenutke koje smo imale u vezi, i shvatim da iako su se te veze zavrsile, u nekim trenutcima sam bila voljena i volela sam... i onda se malo rastuzim, ali znam da me ocekuje jos puno takvih ups and downs u zivotu i iako ce biti i suza i smeha, ne plasim se niti da volim, niti da rizikujem da budem povredjena..
By ~ Le Saint X ~
Sve moje uspomene staju u pesmama
pa,akko imam svesku u koju ih pisem/prepisujem

onda,da...
na neki nacim imam svoj CAHIER du PASSE
By Kragi
Nemam, premda nemam ni naviku bacanja. ja ništa živo ne bacam :smeh: čak sam i sveske iz srednje do skora čuvao. :lol:
ako se npr radi o poklonima koji bi još uvek imali upotrebnu vrednost onda bih ih koristio, a ako je vrednost stvari samo sentimentalna onda idu u neku kutiju od monitora, štampača i sl medju ostale džidzu midže. srećom te imam nekoliko desetina kvadrata tavanskog prostora na raspolaganju :D
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Paaa... ponešto čuvam, ne baš tako organizovano, ali ne bacam. Jednom sam napravio tu glupost da pobacam neke stvari pa sad gorko žalim.

Ponekad se setim neke sitnice koja je sad negde u Beogradu, ko zna gde, i kad je se setim kao da mi zafali malo vazduha. Ali navikao sam se.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja sam trenutno u fazonu da se sve uspomene chuvaju u glavi, dushi, srcu, nazovite kako god hocete. :D

Chak ni fotoaparat za mene vise nema nikakav znachaj... :blush:

Dok su emocije zive, uspomena je prisutna u mislima - srcu, kada se ugase, materijalne potrepstine ostanu samo to, ogoljeno materijalno. :blentavi: Veceras mi nesto ne ide filozofija... :smeh:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
^
naravno da su uspomene najbitnije, ali ja sam za sebe sigurna da ne cuvam te neke stvari, da bi zaboravila 90% tih situacija zaboravila..

npr. ocajna sam sa datumima... cuvam racun kada smo ja i jedna od bivsih bile na kafi i kada mi je prvi put rekla da me voli..

i tako neke stvari..
Korisnikov avatar
By sing&dunum
To je uredu, ali ja polazim od toga da sve sto zaista "treba" ba upamtis se ureze u odgovarajuci "centar u mozgu" :lol: i nosish ga kroz ceo zivot.

Sve sto zaboravish ili si sklona da zaboravish, samim tim znaci da "treba" da zaboravis... :neznam:

Nemam potrebu da se secam neceg sto cu, u odsustvu materijalnih dokaza da se ikada desilo, zaboraviti. To hocu da kazem. :)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman

Ljetos kada sam bio kod mojih, nasao sam masu nekih stvari koje su me asocirale na bivse ljubavi, neke trenutke iz proslosti i sl. Mene licno takve stvari rastuze, pa sam sve to lepo pobacao.

Cuvam samo par slika od bivseg momka koji mi je puno znacio.
:(

Uvek mi je bilo strasno kad ljudi bacaju tako stvari ili kad vracaju jedni drugima a posebno kad cepaju slike...

Ja imam jedan album koji sam slozila pre nekoliko godina a tu su svi vazniji momenti, osobe, mesta... Imam inace mnogo albuma ali ovo je samo izvuceno da ide tok zivota, jedna slika iz jednog perioda, dve iz drugog i tako... Skoro sam pronasla taj album i pokazivala ga Loniju i pricala mu o tim ljudima i vremenima... Bas mi je nekako to bilo emotivno i daleko i blisko. Ne samo da su ti ljudi deo proslosti nego sam i takva ja isto nepostojeca, mada kako album odmice tako slicnost sa mnom sadasnjom postaje veca. Ali one slike na pocetku albuma, skroz druga osoba, ne samo zbog protoka vremena nego i energija, lik,stil, sve... Iako toga svega mogu da se setim, drugo je secanje a drugo slike, one su ipak zadrzale nekako onaj trenutak, a secanje je ipak iz sadasnjeg ugla...

Takodje cuvam neke raznorazne sitnice koje podsecaju na bivse... Ne gledam to cesto, kao sto ni ovaj album nisam gledala, evo za nekoliko godina otkako sam ga slozila nijednom ga nisam ni pogledala... To mi je logicno jer ja sam usmerena na sadasnjost eventualno buducnost. Ali ne bih te stvari nikad bacila. Eto ima trenutaka kada ih ipak pogledam i setim se...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Dina :hug:

bas je to lepo.. ja se jako kajem sto sam toliko emotivna i posle svakog raskida prvo nesto sto radim je da brisem slike, poruke, mailove...
sad kad se osvrnem, bas bih volela da to imam.. kao sto kazes, ne moram to svaki dan da gledam, ali da znam da postoji..

ali zato volim svoju ex box i te neke licne stvari koje me vezuju za te osobe pored uspomena i secanja...

i nasmejala sam se blago kad si pomenula kako kroz te slike vidis i svoju licnu transformaciju, to i ja vidim svaki put kad uzmem tu kutiju :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Nemam na jednom mestu...ponekad, vrlo retko, naidjem na neku sitnicu, mada kod mene to nisu stvari toliko-previse puta sam se selila, dosta stvari sam pogubila...mene pre pocete neke pesme, mirisi ili neka gledista, asocijacije, nego predmeti.

Pre ce me pocetiti, tipa, u seriji gledam nesto sto ukljucuje foster family, pa se setim jedne devojke, nego npr Prado brosura koju sam uzela kada sam bila sa njom, jer brosuru sam izgubila, a i informacija o nekome mi je bitnija od predmeta koji je vezan za taj period.

Mada, relativno skoro dok sam otkljucavala vrata sam se setila momenta kad sam uzela od jedne devojke privezak, koji mi je jos uvek zakacen, pa sam se eto setila toga svega....made me smile :)
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by sing&dunum

Nemam potrebu da se secam neceg sto cu, u odsustvu materijalnih dokaza da se ikada desilo, zaboraviti. To hocu da kazem. :)
Bash tako.

Bacanje stvari nit je glupo nit tuzno, prosto ni tokom veze ne hoardujem stvari kao sto su salevete kojim smo se brisali posle jela, racuni koje smo platili, karte za bioskop, polomljene naocari za sunce ili probusen dusek na naduvavanje s letovanja... :lol: tako da nema posle ni sta previse da se baci. Ukoliko se nesto zatekne necu ga cuvati kao uspomenu niti kao nesto sto treba da evocira uspomene, jer ukoliko sam svaki od tih momenata doziveo punim pluchima sigurno ih ne vezujem za materijalnu stvar. "Tu" su, ako ih budem hteo evocirati ne moram blenuti u neku dranguliju koja nicemu u zivotu ne koristi sem za pravljenje filmsko-poeticnih pateticnih trenutaka.

Kada je vreme da se nesto pusti, onda se "pushta" kako treba, a ne selektivno. Kod mene licno tu spadaju i materijalne stvari koje nemaju upotrebnu vrednost. Manichno bacanje svega je druga krajnost hoardovanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!