Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by AzdajaDa ja i to vise puta na zalost
kako "preci" preko smrti voljene osobe? jel neko prolazio kroz to? da li ste voleli nekog vise nego sebe, a ta osoba je mrtva...?
a mozda je meni eto sad jednostavno malko tesko, pa postavljam glupe teme...:/
Originally posted by VANGEL
kako "preci" preko smrti voljene osobe? jel neko prolazio kroz to? da li ste voleli nekog vise nego sebe, a ta osoba je mrtva...?
![]()
Izvini sto pitam a ko je u pitanju ?
Moje saucesce![]()
Originally posted by AzdajaOoooh boze zalosti - jos jednom moje saucesce
![]()
Moje saucesce![]()
poginula je moja devojka
Originally posted by VANGELu je. :/
![]()
Moje saucesce![]()
Originally posted by VANGELJoj bre VANGEL...Naravno, to su uspomene i hvala Bogu da ih ima.Vreme leci sve...NE PODRAZUMEVA ZABORAVITI!
Neeee nije tako - vreme ne leci sve - i dan danas po nekad osetim njegov poljubac na mojim usnama ili se setim nekog njegovog gesta ....
Ali trgnem se i kazem - on jos uvek zivi u meni dok ga cekama da se vrati sa mora![]()
Originally posted by LeDeNa_Dobro ne ljuti se
Originally posted by VANGELJoj bre VANGEL...Naravno, to su uspomene i hvala Bogu da ih ima.Vreme leci sve...NE PODRAZUMEVA ZABORAVITI!
Neeee nije tako - vreme ne leci sve - i dan danas po nekad osetim njegov poljubac na mojim usnama ili se setim nekog njegovog gesta ....
Ali trgnem se i kazem - on jos uvek zivi u meni dok ga cekama da se vrati sa mora![]()
E, svasta.
Originally posted by MarsMars je upravu.. devojci je tesko a vi diskutujete o tim stvarima...
Ako mene nekada tešite, samo nemojte da budete racionalni. To mi je najgore.
Originally posted by AzdajaNece - nemoj budi trezna i jaka - sta ja da kazem umrla ubili mi batu , poginuo decko , drugi se ubio sam tako kazu - pa cale pa svasta nesto - sve sam to ja pretrpeo a kako nz ni sam
oce je to vratiti?! nece...
udrimo po konjaku, to je bilo njeno pice...kako se sve sjebe....
Originally posted by AzdajaNece - nemoj budi trezna i jaka - sta ja da kazem umrla ubili mi batu , poginuo decko , drugi se ubio sam tako kazu - pa cale pa svasta nesto - sve sam to ja pretrpeo a kako nz ni sam
![]()
Originally posted by AzdajaNe sumnjam u to - ali sta da se radi - sta god da kazem dalje bice suvisno - da je vratis ne mozes ali pamti je po dobrom - i nemoj na karj pameti da ti je palo na pamet da uradsis nesto glupavo ...
![]()
drugar, nije ovo da sam izgubila prvi x voljenu osobu....znam kako je tesko i znam kako ne znas sta ces od sebe i sad da mogu leci pored nje i leshkati, legla b...fali mi jako....
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!