Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
kako "preci" preko smrti voljene osobe? jel neko prolazio kroz to? da li ste voleli nekog vise nego sebe, a ta osoba je mrtva...?

a mozda je meni eto sad jednostavno malko tesko, pa postavljam glupe teme...:/
Korisnikov avatar
By ns.happy
ne znam. stvarno. :-( nadam se da necu skoro saznati.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Azdaja

kako "preci" preko smrti voljene osobe? jel neko prolazio kroz to? da li ste voleli nekog vise nego sebe, a ta osoba je mrtva...?

Da ja i to vise puta na zalost :(
Izvini sto pitam a ko je u pitanju ?
Moje saucesce :(
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by VANGEL

poginula je moja devojka
Korisnikov avatar
By Mars
Neka bude volja Tvoja...

Rekoh, ako može da pomogne.

:(
Korisnikov avatar
By VANGEL

poginula je moja devojka
Ooooh boze zalosti - jos jednom moje saucesce :(

Imao sam i ja decka koji je poginuo - tesko sam to podneo ali zivot mora dalje . Kad god mozes isplaci se ali ne drami - mada time nista neces da postignes sem sebi malo dusu da olaksas - nju vise ne mozes da vratis - ali mozes da je pamtis po lepim trenucima .
Moja greska je bila velika - a to je sto sam se zatvorio u sebe - nisam se ni smejao i da nepricam dalje - dakle kreci se sto vise u drustvu - ne kazem da treba da se veselis ali treba da si sto vise u drustvu da nebi pala u ocaj i depresiju ako to vec nisi . A da i ne trazi je u ostalim devojkama - jel nanaceti jos veci bol .
Pricaj sad ti - tj ako imas nesto pitj - dam ti savet .
By LeDeNa_
Joj, pratim je celo vece na forumu i bas mi zao...

Vreme leci sve.To je jedini dobar pokazatelj i smer, jer upravo vremenom, kroz bol,mi se otvaramo - sebi, i najpre i jedino sebi.I sa tim okretanjem, sa novonastalim situacijama, mi shvatamo prolaznost svega ali i dobrobit koju smo imali, i koje smo davali drugima.

Poznati Univerzalni genijalac i vrhunski Pshihomag Alejandro Jodorowosku (ukucati na youtubu i dodatak psihomagija), na veoma dobar nacin govori o nekim stvarima.On je ostao bez sina, kog je voleo isuvise.Vremenom, radeci na sebi i Prihvatanjem okolnosti njegovo bice se oplemenilo.Njegova bol za sinom je ogromna ali nas uci kako covek u izuzetno teskim zivotnim okolnostima treba da vaja svoj novi Svet i, kao poznati Ucitelj kaze, ne postoje pojmovi kao sto je vecnost, zauvek i tome sl. (obavezno pogledati snimak), vec jedna Bozanska lepota bola.

Naposletku, kada vreme prodje i bol se pomalo stisa tj. dobije novi oblik, pametan covek uvidja da ne treba ziveti u proslosti.Zbog cega bi bila, inace, poznata ona: Taj neko (tvoj bliznji) ne bi voleo da ceo zivot tugujes, vec da napredujes.Upravo zbog toga sto je prosto greh ziveti u proslosti.Jer sve ono sto nas zaustavlja u razvoju, sto nas cini slabima je greh.Da ne duzim suvise, iz tog razloga je to "narod smislio".A ako razmislis bolje shvatices da je tacno.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne znamo se i nismo dosad kuckale ali stvarno sam iskolacila oci kad sam procitala post..
primi saucesce..
nisam bila u takvoj situaciji i niko ko nije to doziveo verovatno ne moze da shvati kroz sta prolazis trenutno
By LeDeNa_
Jako mi je zao Azdaja...Ja sam ti napisala onaj prethodni post ali znam da sad to ne vredi....

Moje saucesce.
Korisnikov avatar
By ns.happy

u je. :/
Korisnikov avatar
By VANGEL
Neeee nije tako - vreme ne leci sve - i dan danas po nekad osetim njegov poljubac na mojim usnama ili se setim nekog njegovog gesta ....
Ali trgnem se i kazem - on jos uvek zivi u meni dok ga cekama da se vrati sa mora :placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Ako mene nekada tešite, samo nemojte da budete racionalni. To mi je najgore.
By LeDeNa_

Neeee nije tako - vreme ne leci sve - i dan danas po nekad osetim njegov poljubac na mojim usnama ili se setim nekog njegovog gesta ....
Ali trgnem se i kazem - on jos uvek zivi u meni dok ga cekama da se vrati sa mora :placko:
Joj bre VANGEL...Naravno, to su uspomene i hvala Bogu da ih ima.Vreme leci sve...NE PODRAZUMEVA ZABORAVITI!

E, svasta.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

Joj bre VANGEL...Naravno, to su uspomene i hvala Bogu da ih ima.Vreme leci sve...NE PODRAZUMEVA ZABORAVITI!

E, svasta.
Dobro ne ljuti se :kiss:
:placko:
By LeDeNa_
Ne ljutim se vec pokusavam nekako da joj napisem osim primi moje saucesce...

Mislim tako kao sto sam napisala jer sam ja izgubila nekoga...

Nebitno...Azdajo izvini na ovim offovima
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Mars

Ako mene nekada tešite, samo nemojte da budete racionalni. To mi je najgore.
Mars je upravu.. devojci je tesko a vi diskutujete o tim stvarima...

Azdajo, ako ti se place, placi, ako ti se pije, pij, ako ti se razbija nesto, polomi sve oko sebe... ja na tvom mestu trenutno ne bi bila sama.. pozovi neku drugaricu ili druga kod tebe na spavanje.. ne morate da pricate, samo da je neko prisutan...
By LeDeNa_
Naravno da treba da se diskutuje o ovome...ne lupetajte...ja joj kazem za dalje..naravno da joj sad bitna podrska...

Joj, ja nemam reci sta vi lupetate...

Bice joj lakse...Primi moje saucesce a?

Zna valjda skim treba da bude sada, da pije ili sta vec...Ja joj govorim za dalje jer znam sta je to.

THE END!
Korisnikov avatar
By PlasticBrain
Vremenom se naucis prihvatiti to, ali ne mogu reci da vreme leci.
Uglavnom mi je vremenom bol bivala jos veca, jer tek sa vremenske distance vidis neku siru sliku. Verovatno svako dozivljava na svoj nacin...
Zivis ti, oplemenjujes se, prihvatas svasta nesto, dodjes do novih spoznaja, ali boli pa boli.

Zao mi je, drzi se. :mazi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
oce je to vratiti?! nece...

udrimo po konjaku, to je bilo njeno pice...kako se sve sjebe....
Korisnikov avatar
By VANGEL

Nece - nemoj budi trezna i jaka - sta ja da kazem umrla ubili mi batu , poginuo decko , drugi se ubio sam tako kazu - pa cale pa svasta nesto - sve sam to ja pretrpeo a kako nz ni sam :placko:
Korisnikov avatar
By Azdaja

Nece - nemoj budi trezna i jaka - sta ja da kazem umrla ubili mi batu , poginuo decko , drugi se ubio sam tako kazu - pa cale pa svasta nesto - sve sam to ja pretrpeo a kako nz ni sam :placko:

drugar, nije ovo da sam izgubila prvi x voljenu osobu....znam kako je tesko i znam kako ne znas sta ces od sebe i sad da mogu leci pored nje i leshkati, legla b... :( fali mi jako....
Korisnikov avatar
By VANGEL

drugar, nije ovo da sam izgubila prvi x voljenu osobu....znam kako je tesko i znam kako ne znas sta ces od sebe i sad da mogu leci pored nje i leshkati, legla b... :( fali mi jako....
Ne sumnjam u to - ali sta da se radi - sta god da kazem dalje bice suvisno - da je vratis ne mozes ali pamti je po dobrom - i nemoj na karj pameti da ti je palo na pamet da uradsis nesto glupavo ...
Toliko od mene i ostalih forumasa koji su ti napisali po nesto ....
Jos jednom mnogo mi je zao :(
Korisnikov avatar
By sunflower5
Ne znam sta da kazem... :(

Mogu samo da zamislim kako ti je sad tesko,nadam se da ce vremenom postati lakse...

Stvarno mi je zao,moje saucesce :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
iskreno mi je zao.
niko ne moze piti 'pametan' u takvoj situaciji..i ljudi reaguju razlicito..

kao sto je neko rekao, radi sta ti se radi..
mislim da nisi od onih koji momentalno zatupe i pokusaju da blokiraju bol sami od sebe..

ono sto je najzdravije je da prihvatis i dozivis taj bol, da ne bezis od njega.. plakanje uvek dobro dodje.. i da imas nekog pored sebe ako se pogubis da te sredi i podigne, pa ti opet nastavi svoje (to je neko moje iskustvo, jednom sam vristala i plakala tako da sam stalno padala sa kauca i lezala na podu, pa su me dizali..); samo nemoj da se blokiras, a to ti moze doci u nekom momentu..
i ovo je za tu poctnu, fazu 1. za dalje ne mogu cak ni da teoretisem.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
verovatno reci saucesca od nepoznate osobe i ne znace nesto, ali i meni je zaista zao.

kako u ovakvim situacijama covek ima potrebu nesto da kaze, ali reci se jednostavno tesko pronalaze.
Korisnikov avatar
By Azdaja
hvala....ja sam veceras toliko tuzna da me ni jedna pesma ne moze dodirnuti, a alkohol slabo drma... hmmmm.... :( (((((
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!