Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By VANGEL
Ah ta ljubav - da znam postoje vec neke teme ali ova ima jednu sasvim drugu dimenziju.
Ljubav i razne veze se cesto pretvore u onaj svecani cin koji mi nazivamo vencanje ili svadba - tada ga svecano podelimo u okviru rodbine i najblizim prijateljima i drugarima sto je i normalno .
Medjutim od skora se u svtu slave i raskidi ,razvodi i sl .
Sta vi mislite o tome u svakom smislu reci ?

[img][img]http://img821.imageshack.us/img821/3742/574103395f58934a16c2842b.jpg[/img]
By dukkehjem
Slaviti raskide... hmm, ako su miroljubivi, mislim samo da je jednako logicno kao i slaviti svadbu.
Inace ne bih voleo nikakvu gungulu oko forme.
Potpisati papir - isto puka forma - ali daje neke pravne povlastice i sta ti ja znam, prevencija od potencijalnih komplikacija.
Sve preko toga mi je too much.
By dukkehjem
Inace, zblizavanje, ljubav, zajednicki zivot - sve to treba slaviti udvoje, intimno i licno. Svakog dana. Kroz samo zivljenje i sitnice.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Slazem se sa tvojom teorijom .
Medjutim vidis - u svetu od nedavno je poceo da se slavi raskid ,razvod i sl .
By Speculum Columbae
Mislim da ljudi treba da krenu malo da slave vezu sa samim sobom, budući da je to najvažnija veza koju čovek ima.
Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Dante

Mislim da ljudi treba da krenu malo da slave vezu sa samim sobom, budući da je to najvažnija veza koju čovek ima.
my sentiments, exactly
Korisnikov avatar
By Blady
^ slazem se...
A sto se tice teme, pa sto da ne proslavis kada skines neku osobu s kurca koja ti nista drugo ne radi, sem jede zivce.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Da a;li oni zajedno slave isti posatupak kao i da su se vencali samo sto su raskinuli .
By dukkehjem
pa miroljubiv rastanak i ostaju prijatelji, sto ne bi zajedno proslavili? (kad vec slave formalnosti)
Korisnikov avatar
By Blady
@Vangel pa i to mi je ok... imala sam i tih slavlja :lol:
Korisnikov avatar
By maka
slavis raskid u smislu da si bio sa kretenom pa se jedva oslobodio il sta? onda si jos veci kreten u odnosu na tog kretenskog pratnera lol..

a jos nisam cula da neko slavi raskid kada mu pukne ozbiljna veza bez obzira da li je ljubavi dosao kraj ili je nesto drugo u pitanju.
Korisnikov avatar
By walt333
Ja sam uvek za slavlja. Nije bitan povod, bitno je da je veselo :kolo:
Korisnikov avatar
By Sunce
Proslaviti prvi seks, to je prava stvar. :veverica:
Korisnikov avatar
By taurus
Slobodu treba slaviti u svakom slucaju .
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne podnosim svečanosti i slavlja bilo koje vrste.

Ali ako je čoveku do toga, njegova je sloboda da priredi kad god, i povodom čega god želi.

Samo što dalje od mene.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Sve ste blesavi ali vas takve voleeem :kiss:
Korisnikov avatar
By constantine
mislim da je glupo slaviti rezvod ili raskid mislim zna se sta se slavi... ali ima nas raznih... mada slika mi se mnogo svidja

kako si je nasao?
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by constantine

mislim da je glupo slaviti rezvod ili raskid mislim zna se sta se slavi... ali ima nas raznih... mada slika mi se mnogo svidja

kako si je nasao?
Pa sad glupa ili ne svako ima pravo na svoj kom ....sto pozdravljam .
A kako sam je nasao - pa na gledao nesto na tv-u ne secam koja program i pricalo se o tome kako par bracnih parova su upravo uradili tako nesto - te posle trazio i nasao ali sto bi rekli slucajno - kad se setim bliga javim ti .
By LeDeNa_
Originally posted by VANGEL

Ah ta ljubav - da znam postoje vec neke teme ali ova ima jednu sasvim drugu dimenziju.
Ljubav i razne veze se cesto pretvore u onaj svecani cin koji mi nazivamo vencanje ili svadba - tada ga svecano podelimo u okviru rodbine i najblizim prijateljima i drugarima sto je i normalno .
Medjutim od skora se u svtu slave i raskidi ,razvodi i sl .
Sta vi mislite o tome u svakom smislu reci ?

[img][img]http://img821.imageshack.us/img821/3742/574103395f58934a16c2842b.jpg[/img]
Zasto birati zivotne partnere?

Zivotni partneri su tu zato sto je ljubav tu. Zbog nas samih pojedinacno. Zbog pronalazenja nas u nasem partneru. Dakle, zbog slobode koju dobijamo i dajemo razumevanjem. To nam daje potpunost u takvom vidu zivota - s partnerom, sa dusom I telom uz sebe. Znati da je neko tvoj zato sto osecas da njemu pripadas. I taj osecaj ti je dovoljan. Imas svoje bogatstvo.

Zasto, onda, ulaziti u zajednice?

Naravno da je moguce biti potpun i bez tela uz sebe. Barem bi trebali znati da to mozemo. Zbog nepredvidivih dogadjaja, tragedija, konacnosti... Jednako slobodno mozemo se osecati i sami sa sobom. No, tada se mozda manje toga usudimo. Tada se nasa sloboda siri prema unutra. Nema zajednice. Samo mi i nas unutrasnji svet. Muzika, umetnost, knjige, duhovnost... Isto imamo svoje bogatstvo.

Nema jedinstvenog odgovora, univerzalne istine. Neko nikada nije imao prilike ziveti u zajednici, ni s partnerom ni s roditeljima. Neko je imao i dozivljavao vise loseg nego dobrog u tome. Pa ne moze ni reci ima li prednosti ziveti u zajednici sa zivotnim partnerom. Mozda takvi jos nemaju dovoljno hrabrosti.prihvatiti promenu. Mozda im zvuci predobro a da bi bilo istinito imati dva bogatstva u isto vreme.
By LeDeNa_
Ja sam otisla daleko od teme.... :drama:

Vala :lol: necu brisati...potrosila sam vreme pisajuci :D

Ja se izvinjavam :federi:
Korisnikov avatar
By Mage
Meni to jako glupo :shrug:

Razvod je često traumatičan po ljude, pogotovo ako imaju i decu. Nema tu šta da se slavi. Ko kad bi slavili sahrane...
Korisnikov avatar
By Galateja
Nemam ja problema sa tim, lobotomija je učinila svoje. :hypno:
Korisnikov avatar
By luciferin91
samo se vi teshite. zavaravate sebe da vam je super shto ste single, neki i u +40 ali dobro znate da kada bi naishao neko dovoljno vredan paznje i ljubavi, da bi ste sve ostavili i potrcali za njim.

:barf:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!