Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
Sta radite kada osetite emociju na koju niste navikli?
Sklona sam samoanalizi, mada i meraku i sevdahu, te se ta dva mogu sudariti.

Hocu reci, super mi je kada osetim neku novu emociju, ili drugciji intezitet iste, te se meracim saNjOm, al opet, ne da mi djavo mira da je ne analiziram...

Lm, ja otkrivam nove ponore ljubomore koje ne saznadoh do sada, i jako mi je smesno, (smejem se sebi :lol: ), naravno da ne smaram osobu sa time, ali mi je jako cudno da osecam toliki intezitet emocije u scenariju shbbkbb.

Mislim, ne daj boze da imam razloga, mislim da bi se ponasala potpuno neuskladjeno sa sobom (tjest kakva sam inace)

Ne znam sta mi je :ozbiljan:

Mozda ima veze sa D/s odnosom i dinamikom, jebemliga sa cim ima veze, ali bi zaista imala zelju da joj skratim muda kada bi ih dipovala gde ja ne zelim.

:maska:
By Speculum Columbae
To se završi opasno po mene.
Ima nečeg uzbudljivog, međutim.
I pošto sam intuitivan, obično se prepustim tome da me vodi kuda ide.
U milijardu novih početaka, situacija, emocija koje do tada nisam osećao, terena na kojima nisam bio, gotovo uvek postupim isto - destruktivno po sebe, pa je od sada jedini novi list koji okrećem gorki list (jer od piva raste stomak).
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Hys.

Obradujem se ,)

Hocu reci, super mi je kada osetim neku novu emociju, ili drugciji intezitet iste, te se meracim saNjOm, al opet, ne da mi djavo mira da je ne analiziram...

Lm, ja otkrivam nove ponore ljubomore koje ne saznadoh do sada, i jako mi je smesno, (smejem se sebi :lol: ), naravno da ne smaram osobu sa time, ali mi je jako cudno da osecam toliki intezitet emocije u scenariju shbbkbb.

Mislim, ne daj boze da imam razloga, mislim da bi se ponasala potpuno neuskladjeno sa sobom (tjest kakva sam inace)

Mozda ima veze sa D/s odnosom i dinamikom, jebemliga sa cim ima veze, ali bi zaista imala zelju da joj skratim muda kada bi ih dipovala gde ja ne zelim.

maaaa.. i drugi ja je ja ,)

Upoznaj ga. Pusti ga nek se igra ,)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Začudim se.
Zapitam se zašto.
Prihvatim kao nešto dobro, korisno i poželjno ili pak odbacim kao loše, i bacim u zaborav!

Ali da, uvek analiziram zašto baš ta osoba izaziva određena stanja i osećanja u meni, i zašto se to nije dogodilo ranije, sa nekom drugom osobom.

Mrzim kada shvatim da je nešto potpuno beskorisno, verovatno i štetno, a ne mogu da se otresem takvog stanja!
Mada sam u tom slučaju mnogo više zadovoljan sobom kada se takvo stanje razreši, a uvek se razreši! :smug:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
interesantna tema, nadam se da necu skrenuti, ako sto inace imam tendenciju :giggle:

obicno na pocetku veze kad krecu da se javljaju ta osecanja zaljubljenosti, ja tu osobu zasadim ispred sebe i kazem "pazi, niko nije savsen, i ne vredi da se ti meni kunes ili bilo sta. ne moras da me volis, da pricas da sam ljubav tvog zivota, da mi skidas kule i gradove, samo budi iskrena i sve mi otvoreno pricaj. necu da saznajem nista o nasem odnosu preko trece osobe, i cak ako ti se javi zelja da budes sa drugom osobom, samo da ja to znam, radi sta hoces."

a sad sa devojkom, kad sam joj to rekla.. ona je raskinula.. istog trena.. misleci da i ja hocu te "slobode".. pomirile smo se naravno posle par dana...

i bukvalno od tog trena, kao da je neko nesto u meni presaltovao.. kad je neko zove ili salje poruku, ja odmah "ko je?"
ona meni prica da me voli, a ja "jaoo, ako saznam da imas neku drugu, bice svasta"...

nikad u zivotu nisam bila tako ljubomorna, i pocinjem da se plasim svojih izjava i komentara, oni su spontani i ne promisljeni, i ako ne prestanem sa tim, lako se moze desiti da me ostavi zato sto ce misliti da nemam poverenja u nju, a to je smrt za vezu :(
Korisnikov avatar
By Kittrie
pa.. eto, desilo mi se 2 puta u zivotu (sa 2 osobe je'te)
da me neko toliko iznervira,
da mi se taaako jebeno digne pritisak i drnda dzigerica.
ja inace nikad nisam ne besnim, nisam agresivna itd.
kao ni tad.

a kad mi se to dogodilo.. znala sam zasto se dogodilo.
i popila beta-blokator, koji opusta i snizava pritisak.
:D
Korisnikov avatar
By Galateja

Ja stalno nešto analiziram i najposle shvatim da mi tolika analiza loše utiče na praktične sposobnosti te sam često kao vezana. Merak i sevdah se kod mene smenjuju u fast mošnu, to je kod mene borba erosa i tanatosa, oba su jaka i ne popuštaju. :sigh:
Novih emocija se plašim, kakve god da su, to mi je kao da hodam po mraku a ne znam po čemu hodam i gde vreba opasnost.

Kakve veze to što si ispisala ima sa d/s odnosom i dinamikom? :)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Originally posted by svejedno

Obradujem se ,)

maaaa.. i drugi ja je ja ,)

Upoznaj ga. Pusti ga nek se igra ,)

tako nekako...ali ishiserisem i smejem se i nerviram se i super mi.
Korisnikov avatar
By ns.happy

ajd te nove emocije, uvek me obraduje, ali kad skontam da neke emocije ne mogu da se otarasim, ili da sam mislio da je nestala, a ona se onako kurvanjski vrati, e tad postaje zabavno...
Korisnikov avatar
By mili86
Originally posted by Kittrie

pa.. eto, desilo mi se 2 puta u zivotu (sa 2 osobe je'te)
da me neko toliko iznervira,
da mi se taaako jebeno digne pritisak i drnda dzigerica.
ja inace nikad nisam ne besnim, nisam agresivna itd.
kao ni tad.

a kad mi se to dogodilo.. znala sam zasto se dogodilo.
i popila beta-blokator, koji opusta i snizava pritisak.
:D
:up:

Steta sto nisam znao za te blokatore... mucenik sad ima oziljak na celu i nosicu.... :(
Korisnikov avatar
By Momo

Lm, ja otkrivam nove ponore ljubomore koje ne saznadoh do sada
Neni predajem ti palicu :testerica:

:krezavi:

otkud tebi te emocije, ja bar imam onaj kvadrat venere (u skorpiji!) i marsa kao opravdanje :D

ont. nisam im'o skoro emocije na koje nisam navik'o tako da nista
Korisnikov avatar
By Hys.
Ja imam venera kvadrat pluton, a pluton mi je u 8. polju :trep:

@Hlae-i ja se smejem sebi, bas mi je ono-bozesvasta :lol: !
Korisnikov avatar
By Srklet
nepodnosljivo sam predvidljiv. potreban mi je LSD da osjetim drukcije. :shrug:
Korisnikov avatar
By Dina
Imam pred paradu trenutke heterofobije, to mi je bilo novo osecanje, pisala sam na drugoj temi.

Ako se radi o licnim odnosima, kod mene je uvek bilo neceg racionalnog, onog sto smatram pametnim i iracionalnog, onog sto me zapanji, kao neko novo ja, i obicno nadvlada... Posle vise ratova ta dva dosla sam u iracionalno povezano sa racionalnim, tj zivot koji je sastavljen od mnogih delica... ali mi se svidja. Tako da sve novo moze ako se moze uklopiti u taj zivot... ako bi me ta "nova ja" nesto mnogo ometala ili trazila da rasturam ovaj sad zivot, no, no neka hvala... Mnogo sam ja ulozila da stignem dovde prema tome ta "nova ja" neka potrazi nekog drugog ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!