Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ovde se, vidite, radi o raskidima koji nisu sporazumno sprovedeni. Umalo da napisem: ,,o jednostranim proglasenjima nezavisnosti''. :lol:

Da li uvek i bez pogovora kazete pravi razlog, ili se odajete konvencijama (,,Nisi ti u pitanju, vec ja'' i sl.), ili jednostavnoizmisljate novi?

Slusam vas.
By Speculum Columbae
Ja se odajem konvencijama i uvek prećutim glavni razlog.
Jednostavno, ne želim da povredim osobu u takvom trenutku.
Voltaire je rekao da bonton ne služi da zaustavi udarce koje nam život daje, već da ih ublaži, kao jastuk.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Hladnokrvan sam i ne zanima me bas.
Korisnikov avatar
By Srklet
pa na kraju se i nema sto reci...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ocajna sam glumica i ne umem da lazem... a i raskid ne dolazi spontano, vec su to problemi koji su se dugo gomilali, sto bi muljala?...

i ako ne uspemo to da resimo, ja samo kazem "seti se sta sam ti pricala pre par dana, nije imalo efekta ocigledno" :bye:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

ocajna sam glumica i ne umem da lazem... a i raskid ne dolazi spontano, vec su to problemi koji su se dugo gomilali, sto bi muljala?...

i ako ne uspemo to da resimo, ja samo kazem "seti se sta sam ti pricala pre par dana, nije imalo efekta ocigledno" :bye:
Da srce ali ti problemi mogu da se rese :D
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by VANGEL
Originally posted by Sanja Steppenwolfin

Da srce ali ti problemi mogu da se rese :D
pa napisala sam " ako ne uspemo to da resimo" ...

ja ne raskidam bez razloga i iz ponosa ili sta vec... svaka osoba zasluzuje drugu sansu, ali ti kad nekome nesto svakodnevno ponavljas i nista se ne menja.. bolje raskid i zivi bili.
Korisnikov avatar
By Blady
Grrrr
Nestao mi post...
Naravno da kazem istinu, kazem sta mislim, kako se osecam, imam argumente... sta ima da lazem i izmisljam.
By Kragi
meni se nekako čini da je veza jedan ozbiljan odnos baziran, između ostalog, i na iskrenosti. ne znam, možda ja odnose sa ljudima dozivljavam suviše ozbiljno da bih uopšte mogao da razmišljam o opciji 'ma nije problem u tebi...', ili sam možda suviše zatvoren da bih mogao da razmišljam o tome da lažem nekoga ko uspe da dospe do mene na način da smo u VEZI. Čak i ako bih pokušao da smislim neki izgovor bojim se da bi pravi razlog bio više nego očigledan pošto mi se čini da neki problem svakako mora da postoji. ne raskida se zato što sve u vezi savršeno funkcioniše (?) ili mozda vezom ne bih nazvao nešto što nema dovoljno iskrenosti u sebi čak i na kraju. :)
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Nema ama baš nikakvog razloga da se prilikom raskida istina verbalizuje, jer nju ionako obojica znaju.

Laži su tada dobre i poželjne i uz njihovu pomoć se ljucki rastane.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by AngraMaina

Nema ama baš nikakvog razloga da se prilikom raskida istina verbalizuje, jer nju ionako obojica znaju.

Laži su tada dobre i poželjne i uz njihovu pomoć se ljucki rastane.
Hmmm,ako vec znamo istinu zastyo bi se lagali cemu to,jos malo svadje na svu tu muku ili vec neeeeeee :D
Korisnikov avatar
By gossip
kazem sve iskreno....mozda malo ublazim reci...ali kazem istinu
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Orlando the Lady

,,Nisi ti u pitanju, vec ja''
to je tako str8 :lol:

i naravno to kaze decko devojci.. u najcescem slucaju decko koji je skontao novu ribu :paradajz:

i sledi

"..znas, ja nisam tip za vezu.. a ti si super cura i naci ces nekoga ko ce te stvarno voleti i ceniti te takvu kakva jesi i kako to zasluzujes" :hypno:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
iako obe strane znaju pravi razlog raskida uvek je bolje verbalizovati. Onaj sa kim se raskida ce to mozda teze podneti nego sto bi podneo dobro uvijenu laz ali to ce mu ustedeti vreme koje bi proveo trazeci "pravi" razlog.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam iskustva u tome, ali znam da ne volim da lažem, pogotovo ne ljude do kojih mi je stalo.

Da li bih uspeo samo da prećutim, verovatno zavisi od situacije, ali sumnjam.
Korisnikov avatar
By IriS

Ovde se, vidite, radi o raskidima koji nisu sporazumno sprovedeni. Umalo da napisem: ,,o jednostranim proglasenjima nezavisnosti''. :lol:
:rotflmao:

Da li uvek i bez pogovora kazete pravi razlog, ili se odajete konvencijama (,,Nisi ti u pitanju, vec ja'' i sl.), ili jednostavnoizmisljate novi?
kažem pravi razlog. u tom trenutku možda deluje surovo i povređujuće, ali kad prođe bol sujete, sve bude jasno i onda sa tim ljudima mogu da budem u prijateljskim odnosima.

a to "nisi ti u pitanju, već ja"... zar ne može nekad da bude istina? npr. zaljubim se, pomislim da je ta osoba takva i takva, prođe neko vreme, kockice se slože na pravo mesto i shvatim da sam pogrešila u proceni. u tom slučaju je potpuno tačna ta rečenica pod navodnicima, jer sam pogrešila u proceni zatvaranjem očiju pri zaljubljivanju i gledanjem slike koju ja želim da gledam, a ne onog što zaista jeste. ako ćemo tražiti krivca, nije kriva ta osoba što je takva kakva je, a meni to sad smeta, već što sam ja idealizovala pa zveknula glavom o zid. znači da sam u pitanju ja.
i naravno, ta izjava bi trebalo da bude obrazložena, a ne tako sama i ćosava tako da stoji. :indijanac:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by IriS
a to "nisi ti u pitanju, već ja"... zar ne može nekad da bude istina?
Svakako da moze.

Barem je kod mene bilo negde tak. Ali sam ubrzo shvatila da ,,ja ne mogu da budem u vezi'' nije istinito koliko bi to moglo biti> ,,nisi ti u pitanju, vec ja, a ja sam negde izmedju toga da zelim i ne zelim svoju drugaricu''. Shvatila? Ma, priznala sebi. I sad mi, evo, raskid lici na laz.
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Kragi

meni se nekako čini da je veza jedan ozbiljan odnos baziran, između ostalog, i na iskrenosti. ne znam, možda ja odnose sa ljudima dozivljavam suviše ozbiljno da bih uopšte mogao da razmišljam o opciji 'ma nije problem u tebi...', ili sam možda suviše zatvoren da bih mogao da razmišljam o tome da lažem nekoga ko uspe da dospe do mene na način da smo u VEZI. Čak i ako bih pokušao da smislim neki izgovor bojim se da bi pravi razlog bio više nego očigledan pošto mi se čini da neki problem svakako mora da postoji. ne raskida se zato što sve u vezi savršeno funkcioniše (?) ili mozda vezom ne bih nazvao nešto što nema dovoljno iskrenosti u sebi čak i na kraju. :)
Dopada mi se ovakvo razmišljanje.
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Why lie?

Kazem istinu, i to iz nekoliko razloga:

1. ukoliko dodje nekim slucajem do reunion-a, da se zna koji su razlozi

2. ukoliko nam se putevi ukrstaju nakon raskida, da me ne smara (ako kazes npr. "nisi ti u pitanju, nego ja", pomislice da ces se nekad promeniti, pa ce biti sanse da ponovo budete zajedno, a ako ja to ne zelim iz vrlo konkretnih razloga, onda bi mi ti pokusaji ponovnog muvanja mene bili smaracki)

3. mrsko mi je da izmisljam

4. da sam ja na mestu osobe sa kojom neko hoce da raskine, vise bih volela istinu nego kurtoazni zamaz ociju

Bilo bi jos, ali ovo su glavni razlozi, a ja sad moram da radim.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ranije sve lepo objasnjavala i obrazlagala...

....u poslednje vreme samo izignorisem....svi se ocigledno pravimo ludi do beskraja, pa kao...izvol'te
Korisnikov avatar
By Galadriel
mislim da nije dobro uvek reće pravi razlog, zavisi kako procenim, nekad kažem i previše.. nekad skoro ništa...
By dukkehjem
Jednom sam izmislio razlog... kada sam prekidao svoju prvu i jedinu strejt vezu (odnosno aj se igramo devojke i decka, odnosno "ljubi me, a ne dira me tamo", s tim sto mi je i ljubljenje bilo :bljak: ).
Doduse, bilo je i toga "nisi ti u pitanju, ja sam", tako da i nije totalna laz bila :pivce:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ako smo svesno usli u neku vezu i voleli osobu s kojim smo, imali u nju poverenja, onda je posteno da ga na kraju pogledamo u oci i kazemo zasto dolazi do prekida.
Svi ostali nacini su cist bezobrazluk i manjak samouverenja.
:)
Korisnikov avatar
By sunflower5
Zavisi koji je pravi razlog za raskid,ali mislim da je u vecini slucajeva ipak bolje precutati ili bar nekako ublaziti.Mada,vec sama cinjenica da neko zeli da raskine je,po meni,dovoljna.
Meni bi bilo dovoljno tesko da cujem da ne zeli vise da bude samnom,pa ne bih ni trazila neka posebna objasnjenja.
Korisnikov avatar
By badu
Uglavnom da, ali ako je previše "touchy-feelings" onda ne. To ti je šta ti je.
Korisnikov avatar
By Sunce
Kazem pravi razlog, ne volim da izmisljam. Mada, u proslosti sam znao da napravim situaciju da me neko zamrzi, da mu bude lakse kad odem. Posle sam shvatio da to sebi ne zelim da cinim.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Rekao mi je pravi razlog tada. I jos uvek patim :)

Nije bitan razlog kad dodje do raskida. Sta ima veze sto ste raskinuli, kad se to vec dogodile.

Bitno je, medjutim, ako raskid znaci podelu imovine ili obaveza ili necega sto se mora zvanicno utvrditi nekim sudskim dokumentom...
By LeDeNa_
Sta god rekla ili ona raskinula za mene to odmah proslost...

idemo dalje :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!