Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
forum je iz godine u godinu bio obavestavan o jubilarnim godisnjicama 9. 10. 11. godina jedne divne veze i onda je Zibro otisa u US i onda smo na gurku docekali 12 i onda su usledili losi dani daljina otudjenje problemi ..... i sada osecam "moralnu odgovornost" da forumase obavestim da je 12 lepih godina iza njih ali da su Zibro i njegova bivsa "lepsa polovina" vec neko vreme single
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte... huh.....
12 godina... to je tako divno .. ne znam sta da kazem..
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Zibro

forum je iz godine u godinu bio obavestavan o jubilarnim godisnjicama 9. 10. 11. godina jedne divne veze i onda je Zibro otisa u US i onda smo na gurku docekali 12 i onda su usledili losi dani daljina otudjenje problemi ..... i sada osecam "moralnu odgovornost" da forumase obavestim da je 12 lepih godina iza njih ali da su Zibro i njegova bivsa "lepsa polovina" vec neko vreme single
pa šta bi-sve je bilo baš bajkovito...

"prokleta je amerika...":jbg:
Korisnikov avatar
By nsc
steta, ali ...
pamti samo srecne dane
malo ih je i to dozivelo
Korisnikov avatar
By Dina
:(

Pa dobro, sve je prolazno... ali vasa veza je bila retkost i volela sam da vam cestitam devetu, desetu, jedanaestu itd godisnjicu. Nekako sam zamisljala da cemo vam na forumu cestitati i dvadesetu i tridesetu... ali eto potvrdila se prva recenica.

Lepo se provedi u Istanbulu, ko zna mozda te vec tamo ceka neka nova ljubav... :hug:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by deran

"prokleta je amerika..." :jbg:
Ne, prokleta je 2010. Znam baš dosta parova koji su ove godine raskinuli duge veze. :shrug:
I ja kao i Dina, radovala se svakoj Zibrovoj temi sa godinom u naslovu. :sigh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Zibro

Pih :( a tebe sam bas cesto spominjao kao nekoga ko je u dugoj vezi.

Bas mi je zao :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
Jeste meni je to Maza cesto spominjao, uz uzdah, valjda zbog retkosti tako duge veze... :spin: :lija:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina

Jeste meni je to Maza cesto spominjao, uz uzdah, valjda zbog retkosti tako duge veze... :spin: :lija:
:D Zibra znam licno, zasluzuje i 30 god dugu vezu.

A ti lijo na ucenje :D
By loreenche
Koji bedak... :(

Nadam se da dobro podnosis rastanak... I isto tako se nadam da ces ubrzo naci nekog koga ces voleti isto kao doticnog :neupucen:...
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Galateja

Ne, prokleta je 2010. Znam baš dosta parova koji su ove godine raskinuli duge veze. :shrug:
I ja kao i Dina, radovala se svakoj Zibrovoj temi sa godinom u naslovu. :sigh:

E da..2010.,jako losa za parove.Takodje su mi neki drugovi raskinuli skoro,pa i neki poznanici.

ot: Zibronja,nemoj samo da padnes i da te to obespokoji:mazi:
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Galateja

Ali zato smo 2010. bili i svedoci prvog forumskog gay braka!

:yay:

EDIT: Doduše, njihova veza traje valjda tek nekih sedam godina, tako da... ima još vremena... :evilwait:
By ~ Le Saint X ~
Smak sveta...
2012
2010 je slicna

:lol:

salu na stranu

pored obavestenja o prekidu
underneath it all

... ajd, oni koji su balavili nad mojim fotkama u temi,neka se jave
:snob:
Korisnikov avatar
By Mage
A neeeeeeeeeeeeee!!! :rida:

Ja sam baš navijao za vas!!!

Pomirite se! Smesta! :lol:

Ne prihvatam raskid... :placko:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Au, baš je bedak... Mislim, ne znam te i ne znam tu osobu, ali količina sećanja, stvari, misli, koje mora da te vežu za tu osobu mora da je neverovatna i verovatno ti sledi zajeban period.

Ali, daleko od očiju, daleko od srca. To će valjda pomoći.
Korisnikov avatar
By ns.happy
zibro, evo, ja cu da ti budem novi decko ako hoces. bar 12 godina plus jedan dan, obecavam!
sve je to zivot...
Korisnikov avatar
By luciferin91
amerika čemerika - lepo kaze moja evropski orijnetisana baba. :deda:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Dina

Zibro, sad bar znas ko ti je izbaksuzirao uzdasima. Nase babe(a i majke) bi rekle - otislo od ociju!
:lol:

Salim se.
Sad ozbiljno - jbg, kapiram da nisi postavio temu da bi slusao savjete ili bilo sta, vrlo je jasan razlog. Sto se tice veze, potrudi se samo da zaboravis to natezanje, jer je to ono sto najvise smori. Imas 12 (slovima D V A A A A A N A E S T) godina iskustva i sjecanja koja ti niko ne moze uzeti. Zavidim ti, skoro koliko sam dok si bio u vezi :giggle:
Opet, salim se ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!