Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By LeDeNa_
Ljudi vecinom pitaju verujete li u ljubav na prvi pogled, al buduci da ja odvajam pojmove zaljubljenosti i ljubav, ja vas pitam verujete li u zaljubljenost na prvi pogled.

Ja sam duuugo tvrdila da ne. Dok mi se nije dogodilo. Kad bih cula ovakvo nesto pre odmahivala bih rukom, al kad me pokosilo… mesecima nisam bila pri zdravoj pameti… nakon tih meseci sam se pitala imam li uopste zdrave pameti, al nebitno…
Znaci da, ono ugledate se i zaljubljeni ste. Bez imena, price, godina… icega… Jednostavno lebdite.

Dogodilo vam se? Nije, al ipak verujete da moze?

Da, moze.

Pre sam tvrdila da je to samo ogromna fizicka privlacnost. I jeste, mora valjda i taj faktor postojati, meni je ta devojka bila prebolesno dobrog izgleda. Al, ruku na srce, bilo je i boljih, a nista priblizno nisam osetila. Ovo je bilo, ne znam, sick. Totalno sick je to bilo. I iskreno, bas i ne bih da se nesto takvo ponovi.

Ako je bila tema jbg...trazila sam ali nisam nasla :)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ipak mislim da je to ljubav na prvi pogled sobzirom da ti je- vam proradio fluid.
Korisnikov avatar
By bern
O, da. Welcome to the club :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Zaljubljenost da.Ljubav ne.
By LeDeNa_
Dobro je sto tako razdvajamo ljubav - zaljubljenost ... iako je diskutabilno zasto je covecanstvo to nazvalo "ljubav na prvi pogled" - sumnjam da su zapravo mislili na ljubav, verujem da je samo stvar naziva i pojednostavljivanja stvari i da svi zapravo misle na zaljubljenost ;)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ali ipak ti je proradio fluid zar neee?
Korisnikov avatar
By VANGEL
Ma da procitao sam ja sve to ali ako se desio ond ne moze biti zaljubljenost.
Korisnikov avatar
By Incubus
Mhm, dešavalo se, tj. desilo se, ali kako došlo tako o'šlo
By LeDeNa_
Originally posted by VANGEL

Da ne citiram vec sam samo kopirala...
Ovo je bilo, ne znam, sick. Totalno sick je to bilo. I iskreno, bas i ne bih da se nesto takvo ponovi.

Bila je samo zaljubljenost....Cmok VANGEL.:)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa ako je fluid proradio kod obe onda moze i biti nesto a sta to samo one znaju uostalom videce - pusi vreme i vremme ce ti dati odgovor na sve.
A mi mozemo sad samo da nagadamo - bla bla truc.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne verujem u ljubav ni zaljubljenost na prvi pogled.
Postoji privlacnost na prvu loptu koja zna evoluirati u zaljubljenost i ljubav sa vremenom, pa onda to (uglavnom romanticni) ljudi znaju pobrkati sa prvopoglednom filmskom ljubavlju. Reci da postoji ljubav na prvi pogled je umanjivati taj intenzivan i predivan osecaj...
:)
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by LeDeNa_

Da ne citiram vec sam samo kopirala...
Ovo je bilo, ne znam, sick. Totalno sick je to bilo. I iskreno, bas i ne bih da se nesto takvo ponovi.

Bila je samo zaljubljenost....Cmok VANGEL. :)
Ok.
Cmok i tebi duso :kiss:
By J...
Meni nikad nije bio jasan taj izraz "ljubav na prvi pogled". Sta to konkretno znaci? Da se zaljubis u nekog u trenutku kad vam se pogledi prvi put sretnu recimo u gradskom prevozu ili u redu za wc?:alikako:
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by J...

Meni nikad nije bio jasan taj izraz "ljubav na prvi pogled". Sta to konkretno znaci? Da se zaljubis u nekog u trenutku kad vam se pogledi prvi put sretnu recimo u gradskom prevozu ili u redu za wc? :alikako:
Pa tako nekako-srecete se prvi put i na prvi pogled uz osmeh ili neki gest i fluid koji proradi-reagujete onako kako vam to nalaze organizam ili vec ...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne.

Padam na postupke, pa čak i reči ali na pogled još uvek ne.

Ne budi mi čak ni previše znatiželje.

Bez reči bih možda mogao u krevet sa nekim, iako do sada nisam.
Ali opet je i sex postupak. :lol:
By J...

Pa tako nekako-srecete se prvi put i na prvi pogled uz osmeh ili neki gest i fluid koji proradi-reagujete onako kako vam to nalaze organizam ili vec ...
Ako je to, onda mi se nije desilo. Moram da pricam sa osobom i da je upoznam donekle, da osetim bliskost jer se samo u izgled ne zaljubljujem.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Pa znas kako to ti je sto bi se reklo slucajnost mada nista nije slucajno.
Pokusao sam naj da ti objasnim onako kako znam i umem ...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja samo u tu ljubav verujem bar za mene... U stvari tacnije opisano to je prepoznavanje na prvi pogled. Sve bliske osobe a kamoli velike ljubavi ja smatram da mogu da prepoznam odmah. To je ono instiktivno i iskreno, kad god sam taj prvi utisak menjala taj drugi se ispostavio kao lazan i uvek sam se na kraju vratila onom prvom. A to zaljubljivanje vremenom kod mene ne postoji. Moze da se razvija zaljubljenost pa ljubav ako ima hemije i prepoznavanja na prvom susretu. Ali ako nema toga na pocetku nema ni kasnije...
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Heartkiller

Ne verujem u ljubav ni zaljubljenost na prvi pogled.
Postoji privlacnost na prvu loptu koja zna evoluirati u zaljubljenost i ljubav sa vremenom, pa onda to (uglavnom romanticni) ljudi znaju pobrkati sa prvopoglednom filmskom ljubavlju. Reci da postoji ljubav na prvi pogled je umanjivati taj intenzivan i predivan osecaj...
:)
slazem se
Korisnikov avatar
By IriS
desilo mi se, jednom samo.
baš je bilo super.

čim sam čoveka videla, ja sam odlepila. onda kad sam čula kako zna reči pesama moje omiljene muzičke grupe, bilo je kupljeno. (ok, imala sam 18 godina i uzavrele hormončiće :kosa: )
tek smo se dve godine posle toga spandjali... ali svejedno, moj osećaj se brzom brzinom vratio čim sam ga opet ugledala :leviathan:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ne verujem ni u ljubav, ni u zaljubljenost na prvi pogled. Eventualno, priznajem tad samo erekciju i vlaženje.
Sve ostalo su poetizacije gorenavedenih fizioloških reakcija.
:blush:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
verujem u ljubav na prvi pogled, ali zaljubljenost...

ljubav je desava kod mene spontano i ako se ne javi u prvih nekoliko dana, ja prekidam zaludjenost tom osobom...

ljubav se po meni javlja zbog fizickog izgleda, nacina na koji te neko gleda, kako prekrsta noce, kako se smeje...

a vec kad nekome kazes :I'm IN love with you.. to vec povezujem sa tim da sam shvatila kako ta osoba psihicki funkcionise, kako mi pokazuje svoju naklonost, kako funkcionisemo zajedno, kako se dopunjujemo...

tesko pitanje, teska tema.. mozda mi se nekad i desi, moja glavna parola je *nikad ne reci nikad* :)
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Galateja

Ne verujem ni u ljubav, ni u zaljubljenost na prvi pogled. Eventualno, priznajem tad samo erekciju i vlaženje.
Sve ostalo su poetizacije gorenavedenih fizioloških reakcija.
:blush:
I ja isto ovako, kao Galateja.

:jbg:
By Speculum Columbae
Nisam nikada iskusio ljubav na prvi pogled, no naravno, to ne znači da ona ne postoji.
Što ne znači da neću - nadam se da hoću, jer svakako verujem u ljubav na prvi pogled.
Za najveće ljubavi koje znam, nekada čak ni pogled ne treba.
By ~ Le Saint X ~
Da...ja sam vrlo sklon da se zaljubljujem na prvi pogled
jebi ga...romantik...

ali,nijedno to bum tras
nije izrodilo nista osim patnje i pesama

i zbog pesama sam i zahvalan...

i nikada ne bih menjao tu svoju zaljubljivu stranu
jer ne bih bio inspirisan d apisem

et toq!
:snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!