Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Hmmm... u dilemi sam
Ne znam kako da postupim

Ja i decko ne zivimo u istoj drzavi.On je Francuz, ja sam ovde
i naravno,da jedini nacin komunikacije dok se ne vidimo ponovo jeste pisanje poruka preko maila ili FaceBook-a... (kako ne volim mesingere i slicne gluposti)
E,sad... mi smo totalno razliciti u smislu da sam ja hiper romantican (posebno jer mi se on mnogo mnogo svidja) a i imam tu 'umetnicku crtu' koju on nema, a i on nije bas romantik u smislu koji bih ja voleo da bude, ali, sasvim mi je to okej.
Volim ga zbog svega sto je on.

Ipak, dok mi nismo odlucili da budemo zajedno, jedan drugi decko se pojavio - isto Francuz, koji je - sto se tice tih nekih stvari koji se ticu senzibiliteta, sve ono sto bih ja mogao da pozelim kod nekog,ali,on me ne privlaci. I tu je stavljena tacka.

Posto sam vrlo iskren, to sam i rekao decku... da,ponekad zelim da sve sto mi drugi Jérôme pise (obojica se zovu isto :) ) dolazi sa njegove strane...

E,sad... evo dileme:
Od tog puta kada sam mu to rekao,vidim da se u pismima trudi da napise nesto sto zna da bi mene vrlo obradovalo... npr, da misli na mene dok slusa pesmu Zazie koja je obelezila nase dane u PArizu... ili da se seca stihova koje sam mu pevao dok smo zagrljeni prelazili most San Michel po kishi... i slicne neke stvari koje meni mnogo znace...
ali, upravo, zbog toga sto spominje takve stvari, ja pocinjem da mislim da nije iskren u tome!
I sad... da li da mu kazem da ne mora da pise ono sto ne misli ( a ja ne mogu da budem siguran da li misli to stvarno ili ne, jednostavno imam osecaj da to nije iskreno,vec pise da bi meni pricinio zadovoljstvo)
i time bih ga mozda povredio jer ipak treba mu odati priznanje da se trudi...
ili da ...

Ima li neko neki savet?
I...kako su prolazile vase internacionalne ljubavi,ako ste ih imali
:)

Merci...
et toq!
:snob:
By Sixto
Probudili smo se, skuvali kafu, obukli i krenuli na posao...

;)
Korisnikov avatar
By Kiborg
Simpatično je što pokušava, a i ko zna, možda si mu malo promenio perspektive, nije bio romantičan,a sad kad je s tobom posmatra stvari malo drugačije? Počeo je da razmišlja o mostovima na kiši, o Zazie...
Ja sam recimo totalno neromantičan, i nema teorije da bih mogao da pišem takve bljuzgavice sve i da hoću, tako da u tvom dečku možda ipak čuči neki romantik koji je probuđen sad u vezi sa tobom.

Ukratko, ja mu na tvom mestu ne bih skretao pažnju na bilo šta, nek piše dečko kako misli da treba. Bitno je da misli na tebe.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Kiborg

Simpatično je što pokušava, a i ko zna, možda si mu malo promenio perspektive, nije bio romantičan,a sad kad je s tobom posmatra stvari malo drugačije? Počeo je da razmišlja o mostovima na kiši, o Zazie...
Ja sam recimo totalno neromantičan, i nema teorije da bih mogao da pišem takve bljuzgavice sve i da hoću, tako da u tvom dečku možda ipak čuči neki romantik koji je probuđen sad u vezi sa tobom.

Ukratko, ja mu na tvom mestu ne bih skretao pažnju na bilo šta, nek piše dečko kako misli da treba. Bitno je da misli na tebe.
Hahaha...bas si me nasmejao izborom reci - bljuzgavica
jer je i ja cesto upotrebljavam
elem... moguce je da je ovih dana ...ne romanticniji nego obicno, nego jednostavno osetljiviji jer se uskoro seli, pa, mozda neka vrsta melanholije provejava...

u sustini i ja znam da ne bi trebalo da skrecem paznju ni na sta...zaista,vazno je d amisli na mene
ali,me kopka to da li je iskren
jer
ako jeste... I'll love him more
ako nije... pa... I'll love him the same

U svakom slucaju, thanx

i da...

a sta je onda po tebi,kao ne romantiku,najromanticnije sto si ti uradio?
Korisnikov avatar
By Lepi_Milojko
pusti ga da pise! :smilegrin:
mozda mu je samo bio potreban okidac.
ne tvrdi pazar, ne razmisljaj negativno i uzivaj u paznji!
:tornado:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Originally posted by ... AINSI SOIT - JE ...

i da...

Razmišljam jedno desetak minuta o ovome i ništa mi ne pada pametno na pamet. Mislim, može bit da sam nekad uradio nešto romantično, a da mi ne pada na pamet da je to bio romantičan gest :lol:

Evo ovo, recimo, mada po meni tu nema neke romantike, ali je interesantno. Moj momak je svojevremeno kad je bio u Italiji pre par godina kupio neki parfem, koji nema da se nađe nigde u Srbiji, ali je prosto oduševljen njime i čuva tu praznu kutiju i kaže da uzme i miriše poklopac od toga onda kad je nervozan, neraspoložen i tako to. I ja jedan dan slučajno naletim na neki sajt iz Britanije koji tako online prodaje te stvari, potražim malo i nađem to što njemu treba. Naručim, ono stigne za desetak dana, i ja mu odjednom dam poklončić, sasvim neočekivano. Oduševio se kao malo dete kad mu daš čokoladicu :) )
Korisnikov avatar
By *deni*
Vodi paralelnu vezu sa obojicom.
Jedan Jeremija ima nešto što drugi Jeremija ( tačnije, po francuski Jérôme ) nema.
Niti jednom nemoj spominjati ovog drugog, da ih ne bi iritirao, svakom od njih pričaj da je najbolji, uzmi od obojice ono najbolje u njima i da te Bog vidi.
Cmok.
:deni:
Korisnikov avatar
By constantine
ne bitno je da li je on romantik ili ne. On radi stvari koje smatra da ce tebe uciniti srecnim jer fakticki ako te usreci i on samim tim postaje srecan... jer zna da je uradio nesto lepo. A da nema ni malo romantike u sebi ko sto kaze kiborg mislim da to on ne bi radio jer jednostano na te stvari ne bi obracao paznju
Korisnikov avatar
By constantine

i da...

Razmišljam jedno desetak minuta o ovome i ništa mi ne pada pametno na pamet. Mislim, može bit da sam nekad uradio nešto romantično, a da mi ne pada na pamet da je to bio romantičan gest :lol:

Evo ovo, recimo, mada po meni tu nema neke romantike, ali je interesantno. Moj momak je svojevremeno kad je bio u Italiji pre par godina kupio neki parfem, koji nema da se nađe nigde u Srbiji, ali je prosto oduševljen njime i čuva tu praznu kutiju i kaže da uzme i miriše poklopac od toga onda kad je nervozan, neraspoložen i tako to. I ja jedan dan slučajno naletim na neki sajt iz Britanije koji tako online prodaje te stvari, potražim malo i nađem to što njemu treba. Naručim, ono stigne za desetak dana, i ja mu odjednom dam poklončić, sasvim neočekivano. Oduševio se kao malo dete kad mu daš čokoladicu :) )

svaki put se odusevim kad cujem ovu pricu :) )
Korisnikov avatar
By luciferin91
sweet. uvek me zanimalo, kako ovakve veze opstaju. koliko cesto se vidjate i to? svaka cast ;)
By dukkehjem
po meni je iskrenost bitna... e sad, cak i da nije iskren, znaci da se trudi zbog tebe sto znaci da te voli, ali ja bih na tvom mestu iskreno rekao sta mislim - da nema potrebe da na silu bude romantican zbog tebe, ali da je i samim pokusavanjem uradio nesto divno, da to cenis, ali da sa druge strane razbijas glavu o pozadini svega. Generalno, da ne mora da pise takve stvari ukoliko ih zaista ne oseca, ali da ne misli da si nezahvalan ili da ne cenis trud, vec da bas iz razloga sto ga volis i cenis u celini, ne zelis da se na silu menja...
p.s. prelep post i sve!
p.p.s. drzim vam palceve da uspe i sve to
p.p.s.s. drago mi je da ti je bilo lepo u Parizu :)
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by dukkehjem

po meni je iskrenost bitna... e sad, cak i da nije iskren, znaci da se trudi zbog tebe sto znaci da te voli, ali ja bih na tvom mestu iskreno rekao sta mislim - da nema potrebe da na silu bude romantican zbog tebe, ali da je i samim pokusavanjem uradio nesto divno, da to cenis, ali da sa druge strane razbijas glavu o pozadini svega. Generalno, da ne mora da pise takve stvari ukoliko ih zaista ne oseca, ali da ne misli da si nezahvalan ili da ne cenis trud, vec da bas iz razloga sto ga volis i cenis u celini, ne zelis da se na silu menja...
p.s. prelep post i sve!
ma jao pogledaj ovu iskrenu dushicu. :pervert:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Kako neko moze da bude francuz i da se zove Jérôme, a da ne bude romantican? hmm

Vidim da nije problem u tome sto on tako "neprirpdno" svom karakteru zeli da udovolji tvojim romanticarskim potrebama, vec problem vidim u tome sto ces ti verovatno shodno svom karakteru da mu isto tako romanticarski odgovoris, pa ce on onda biti na sve vecoj muci, dok u jednom trenutku vise nece moci da prepozna samog sebe.

Ipak, mislim da previse razmisljas o svemu ovom. Mozda mu se zaista svidi taj fazon citiranja pesme koja potseca na vase dane itd. pa vise nece morati da se pretvara ili da forsira sebe, vec ce mu to biti zadovoljstvo ;)
By ~ Le Saint X ~

i da...

OMG!
Pa,mogu zamisliti koliko je bio srecan...
posle tako neceg ja bih bio 'yours forever'
hehehe
i ti kazes da nisi romantican... :mazi:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by constantine

ne bitno je da li je on romantik ili ne. On radi stvari koje smatra da ce tebe uciniti srecnim jer fakticki ako te usreci i on samim tim postaje srecan... jer zna da je uradio nesto lepo. A da nema ni malo romantike u sebi ko sto kaze kiborg mislim da to on ne bi radio jer jednostano na te stvari ne bi obracao paznju
Jao, ja o tome nisam ni razmisljao... Hvala ti na ovim recenicama!Stvarno je tacno to sto si napisao...
Mda,ja ne kazem da on uopste nije romantican...samo je mnogo (vise) manje nego ja... mozda sam,pa ja, previse romantican...

Originally posted by luciferin91

sweet. uvek me zanimalo, kako ovakve veze opstaju. koliko cesto se vidjate i to? svaka cast ;)
Drugi put se nalazim u ovakvoj situaciji...i drugi put je Francuz u pitanju...
Opstaju ako si posvecen tome... cak, nisam imao veze na daljinu u Srbiji, ali, mislim da su nekako lakse (romanticnije - hahaha) ove internacionalne...
:kiss:
By ~ Le Saint X ~

p.s. prelep post i sve!
:mazi:
u sustini,vise manje,to smo vec prosli... necu se petljati u njegove 'redove' i to sto pise... on je shvatio sta sam i zasto hteo da kazem... mislim da se i ja ne bi osecao bas fino d ameni neko nesto 'popuje'
anyway
p.s. - :kiss:
p.s 2 - merci :france:
p.s. 3 - u PArizu i ne moze biti drugacije osim prelepog...jos kada nadjes i prelepog decka...FRancuza...ondaK...
I am blessed
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by antibiotic

Kako neko moze da bude francuz i da se zove Jérôme, a da ne bude romantican? hmm

Vidim da nije problem u tome sto on tako "neprirpdno" svom karakteru zeli da udovolji tvojim romanticarskim potrebama, vec problem vidim u tome sto ces ti verovatno shodno svom karakteru da mu isto tako romanticarski odgovoris, pa ce on onda biti na sve vecoj muci, dok u jednom trenutku vise nece moci da prepozna samog sebe.

Ipak, mislim da previse razmisljas o svemu ovom. Mozda mu se zaista svidi taj fazon citiranja pesme koja potseca na vase dane itd. pa vise nece morati da se pretvara ili da forsira sebe, vec ce mu to biti zadovoljstvo ;)
Hehehe...prva dva dela posta su so sweet
jer...tacno je...da ja na njegova pisma,pored standardnog odgovora uvek dodam i neke stihove - uglavnom Zazie
ili pesama koje ja napisao...a od kako smo zajedno,on je konstantna inspiracija...
Korisnikov avatar
By Sunce

E,sad... mi smo totalno razliciti u smislu da sam ja hiper romantican (posebno jer mi se on mnogo mnogo svidja) a i imam tu 'umetnicku crtu' koju on nema, a i on nije bas romantik u smislu koji bih ja voleo da bude, ali, sasvim mi je to okej.

:smeh: Mnogo si smesan.
By dukkehjem
Originally posted by luciferin91

p.s. prelep post i sve!
ma jao pogledaj ovu iskrenu dushicu. :pervert:
hehe, ozbiljno, generalno ne volim igrarije i sve to.
Jedino sto nikad ne pridjem da se upoznam s nekim momkom (koji me zanima kao momak XD) prvi, mada mislim da to nije neko foliranje, nego sam pre nesiguran...
sta ja znam, a ovako iskreno kazes sve sto imas i mnogo bolje, tipa ako je nekome do seksa, mnogo bolje da se to odmah kaze... mislim a kad na romeu salju poruke volim te i te gluposti onda prestajem komunikaciju :barf: a uvek lepo kazem, budi iskren covece, sta te zanima i to je to.
no necu sad da offujem
By dukkehjem

p.s. prelep post i sve!
u sustini,vise manje,to smo vec prosli... necu se petljati u njegove 'redove' i to sto pise... on je shvatio sta sam i zasto hteo da kazem... mislim da se i ja ne bi osecao bas fino d ameni neko nesto 'popuje'
anyway
p.s. - :kiss:
p.s 2 - merci :france:
p.s. 3 - u PArizu i ne moze biti drugacije osim prelepog...jos kada nadjes i prelepog decka...FRancuza...ondaK...
I am blessed
hehe pa da :D a i drago mi je sto si sad u fazonu da veze ipak postoje ^^
uzivaj! :kiss:

edit: eee, da, ocu i ja da odem u oslo i upoznam nekog koji se zove Jarle :love: ako je mladic, ako je muskarac Olaf (sto se cita kao Ulav :svrsh: XD )
necu da se igraaam :rida: :durenje:
By ~ Le Saint X ~
Ne secam se tog konkretnog slucaja
ajd ako nadjesh, posalji na u2u link do teme
:)
By dukkehjem
ma i oni ti rekli Super. Dodji da diskutujemo o tome
a ti u fazonu: Rado, srce, al tad sam u Parizu,a vi se obesite.
Bez ovog srce, i bez besenja... al tako mi je zigledalo :smeh:
goes around comes around, neko nam se zaaaljubiooo :sweet:
:giggle:
By dukkehjem
mnogo mi komplikovan nick da kucam za u2u XD
al sam nasao, oces ovde link il mi posalji u2u, pa da idem na reply
Korisnikov avatar
By Srklet
doista nikada ne bih volio da o nasoj vezi moj decko razglaba u topicu na forumu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!