Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Koliko pravih osoba ima za nas?

Nema ljubavi, postoje samo kite i gutanje istih.
6
14%
Samo 1
8
19%
>1
8
19%
>10
5
12%
= ∞
8
19%
= ∞
8
19%
Šta vi mislite?
Koliko postoji pravih osoba za nas?

Onih osoba koje nam savršeno odgovaraju sa svim njihovim manama i vrlinama, koje su toliko velike da bace senku na sve ostale.
Koje upadnu u naš život poput tornada koji nosi krave i kuće, toliko moćno da u svoj našoj savršenosti postanemo očarani njihovom, i obrnuto.

Veoma je lako zaljubiti se, s dovoljno vremena i usamljenosti čak i govno se može zavoleti, ali to nema veze s ovim.

Jednostavno pronalaženje ekstenzije vas u drugima...
Da li postoji jedna prilika za to? Ili postoje više osoba koje su prave?

"And when one of them meets with his other half, the actual half of himself, the pair are lost in an amazement of love and friendship and intimacy and one will not be out of the others sight even for a moment.”

Two people just meeting,
barely touching each other
Two spirits greeting
Trying to carry it further...
Korisnikov avatar
By Madonna
malo, a prilika za KLIK još manje
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
zašto bi iko bio sa nekim ko nije "pravi"? beskonačno je mnogo pravih osoba gde se, u povezanosti ličnosti i vremena, možda i prostora, poklope njihove senzacije ( ili šta se već tu poklapa ) sa našim. dakle, pravih je beskonačno mnogo, samo im se rok trajanja razlikuje.
Korisnikov avatar
By Tungi
U zlom gay svetu,samo kite...Nema ljubavi,to su izmislili dokoni.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by di_luna

zašto bi iko bio sa nekim ko nije "pravi"? beskonačno je mnogo pravih osoba gde se, u povezanosti ličnosti i vremena, možda i prostora, poklope njihove senzacije ( ili šta se već tu poklapa ) sa našim. dakle, pravih je beskonačno mnogo, samo im se rok trajanja razlikuje.
da bi proverio da li je baš taj pravi :D
ali pravi nemaju rok trajanja :D
:bajka:
Korisnikov avatar
By Srklet
pa, ako na svijetu ima sest milijardi, a deset posto toga su gej, a pola od tih deset posto su pederi, onda na svijetu ima oko tristo milijuna pedera. od toga sigurno nije ni pola out,pa hajde recimo da ima oko pedeset milijuna out pedera. od njih mislim da bi oko jedan milijun bio moj savrsen decko. :D
Korisnikov avatar
By Kiborg
Odabrao sam više od deset, jer popaj gore je naveo neku argumentaciju koja kaže da je broj potencijalnih partnera ipak ograničen.

Inače, broj idealnih partnera zavisi od čoveka i njegovih osobina i koliko postoji neko drugi koji bi se u to uklopio. Morgan je jednostavno takva kombinacija ljudskih osobina i očekivanja od drugih da mu sem prve opcije ne gine ništa drugo, a eto ovaj iznad bi se lepo snašao i sa miliončetom pedera :) Što se mene tiče lično verujem da ih ima više od 10, a manje od 115 :)
Korisnikov avatar
By bothways
0.

edit: nisam glasao, jer nema te opcije ponudjene. Ako ne postoji pravi, ne znaci da ne mora da ima ljubavi.
Korisnikov avatar
By sofia
Mora da ima jedna, javicu ako saznam...
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ima kol'ko osh. Zavisi od coveka koji trazi da li trazi nemoguce ili mu je svaki "pravi". Dakle: kol'ko osh.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiborg

Inače, broj idealnih partnera zavisi od čoveka i njegovih osobina i koliko postoji neko drugi koji bi se u to uklopio. Morgan je jednostavno takva kombinacija ljudskih osobina i očekivanja od drugih da mu sem prve opcije ne gine ništa drugo
Iskreno se nadam da je u pitanju neka greška, i da si mislio na drugu opciju, ako nije tako: :serena1:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
>1 ali <10

u razlicitim etapama zivota smo mi sami drugaciji, kako mozemo da ocekujemo da ce se ta osoba sa kojom smo trenutno razvijati paralelno sa nama sledecih 50 godina??? :usamljen:

mladost treba maximalno iskoristiti za upoznavanje sto vise osoba, kako bi prvo upoznali sami sebe i onda vremenom shvatili sta nam prija i treba kod osobe za koju cemo tvrditi "she/he is the ONE"
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Orlando the Lady

tezi beskonacnom
znaci ti za svaku osobu sa kojom si tvrdis da je to ljubav i da sa njom mozes da provedes godine i godine i godine...?
a kad za nekog tvrdimo da je prava osoba za nas, valjda to vazi da mozemo da zamislimo da ostatak zivota provedemo samo sa tom osobom i da nam je ona dovoljna
Korisnikov avatar
By Blady
Ne mogu cak ni da razmislim o pitanju.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa možda prava baš u tom trenu... :drama:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Sanja Steppenwolfin
Originally posted by Orlando the Lady

tezi beskonacnom
znaci ti za svaku osobu sa kojom si tvrdis da je to ljubav i da sa njom mozes da provedes godine i godine i godine...?
a kad za nekog tvrdimo da je prava osoba za nas, valjda to vazi da mozemo da zamislimo da ostatak zivota provedemo samo sa tom osobom i da nam je ona dovoljna
Ne, Stepska Vucice.
Ne tvrdim da sam bila u ljubavi sa svakom svojom devojkom, vec nastojim da dekonstruisem mit o Androginu i tim jadnim nesnadjenim polovinama.
Sve i da je rec o ljubavi (a ja sam mislila i na zilion drugih faktora i funkcija prema kojima ima mnogo osoba sa kojima bih mogla-i zelim da- ostarim), uzimam u obzir... kao... pa, da ,,prava osoba za mene" nije plod imaginacije ili volje neke vise sile, vec da je sasvim moguce zasnovati nesto ,,zauvek" sa ogromnim brojem osoba.
A sad sam se setila onih 999 kurceva. :lol:
Nadam se da sam pojasnila. :bye:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
@Orlando the Lady

i ja se ne slazem sa tom, al bukvalno, bajkom. Platon se drogirao u tom periodu, provereno :lol:

samo jedna osoba da postoji za nas, pustimo je iz svog zivota, ili ona nestane sa ovog sveta, i sta? gubim veru u ljubav zauvek??? ne...

tu se slazemo, ali oko tog beskonacnog... citiram te "sasvim je moguce zasnovati nesto ,,zauvek" sa ogromnim brojem osoba" ...

ja sam mislila da se tema odnosi na ljubav, srodne duse, i to...
danas je tesko naci i par odanih drugova koji su uvek tu za tebe, ma kakva situacija bila, osobu za :venchanje: i zivot udvoje skoro nemoguce.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by bothways

0.

edit: nisam glasao, jer nema te opcije ponudjene. Ako ne postoji pravi, ne znaci da ne mora da ima ljubavi.
:radosnice:

Upravo to, zasto se ne ostavlja prostor da za neke dushe ne postoji pravi/a, nego svako mora da ima svoju zakrpu koju ce mozda sresti i mozda spoznati i mozda realizovati a mozda i ne. Zar bi svet zaista bio tako okrutno i hladno i bedno mesto ako bi poudzano znali da za vas nema prave osobe?

Ja nekako za to "pravi/a" uzimam kriterijume sveobuhvatnosti, trajnosti, kompatibilnosti, ...

Momenat dve polovine mi je jako stran, jer mislim da svrha zivotnog sapatnika nije da popuni nekakvu prazninu nego da kao druga, samostalna i samosvesna dusha zivotno sapatuje, nadogradjuje, jel te.

Ako vec imamo prazninu onda treba sami da je popunimo, jer dok god to ne uradimo ne samo sto niko drugi to nece umeti da uradi za nas nego kontam da time i smanjujemo sebi sanse da nadjemo zaista komplementarnu dushu, jer ako nisi kompletan onda ne znas sta si, pa ne mozes naci ni slicnost.

A ljubav je vec znanstveno dokazana kao prolazna mozdana hemijska reakcija, tako da ljubav sama po sebi ne moze biti dovoljna da bi neko bio pravi/a.

(i upravo sam pishuci ovo sebi skoro pa dokazao kako postoje samo bisexualni ljudi ali to je vec druga tema :smeh: :smeh: )

znachi, Skup pravih = [0, ∞]
Korisnikov avatar
By Dina
Sve se slazem sa onim sto je Unicorn napisao, da ne ponavljam isto samo mojim recima... Znaci - nula.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by unic0rn

Momenat dve polovine mi je jako stran, jer mislim da svrha zivotnog sapatnika nije da popuni nekakvu prazninu nego da kao druga, samostalna i samosvesna dusha zivotno sapatuje, nadogradjuje, jel te.

Ako vec imamo prazninu treba sami i da je popunimo, jer dok god to i ne uradimo ne samo sto niko drugi to nece umeti da uradi za nas nego kontam da time i smanjujemo sebi sanse da nadjemo zaista komplementarnu dushu, jer ako nisi kompletan ne znas sta si, pa ne mozes naci ni slicnost.

Ovo mi se jako svidelo :) :up:

S' tim što nam ponekad drugi ljudi zaista mogu pomoći da pronađemo sebe i shvatimo neke stvari. Ali ne da to urade umesto nas/da popune nekakvu "prazninu", već da nam pomognu da sami otkrijemo tu prazninu i popunimo je ;)

Mislim da je prava ljubav ona u kojoj možeš da rasteš, razvijaš se, učiš. Prava ljubav ti daje snagu i mudrost. Nažalost, malo je ljudi sa kojima je ovo moguće, zato prava ljubav i jeste tako retka i dragocena :)
Korisnikov avatar
By svejedno
Ja poznajem tri prave za mene.

..

Dakle - za sebe - mogu da tvrdim da postoji vise od jedne. Vise od dve cak ,)

..

Dal postoji vise, pojma nemam, al mi ne deluje neverovatno.

..

Ali rekao bih da to sve zavisi i od toga kakva ste VI licnost, ne samo ta druga osoba.
Korisnikov avatar
By bothways
Originally posted by unic0rn

znachi, Skup pravih = [0, ∞]
Ako cemo pravo, onda [0, ∞). Ne mozes da ukljucujes beskonacnost u interval. :P

Moja poanta je da nista u prirodi nije savrseno, pa tako ne postoji ni savrsen sklop dve osobe, pa samim tim ne postoji "prava" osoba koja nekome odgovara. Ako cemo da relaksiramo situaciju, i dopustimo da "pravo" nosi znacenje "skoro savrseno" ili "blizu savrsenog", onda je taj broj nepoznat. Prosto zato sto ne mozes da znas svih 7 milijardi ljudi na ovoj planeti i nemas predstavu koliko njih bi bilo "pravo". U tom slucaju, nekakav interval slican unijevom (naravno, u stvarnosti nema govora o beskonacnosti :P ) bi imao smisla.
Korisnikov avatar
By inga
Uz puno sreće 1, realno 0.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!