Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Elem, upoznali/e ste osobu koja vam se JAAAKOOO dopada! Fizicki je predivna, karakterno takodje, ALI - ima eto, BAS ono sto vi najmanje volite na nekome (klempave usi, grbav nos,
veliku glavu u odnosu na telo, krive noge, veliko dupe, "kerece" oci, krive zube, tanke usne, ruzne sake/nokte, sta god da vama eto, BAS UPADA U OCI po default-u!). Dakle, sve ostalo pase fantasticno, osim toga. Da li uspevate da to prevazidjete vremenom, ili vam naprosto ta "mana" i dalje "bode" oci?
Korisnikov avatar
By constantine
mislim da nikada ne mozes da nadjes osobu koja ti 100% pasuje tako da ako je samo ta jedna stvar koja t ne odgovara a sve ostalo je bas ono sto volis jednostavno ne obracaj paznju
Korisnikov avatar
By Azdaja
bode i dalje, dok naprosto tu manu ne zavolim (naravno ako doticna persona ostane duze uz mene... :lol: )
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Sve te nesavrsenosti vremenom postanu simpaticne.

Bitno je samo da ima bore smejalice i ako moze rupice na obrazima i bradi. :)
By dukkehjem
Ako mi osoba odgovara, ne bih primecivao taj detalj. Ako ga primecujem, znaci da mi ne odgovara i to je to...
Mozda bismo se razvlacili neko vreme ali takav odnos je unapred osudjen na propast.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni prodje! stvarno!! skroz!

a bas obracam paznju na fizicki izgled...kao...bitno mi je
By dukkehjem
meni je problem sto i ne primetim nista ako mi se neko dopada...
znaci, nikakve detalje, nista, nista...
sad videh da iz onog posta zvucim ko perfection queen ako postoji taj izraz, sta li...
Korisnikov avatar
By IriS
postoje neke stvari koje primetim, a jaaaako ih ne volim, i ma koliko da mi se dopada ta osoba, može samo da mi bude na friend listi. jbg.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja ne obraćam pažnju na takve sitnice. Dovoljno je da ima mozak, sve potrebne organe i da liči na nešto. Sve te nesavršenosti koje vi pominjete su meni jako simpatične :mazi:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by IriS

postoje neke stvari koje primetim, a jaaaako ih ne volim, i ma koliko da mi se dopada ta osoba, može samo da mi bude na friend listi. jbg.
See, na tako nesto sam mislila. :)

Btw, poput?
Korisnikov avatar
By Darling
Originally posted by Azdaja

bode i dalje, dok naprosto tu manu ne zavolim (naravno ako doticna persona ostane duze uz mene... :lol: )
DeC rajt! Jedna moja bivsa ima krive noge, jake kukove i velike grudi, sto ne volim nikako, pa mi to nije smetalo da budem sa njom, do raskida je doslo zbog nekih drugih stvari... Kao sto neko rece, fizicki nedostaci postanu i simpaticni posle izvesnog vremena, tj. u svakom ruznom ima i poneceg lepog, samo ga treba prepoznati. :trep:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Oziris
Originally posted by IriS

See, na tako nesto sam mislila. :)

Btw, poput?
bolje da se ne izjašnjavam.
estetski fašizam koji rabim zadržavam za sebe, jer se mnogi u istom mogu pronaći, pa ne bih da se neko oseća loše zbog moje netolerancije. :zoran52:
Korisnikov avatar
By maka
sve dok ta mana nije psihicke prirode nemam problem. kad si zaljubljen sve sto je ruzno na nekom postane slatko. ali psihicki ako je neko sjeban,tesko da moze da mi bude slatko.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa ako mi se neko svidja uglavnom ne primecujem previse takve stvari-mislim fizicke "mane"-ali recimo totalni turn off bi bio grozan smeh i jaako ruzni zubi - ma koliko da je osoba divna i krasna, :bljak:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Darling

DeC rajt! Jedna moja bivsa ima krive noge, jake kukove i velike grudi, sto ne volim nikako, pa mi to nije smetalo da budem sa njom, do raskida je doslo zbog nekih drugih stvari... Kao sto neko rece, fizicki nedostaci postanu i simpaticni posle izvesnog vremena, tj. u svakom ruznom ima i poneceg lepog, samo ga treba prepoznati. :trep:

jedna moja ex ex je imala stomak, ma stomacinu i ne bas najlepse zube...pa, mi posle nekog vremena to nije smetalo, jos sam se i igrala s tim slufom - ok, ovo nije tema, naruzimo neku ex :lol:

hocu reci, nije mi smetalo... :kupanje:

:smeh:
Korisnikov avatar
By maka

jedna moja ex ex je imala stomak, ma stomacinu i ne bas najlepse zube...pa, mi posle nekog vremena to nije smetalo, jos sam se i igrala s tim slufom - ok, ovo nije tema, naruzimo neku ex :lol:

ma da,a jedna moja ex je imala drvenu nogu,mahovinu po faci i cireve po celom telu,ali to mi nije smetalo da je ubijem i isecem na komade.

:cul:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by maka

ma da,a jedna moja ex je imala drvenu nogu,mahovinu po faci i cireve po celom telu,ali to mi nije smetalo da je ubijem i isecem na komade.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by maka

joj, romantike :love:

Korisnikov avatar
By maka
sad nesto razmisljam sve koje su mi se svidjale nisu imale fizicke mane. ne znam dal su mi se zato svidjale il sta :smeh:
Korisnikov avatar
By Darling
^ E, sad si me podstakla na razmisljanje... Moje su imale fizicke mane ( msm, svako ih ima, al'...),hmmm, valjda mi vise odgovara da ja uvek budem bolja riba :ogledalce:

:rotflmao:

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By maka
ahahhhahaahh ma ne sigurno su i ove moje imale,al za mene to nisu bile mane :retard:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Njuskalo

Bitno je samo da ima bore smejalice i ako moze rupice na obrazima i bradi. :)
:love:

@topic:

Ako nesto primetim, sto rece duki, onda mi se osoba ni ne dopada. Mislim, ako primetim u negativnom kontekstu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako mi nešto baš smeta (što u mom slučaju nije teško :lol: ) na početku, smeta mi uvek.
Korisnikov avatar
By bas bleu
Jedna moja bivsa ima [..] velike grudi [..] Kao sto neko rece, fizicki nedostaci [...]
surely ovde se ne radi se o fizickom nedostatku :awesome:

ont: a lot of people have a lot of growing up to do here. and i mean that in the nicest possible way.
Korisnikov avatar
By Darling
Yeah, grow up...Sitnicava 2 :P Ne igraj se sisama moje bivse devojke :eviltrep:

:giggle:
Korisnikov avatar
By bas bleu
prvo, sta se lepis etiketama, ima te odmah stavim u onu temu

drugo, any ex is a fair game

;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!