Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

NVO "Siguran puls mladih" vas poziva na

malu psihološku radionicu - Mitovi i činjenice o gej vezama

17. jul 2010. godine u 20 časova, Drop-in centar Beograd

Ukoliko Vas interesuje da od stručnjaka saznate više o:

- partnerskim vezama,
- karakteristikama gej partnerskih odnosa,
- predrasudama i tabuima koje se vezuju za pojam "gej veza",
- mitu da gej osobe ne mogu ostvariti stabilan, emotivan odnos,
- kao i ukoliko želite da podelite svoja isustva i stavove,

...prijavite se za učešće u psihološkoj radionici.

Ko se može prijaviti:

- Svi zainteresovani pripadnici gej-bisex-trans i queer populacije, kao i njihovi prijatelji/ce stariji/e od 16 godina

Način prijavljivanja:

- e-mail: dropinbgd@spy.org.rs
- telefonom: 011/245.22.41 ili 060/0686.779 (utorak-subota, 17h-22h)
- preko zvanične facebook stranice: http://www.facebook.com/home.php?#!/eve ... 749&ref=mf

Radionicu će voditi senzibilisana psihološkinja koja radi u našem Drop-in centru. Učešće u radionici je anonimno i besplatno, a svi podaci izneseni tokom radionice ostaju poverljivi.

http://www.spy.org.rs
Korisnikov avatar
By blabla54380
ja nikada nisam imao decka, i ako budem dosao na ovo predavanje bojim se da cu odustati od te ide da ga nadjem :smeh:
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Mit je da postoje gej veze. Činjenica je da strejterima pričamo da postoje, ne bismo li tako smanjili diskriminaciju i sakrili naš bazični promiskuitet, te sebe predstavili prihvatljivim široj društvenoj zajednici, oboleloj od moralizma i nejebice. :lepeza:
Korisnikov avatar
By Mage
******, naravno da postoje gay veze i neke traju veoma dugo.

Naći odgovarajućeg partnera je generalno problem, pa i str8erima... jedno 75% mojih drugova nema ribe i to već duže od godinu dana. Znam i gomilu riba koje su same i po nekoliko godina (i to ne zato što su ružne!). The list goes on...

*** nekulturno obracanje izbrisano od strane moderatorke
Korisnikov avatar
By Vespertine
:zeva:

U Nishkom Drop-in centru za MSM populaciju smo organizovali slichne radionice sa psihologom i bilo je super. Sama posecenost me je iznenadila jer nisam ochekivao da ce toliko ljudi biti zainteresovano. Bilo je jako zanimljivo i intrigantno chuti iz prve ruke shta ljudi misle i kako dozhivljavaju svoje interakcije sa partnerima. Toplo preporuchujem svakom ko mozhe da odvoji vreme za to da poseti ovu radionicu.
By dukkehjem
ja mislim da tad necu biti u bg-u :rida:
a meni super deluje
By Kragi
Originally posted by Mage

******, naravno da postoje gay veze i neke traju veoma dugo.

Naći odgovarajućeg partnera je generalno problem, pa i str8erima... jedno 75% mojih drugova nema ribe i to već duže od godinu dana. Znam i gomilu riba koje su same i po nekoliko godina (i to ne zato što su ružne!). The list goes on...
GO, GO Mage, reci im! :D
U principu mislim da si u pravu a da je jedini problem to sto ljudi obicno ne znaju sta hoce. malo je teze kad si gay jer za razliku od heteroseksualaca ipak imaju manji izbor a neretko nedovoljno uslova da ostvare vezu, ali kad krenu sa pricama da su pederi izmislili prevaru dodje mi da ... :cupakosu:
i jos nesto, nekad mi se cini da se i pojam veza mora dodatno definisati, kako bismo znali o cemu pricamo :D
(ne verujem da u zivotu ama bas nikada ne dobijete sansu da sretnete nekoga sa kim mozete uspostaviti zeljeni odnos. naprotiv!)
By dukkehjem
i ne kapiram fazon na koji neko povlaci paralelu nejebica-veze...
sta fali otvorenim vezama na primer :lukavi:
Korisnikov avatar
By Dina
Odlicno :up:

Mislim da je organizovanje takvih radionica jako dobro. Verovatno ce i ovde biti slicno kao sto je napisao Vespertine. Jedno je sto se mogu cuti korisne informacije, drugo je povezivanje sa brojnim ljudima koji dodju, trece je razgovaranje javno o sebi na skupu, to se razlikuje od prisnog razgovora sa par poznatih osoba. I tako mislim da moze da ima puno dobrih efekata, a svakako nece stetiti... Napisite utiske kad se vratite sa radionice :klap:
By Sixto
Jebes mi sve, valja se seliti za BG. Ocigledno ako si negde mimo kruga dvojke onda i nisi ziv, nema te, nikad nisi ni postojao.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Sixto! :pucaodsmeha:

Mogao bih da se pojavim tamo, možda bude zanimljivo.
By dukkehjem
jao, ja sam u zescoj nedoumici...
na Zlatiboru sam i prelepo mi je (pride sam u pat poziciji zbog casova norveskog, moram i to da uskladin), a sa druge strane bih rado dosao na radionicu :hamlet:
:(
"ne znam sta da radim sa sooooobooom"
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Sixto

Jebes mi sve, valja se seliti za BG. Ocigledno ako si negde mimo kruga dvojke onda i nisi ziv, nema te, nikad nisi ni postojao.
Pazi krug dvojke... neki od nas nisu ni u prvom prstenu oko kruga dvojke nego u drugom... ali dobro je da nisam u trećem, tamo važi markica za drugu zonu :hypno:
Korisnikov avatar
By jukie
Ontopic:
mrzim radionice kao pojavu

a za šta služi ovo prijavljivanje kad je to drop-in centar? verovatno će se slučajno pojaviti masa ljudi koji su nasumično dropnuli-in
Korisnikov avatar
By Dina
Ja opet obozavam radionice, seminare i tome slicno... mislim da je to sjajan spoj saznavanja o necemu i druzenja :love:

Jednom sam bila na seminaru gde je tema bila homoseksualnost, bilo je vezano za omladinu raznih stranaka... I fenomenalno smo se druzili nekoliko dana... Bilo je otprilike pola strejtera a pola gayeva ali svi smo se zdruzili i onako je bas bilo super i na predavanjima i na radionicama a i posle...

Tako da se ne desavaju stvari samo u Beogradu, ovo je bilo u jednoj banji. A i u postu od Vespertine-a se ne radi o Beogradu, bar misilim... U aktivizmu imate radionice vezane za lezbejsku populaciju u Novom Sadu a bilo je tamo cini mi se radionica vezano i za gayeve. Samo cesce udjite u taj deo foruma, cim neko objavi neko desavanje ja ga stavim medju lepljive tako da mozete da uocite i planirate odlazak ako zelite.
By dukkehjem
dina mi te volimo :hug: :love:

ot: ja obozavam radionice
Korisnikov avatar
By Dina
Volim i ja vas (ovo na nekog podseca :smeh: ) :kiss: :hug:
Korisnikov avatar
By mitrandir
Dina, ne seća se dukke toga. Mlad je on (da ne kažem mali) :hug:
Korisnikov avatar
By Dina
:giggle: I bolje ;)

Sad pogledah pazljivije post od Vespertine-a, pise da je to bilo u Nisu, dakle definitivno nije Beograd :)
By dukkehjem
hahah, kako se ne secam Gede c, c, c, :smeh:
eeee, opasan sam ja, ne treba me potcenjivati :smeh:
:alexis:

ot:
pa da, a i za lokaciju kod ovih spy-jevaca, pise i Subotica, ne samo Beograd...
By Kragi
Originally posted by Sixto

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
:smeh:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by jukie

...verovatno će se slučajno pojaviti masa ljudi koji su nasumično dropnuli-in
:roflmao:

ont: ..tema radionise dobra... može čak biti i korisna, no stvarno mi ne paše uz priču "drop-in"-a
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Dušan Maljković

Mit je da postoje gej veze. Činjenica je da strejterima pričamo da postoje, ne bismo li tako smanjili diskriminaciju i sakrili naš bazični promiskuitet, te sebe predstavili prihvatljivim široj društvenoj zajednici, oboleloj od moralizma i nejebice. :lepeza:
:rotflmao: :shunkica:
Korisnikov avatar
By Incubus
Originally posted by Dušan Maljković

:up:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!