Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sheytan
Nije me ni poljubio! Kako onda da mu verujem da me voli?

Obožavam da se ljubim, čim vidim neku dragu osobu trčim joj u susret i obavezno se izljubimo...

Ma, on se ni sa kim ne ljubi.

Stvarno, zašto poljupcu pojklanjamo toliko pažnje?

Kažu da postoji mnoštvo teorija o nastanku poljupca.

Evo nekih.

Majke su nekada, dok još nije bilo hrane za bebe, žvakale namirnice i potom ih davale detetu. Tako se uspostavljala i emotivna veza, mir i sigurnost.

Teorija zavisnosti kaže da se prilikom ljubljenja proizvodi jedna hemijska supstanca koja se luči putem usana. Dakle, ljubimo se kako bismo proizveli što više te supstance koja nam je potrebna.

Ima i onih koji veruju u teoriju o dahu koja je veoma romantična. Navodno u davna vremena ljudi su mislili da se u dahu krije ljudska duša i sva njegova snaga, a ljubeći se mi razmenjujemo dah i samim tim sve što sa tim ide. Tako je poljubac, zapravo, spajanje dve duše.

Antropolozi pak nisu tako romantični i kažu da je poljubac kod ljudi isto što i njuškanje kod životinja. To je svojevrsno upoznavanje stranca i pozdravljanje onoga koga već znamo.

Zanimljivo je da su stari Rimljani poljupcem pozdravljali ne samo članove porodice i prijatelje, već i potpune strance, čak i prodavce.

Egipćani se, navodno, uopšte nisu ljubili. To nije radila čak ni čuvena zavodnica Kleopatra.

E, sad bez obzira na to da li verujete ili ne u neku od ovih teorija - ljubite se. To je lek za dobro raspoloženje.
Korisnikov avatar
By Mage
I mene je uvek interesovalo zašto poljupci :) Ja kontam da je to zbog osetljivosti usana-mnoštvo nervnih završetaka pa nam ljubljenje daje mnogo jače senzacije nego dodirivanje rukama i nogama :)
Korisnikov avatar
By nsc
bese Milan Rakic napisao ..."Poljubac je susret najveci na svetu"... ?
ja bas volim da se ljubim
Korisnikov avatar
By maka
ja vise volem da se grlimmmm
Korisnikov avatar
By 2kune
žao mi je što sada nemam vremena odgovarati na ovu temu jer žurim napraviti fejsbuk grupu "Poljubite šejtana"... :skuter:
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Hys.
Kako jaaaaaaaaa volim da se ljubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :kesa:

Ko sto Stefan Milenkovic onomad rece "zaljubim se u koga god vidim", tako bi' ja da se ljubim sa koga god vidim :D

Maltene :blenta:

Imam jedan obicaj, a to je da vrlo cesto, ako su ljubavnice/i u pitanju, relativno suptilno ih upucujem u to kako volim da se ljubim, i kako da mi se prilagode/ to relativno suptilno izgleda ovako:

"e aj prati sta ja radim"

:kesa:

A nije da se lose ljube ljudi, nego ja tu volim tako nekako specijalno, pa ukrug i na cose.

:balerina:

Vrlo retko se desi da to ne uradim/kazem :kesa:

A skroz volim da se ljubim. Sada mi se ljubi. Ja bi se ljubila sa svim ljudima koji su mi dragi a nisu mi u krvnom srodstvu :lol:

Meni to tako lepo :D
By ...Sitnicava...
^ Lep post. :)

I ja mnogo volim da se ljubim, tako da razumem Hys potpuno.

I jednom prilikom sam rekla nekom dečku "Pa, ja ne mogu tako. Možeš li ti to nekako drugačije?" Ali doslovno. :lol:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Toliko volim da se ljubim, da mislim da bih mogao satima i satima da se ljubim... :awesome: :)
Originally posted by Mage

Ja kontam da je to zbog osetljivosti usana-mnoštvo nervnih završetaka pa nam ljubljenje daje mnogo jače senzacije nego dodirivanje rukama i nogama :)
Jako fino napisaono. Slazem se u potpunosti... :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Hys.

Ko sto Stefan Milenkovic onomad rece "zaljubim se u koga god vidim", tako bi' ja da se ljubim sa koga god vidim :D

Imam jedan obicaj, a to je da vrlo cesto, ako su ljubavnice/i u pitanju, relativno suptilno ih upucujem u to kako volim da se ljubim, i kako da mi se prilagode/ to relativno suptilno izgleda ovako:

A nije da se lose ljube ljudi, nego ja tu volim tako nekako specijalno, pa ukrug i na cose.

A skroz volim da se ljubim. Sada mi se ljubi. Ja bi se ljubila sa svim ljudima koji su mi dragi a nisu mi u krvnom srodstvu :lol:

hahahahahhaha car (:
Korisnikov avatar
By WoWLover
I ja volim da se cmokam. Nista lepse. Samo, ne bez jezika, onda mi je ko da ljubim kevu... Kad god sam se smuvao s nekim morao sam da se poljubim, jer fakticki nismo u vezi dok se ne poljubimo :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
nesam skolovala:D

salim se, volim, al' nisam bas najtalentovanija. :sigh:
problemi sa devijacijom nosa. :lol: al' ko ume, super je to:lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Tako i ja, ponekad.
A htela sam da budem Stefan Milenković, kad sam bila mala. :D
Ja bi se ljubila sa svim ljudima koji su mi dragi a nisu mi u krvnom srodstvu :lol:
Bome, ja imam jednu seksi tetu (tek sam je upoznala, đece mi), pa bih porazmislila... :pervert:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by scout_finch

nesam skolovala:D

salim se, volim, al' nisam bas najtalentovanija. :sigh:
problemi sa devijacijom nosa. :lol: al' ko ume, super je to:lol:
"Imas smetnje pri disanju?":lol:
Korisnikov avatar
By poison
Uh, volim da se ljubim :) ...
Najlepsi mi je onaj milisekund pre samog dodirivanja usana, kada ste toliko blizu da vam od zelje za dodirom prosto bude tako slatko da vam celo telo uzdrhti i sva vrelina predje u usne....
Hm, ljubi mi se sad :(
Sto li sam to sebi uradila sad :( ....kreten....
By ...Sitnicava...
Originally posted by poisonivette27
Najlepsi mi je onaj milisekund pre samog dodirivanja usana, kada ste toliko blizu da vam od zelje za dodirom prosto bude tako slatko da vam celo telo uzdrhti i sva vrelina predje u usne....
Sad mi je brzo zakucalo srce. :hypno:
Korisnikov avatar
By maka

AHAHAHHAHAHAHAHH

:hail: :kralj:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!