Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Myto
Zajebano!
Mislim da su to nestalni ljudi kojima je bitnije fizicko zadovoljavanje od zadovoljavanja etickih normi. Uopste mi to ne deluje kao nesto morbidno, nego kao nesto nepromisljeno, jer takvo ponasanje ostavlja dalekosezne posledice po oboje i mislim da je lakse i bolje strpljenje dok ti se dize na nju/njega nego da citavog zivota strepis i zavisis od volje druge strane.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Veoma nezgodno pitanje, da.
MENI- jeste strano, ali ne i neprihvatljivo.

Mislim da se u tom odnosu, bio od heteroseksualan ili homoseksualan, odvija neka potpuno cetrnaesta dinamika u koju, ma koliko razmisljala o njoj, ne mogu da proniknem.
By J...
Ne mislim bas nista. Stvar licnog izbora.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Njihova stvar.

Meni je svejedno.

Stvar lichnog izbora.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ako su osobe punoletne i voljno pristaju na takav odnos, defitivno im ne bih stajao na putu ...

Ipak, nije isto ako si u odnosu sa sestrom od babatetke i rođenim ocem ili majkom ... ne bih baš tako generalizovao pitanje.
By ...Sitnicava...
Originally posted by Myto
... Uopste mi to ne deluje kao nesto morbidno, nego kao nesto nepromisljeno, jer takvo ponasanje ostavlja dalekosezne posledice po oboje...
Kakve posledice ako neće familiju da zasnivaju? :)
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by ...Sitnicava...
Kakve posledice ako neće familiju da zasnivaju? :)
Zasto li mi je sad na pamet palo Nasledno pravo... :smeh:
By ...Sitnicava...
Ne znam zašto ti je palo na pamet Nesledno pravo umesto odgovora na moju temu. :drama:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali apsolutno nista. Ne mislim.

nemam losih moralnih tripova tu, ako su stvarno 'zrele osobe', jel.

..

Dok o eventualnim potomcima odn. donosenju potomaka na svet nemam lepo misljenje.

Ne znam, mislim da ima neka medicinska odredba koje koleno je kao 'zdravo' za ramnozavanje. Sto zvuci prilicno jezivo.
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni je licno onako gaduckavo, ali ako su to dvoje zrele i zdrave osobe koje voljno pristaju na takav cin (ili cinove), onda je na kraju krajeva to njihova stvar, sve dok nemaju potomstvo (ideja o potomstvu mi je onoliko strana koliko o svesna upotreba droga ili alkohola ili neceg treceg stetnog tokom trudnoce - unapred znas da su male verovatnoce da rodis zdravo dete). Koliko sam ja upucena, kod bliskih srodnika je odbojnost regulisana feromonima, al to ocigledno nekad zakaze. Ne znam, generalno mi to nije blisko.
By J...
Originally posted by KiWi

Ipak, nije isto ako si u odnosu sa sestrom od babatetke i rođenim ocem ili majkom ... ne bih baš tako generalizovao pitanje.

Slazem se. Incest sa roditeljem obicno zapocinje jos u periodu dok je dete maloletno tako da je taj odnos zbog toga problematican i los. Ali to je vec offtopic.
Korisnikov avatar
By m..
Btw, znala sam 2 (hetero, ako je bitno) para koji su se u teenage danima zabavljali bez obzira sto su im babe sestre, i baba i deda (ili prababa i deda) brat i sestra. Nekako, ovaj par s babama mi je bio blizi, i to mi nekako nije bilo preterano heavy, valjda zato sto su se to dvoje prvo smuvali, pa tek onda ustanovili da su u nekom srodstvu (te crnogorske genealogije, lmao).
By ...Sitnicava...
Ja znam jednog geja koji je praktikovao sex sa bratom.

(Mislim da laže.)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
p.s. neki ovde spominju rech 'dobrovoljno' .... pa naravno da je dobrovoljno, u suprotnom bi bilo silovanje..... ?!?! :puzzle:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by tinkerbell
p.s. neki ovde spominju rech 'dobrovoljno' .... pa naravno da je dobrovoljno, u suprotnom bi bilo silovanje..... ?!?! :puzzle:
Pa one seme baba/deda-unuk(a), roditelj-dete to uglavnom i budu. Pa da se ogradimo :D
Korisnikov avatar
By sleepingsun
mucno mi je i od same pomisli na to,Mislim da neke norme moraju da postoje i zaista ne shvatam kome to moze da bude ok.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..svasta.Licno me zabole,nikog ne osudjujem,samo ne verujem da bi iko mogao ad spava ili da razmislja o familiji na taj nacin.To mi je bolesno
Korisnikov avatar
By Myto
Originally posted by sleepingsun
mucno mi je i od same pomisli na to,Mislim da neke norme moraju da postoje i zaista ne shvatam kome to moze da bude ok.Po toj logici,ako je osoba odrasla i zerla,moze da se jeeb i sa simpanzom,pa je to ok..svasta.Licno me zabole,nikog ne osudjujem,samo ne verujem da bi iko mogao ad spava ili da razmislja o familiji na taj nacin.To mi je bolesno
A ti si bolesno netolerantna.
By ...Sitnicava...
Originally posted by sleepingsun

Ti se samo varaš da nikog ne osuđuješ. :lol:
By alexandermagic
"Šta je incest?
Zabava za cijelu porodicu." (ovo bi bila kao neukusna šala.)

OnT: Osobno mi je i sama pomisao na tako nešto odvratna i nepojmljiva. Neke granice treba da postoje, valjda. :povez:
By ...Sitnicava...
Originally posted by alexandermagic
OnT: Osobno mi je i sama pomisao na tako nešto odvratna i nepojmljiva. Neke granice treba da postoje, valjda. :povez:
Eh, nama se baš i ne može da pričamo o granicama.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Eh, nama se baš i ne može da pričamo o granicama.
[/quote]

zbog cega to?Bas me zanima .:smokin:
Korisnikov avatar
By Myto
Zato što smo gay.
Zato sto smo queer!
Korisnikov avatar
By sleepingsun
Zato što smo gay.

Sami pomeramo granice.

ne vidim u cemu se granice pomeraju.Mislim da nema veze ko je gay,straight,bi whatever..jedina je razlika u istom polu koji te isto lozi kao sto se suprotni polovi privlace u strejt vezama.Ali iste norme postoje..barem je to moje misljenje...:hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!