Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

skroz sam se zaljubio u jednog dečka, totalno... preterano... čak i preko ušiju... :adiktusha:

problem je što sam jedini koji se zaljubio, njemu nije izgleda do toga.

smara me što mi nije više stalo ni do seksa sa drugim momcima, ni do novih likova, ni prijatelja, sve mi je manje-više neinteresantno osim kad je u pitanju "on". :balerina:

ne znam više kako da se iskuliram i prevaziđem priču, i krenem dalje...

Ima neko neki savet?:alikako:
Korisnikov avatar
By unic0rn
seks tu ne pomaze, ali vreme i novo zaljubljivanje da :sunce:

u medjuvremenu se zaokupiraj sas drugim stvarima :andjelak:
Korisnikov avatar
By Delete
Nadji nesto sto ce zaokupiti tvoju paznju, druzi se sa ljudima, izlazi, upoznaji nove ljude, moguce je da ce medju njima biti neko ko ce ti biti jednako interesantan kao i on, a ujedno i biti zainteresovan za tebe. Ne smes dozvoliti sebi da se otudjis od drugih ljudi zato sto su ti manje zanimljivi u odnosu na njega.
Korisnikov avatar
By ns.happy
svaki preko 20 cm je ok za te hipnotisuce usluge :-))
Korisnikov avatar
By green.confidant
izgleda da nisi pročitao šta sam napisao... skroz mi nije do sexa, osim ako nije "on" u pitanju, mada bi se i sa njime pre svega mazio...

puko sam skrozzz.... :cvece: :bale: :bubbles: :colorado:
Korisnikov avatar
By ns.happy
nisam citao iskreno. svaki novajlija koji ovde dodje ima taj problem. ili dodje sa pitanjem o analnom seksu kako da se klistira. i to je sve proces kroz koji smo svi prosli. mislim, zaljubljivanje. pa, i klistiranje. na kraju.
proci ce, sta da ti kazem(o). nece vise boleti. ni prvo, ni drugo. :andjelak:
Korisnikov avatar
By green.confidant
cool ;)

jesam možda nov ovde, ali nisam nov u priči, skroz nisam nov... ;)

ono što mene poražava je da sam i ranije bio i zaljubljen, i voleo, i bili su zaljubljeni u mene, i voleli su i mene, i odbijali i ja odbijao... i sve tako kako već ide u životu, u krug... u krug...

ali sad sam skroz ubeđen, odnosno osećam se kao da je ovaj momak dodirnuo jedan komadić tamo unutra, do koga retko ko dosegne, i koji uspešno sačuvam svaki put... hoću da kažem da sam smrtno zaljubljen!
:astral2:
Korisnikov avatar
By Dzi
jao

nije jedini

chill out

:veverica:
Korisnikov avatar
By Mage
Time... that's all you need :)

Svaka strast prođe, pogotovo neuzvraćena. Mada ima ljudi koji se tako zalepe za nekog ko ih ne ferma ni 5%. Meni to nikada nije bilo jasno.... Kako možeš voleti (biti zaljubljen) u nekog ko ne oseća isto prema tebi? :nerd:

Meni treba ta neka povratna reakcija da bi se zaljubio u nekoga.
By ...Sitnicava...
Originally posted by green.confidant

ali sad sam skroz ubeđen, odnosno osećam se kao da je ovaj momak dodirnuo jedan komadić tamo unutra, do koga retko ko dosegne, i koji uspešno sačuvam svaki put... hoću da kažem da sam smrtno zaljubljen!
:astral2:
:mazi:

A zašto je nemoguće da se i on zaljubi u tebe? Vi ste u nekoj varijanti ili ga čak i ne poznaješ?
Korisnikov avatar
By green.confidant
strast i zaljubljenost nisu sinonimi...

voleti i biti zacopan u nekog opet nisu iste stvari...

Meni je dovoljan jedan poljubac da se zaljubim, barem je sada bio dovoljan... Dobro i nije bio jedan poljubac, bilo ih je nekoliko desetina... ;)
A i za ljubav ne treba puno, ljubav je po meni davanje, nesebično, bez očekivanje, bez skrivenih motiva... Tako na primer volim sve svoje bivše momke i danas, što ne znači da bi bio ponovo sa njima, ali ako sam ih jednom voleo, voleću ih uvek... Ne moram nekog da dobro znam da bi ga voleo, ili ako ti ljubav nije uzvraćena. Ne mogu da nateram nekog da me voli. Ono što spada u moj domen uticaja, mojih 50% je ono šta ću ja da radim sa svojim osećanjima, a zašto ne bi voleo...

p.s. moja dilema, i ono za šta mi treba savet je kako da se iskuliram, odnosno odljubim... ne pomažu mi ni prijatelji, ni hobi, ni serije, ni filmovi, ni faks... :(
Korisnikov avatar
By green.confidant
[/quote]

:mazi:

A zašto je nemoguće da se i on zaljubi u tebe? Vi ste u nekoj varijanti ili ga čak i ne poznaješ?

[/quote]

poznajem ga, i "družili" smo se par puta... ali mislim da sam sjebao stvar kada sam mu nekoliko sati vremena pre njegovog rođendana dao poklon i čestitao mu isti... odnosno neće od tada da mi se javi (previše sam izgleda bio direktan)... :doh:
Korisnikov avatar
By unic0rn
jao bubice pa za tebe josh i ima shanse :mazi:

''

da nisi ti njega samo malo (vishe) uplashio? :)
By ...Sitnicava...
Ne svaljuj krivicu na sebe, nema zašto da se ljuti što si mu čestitao ranije.

Možda mu se nije dopao poklon. ;)

A ako je samo nestao bez traga, ko zna šta je u pitanju. Moj ti je savet da pokušaš da popričaš sa njim otvoreno, a ako to ne uspeš da realizuješ, pokušaj da se otvoriš za druge momke i klin izbij klinom. :)

(Inače, ja se najlakše odljubim kada saznam / uvidim nešto što mi je ogavno u nečijem ponašanju ili se na bilo koji način razočaram).
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ako ti se place, placi. Ali bas bas. Ne pomalo, ne svaki sat po par minuta, nego sedi, skoncentrisi se i udri, pa dok ti ne dodje da prestanes i dok te glava ne zaboli i oci oteknu kao krofne.
Onda se sredi i izadji, druzi se, uci, kuvaj, peci, idi u teretanu, vazno je okupirati misli.
I neces ni primetiti kada zaljubljenost prestane i tebi on pocne da nedostaje kao 'rupa u glavi'.
Ovo je recept koji sam probala ja i koji sam preporucivala i bliskim prijateljima (jedan od njih je bio u identicnoj situaciji kao ti, pa eno ga sad, pred veridbom sa drugim decachcem).
Korisnikov avatar
By blenta

izgleda da nisi pročitao šta sam napisao... skroz mi nije do sexa, osim ako nije "on" u pitanju, mada bi se i sa njime pre svega mazio...

puko sam skrozzz.... :cvece: :bale: :bubbles: :colorado:

lol ;poznato
join the club

sincerely,
blenta
copresident of the gs drama club
Korisnikov avatar
By Galadriel

skroz sam se zaljubio u jednog dečka, totalno... preterano... čak i preko ušiju... :adiktusha:

problem je što sam jedini koji se zaljubio, njemu nije izgleda do toga.

smara me što mi nije više stalo ni do seksa sa drugim momcima, ni do novih likova, ni prijatelja, sve mi je manje-više neinteresantno osim kad je u pitanju "on". :balerina:

ne znam više kako da se iskuliram i prevaziđem priču, i krenem dalje...

Ima neko neki savet? :alikako:

ajoooj :mazi: :sweet:

Mogu da ti dam hiljadu saveta kako da se osetiš bolje, ali nijedan kako da se odljubiš. Mora da prođe mnogo vremena i to neće tek tako otići, vremenom će polako da splasne.

Možeš da iskuliraš tako što nećeš ignorisati svet oko sebe, nemoj da ti neko drugi bude centar univerzuma. :)

Ili ako imaš inicijative, volje i energije + si i ubav i udav možeš da ga smaraš dok se i ti ne smoriš. :D *

( * što ti ne savetujem nikako ukoliko si siguran da nema ništa sa njegove strane, jer ga možda usput i zavoliš, a onda si pečen, da ne kažem najebo )
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

ont: nisam ja strucan po tom pitanju, al imam srece u nesreci - senilan sam i brzo zaboravljam :lol:
Korisnikov avatar
By tintily
Ne postoji lek za odljubljivanje , ni recept , ni nista . Zaljubljen si i to ce trajati mozda krace,mozda duze, mozda zauvek... Ne mozes se odljubiti ali mozes objasniti sebi da od toga nema nista , naci stvari, sto ti je vecina rekla, koje ce ti zaokupiti paznju. Da se ne lazemo i pored toga bices zaljubljen i misliti na njega dok jednog dana to sto osecas ne krene da jenjava...A do tada pa uzivaj , biti zaljubljen, voleti , to je divno cak i kada je neuzvraceno ili iz nekog razloga nemoguce.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Bol usled hroničnog odsustva fidbeka najbolje leči hronično odsustvo fidbeka.
Tako to kod mene biva.

Srećna je okolnost to što nemam više šta da popijem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!