Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Juno
Mnogima nedostaje ljubavi.Mislim na ljubav voljene osobe
Neki se sa time nose lakse a neki teze.

Medjutim,da li mislite da dug period bez ljubavi iako postoji velika potreba moze coveku da naskodi?
Da se ofuca zbog tog nedostatka i pocne da generalno slabi
(zdravstveno,fizicki) i propada na neki nacin.

Ja mislim da da,i da se to moze uporediti kao kad se covek ne okupa 3 godine pa onda malo drugacije izgleda i deluje nego covek koji se kupao :-)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
U tom slucaju, ja izgledam kao da se nisam okupala 3 godine.

A jadna, tusiram se svaki dan... :usamljen:
Korisnikov avatar
By Mage
Mislim da nedostatak ljubavi ne može da uništi osobu, ali je definitivno promeni... Ljudi postanu hladni i bezosećajni. Mada opet mislim da je najključniji period za davanje ljubavi detinjstvo i adolescencija. Osoba koja tada nije dobila ljubav je sigurno drugačija od onih koji jesu bez obzira na dalji razvoj događaja. Mada opet je to i individualno, neki ljudi su emotivniji od drugih...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by jovanabeograd

U tom slucaju, ja izgledam kao da se nisam okupala 3 godine.

A jadna, tusiram se svaki dan... :usamljen:
Jovana, ti izgledas kao zrela jabuka, koja treba da se ubere :giggle:
ON: ne, bas naprotiv... mislim da covek vise moze da se posveti sebi, i da ima vise vremena za sebe.... ne mogu da generalizujem, kod svakog je razlicito...
Ako nemas ljubav sa strane, uvek imas sebe, da si pruzis ljubav :)
Korisnikov avatar
By Nuriel
[/quote]Jovana, ti izgledas kao zrela jabuka, koja treba da se ubere :giggle:

[/quote]

okrugla i rumena?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kod drugih da se primetiti, prvo počnu promene s Anahatom, a gde je jedna čakra tu su i druge pa se ubrzo promene mogu osetiti u auri, što se pre ili kasnije prenese na materijalni nivo.

Najteže je onima koji su bez božanske ljubavi.
By Ulix
Ako sebe definišeš kao nekog kome je potrebna ljubav dečka ili devojke, tj. "druga polovina" da bi bio kompletan, dakle ako sebe definišeš kao pola osobe, onda da - možeš da propadneš ako nemaš voljenu osobu, razumem da u tom slučaju čovek bude nesrećan, i ja bih bio nesrećan da osećam da mi nešto fali. Da se to ne bi desilo, da ne bi propao jer si "bez ljubavi", ti staneš malo, metneš prst na čelo, razmisliš o tome. Šta to uopšte znači - da imaš ljubav, kakvim si to ljudima okružen, kakvim roditeljima, prijateljima, braćom, rodbinom, itd... ako osećaš da si "bez ljubavi"?
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Morgan Le Faye

A oni koji ne traze bozansku ljubav (niti razmisljaju o njoj)???

Elem... verujem da bilo kakva nedostatak - ljubavi,seksa, posla, vremena
utice samo na osobe koje nisu izgradile svoju licnost do kraja

Sve se u zivotu moze nadomestiti necim drugim ( u vecoj ili manjoj meri)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Renoir
Originally posted by Morgan Le Faye

A oni koji ne traze bozansku ljubav (niti razmisljaju o njoj)???

Svi koji postoje žive u božanskoj ljubavi, hteli oni to ili ne, verovali ili ne.

Doduše pričao sam o ezoteričnoj ljubavi (interakciji uma i duše), koja je potrebna za spiritualni napredak.
Korisnikov avatar
By Dina
Prijatno sam se iznenadila ulaskom na temu posto sam kad sam procitala pocetni post mislila da cu jedina ja reci - ma hajde... lepse je kad ima jos ljudi koji slicno misle :grouphug:

Ja mislim da nedostatak ljubavi u detinjstvu moze izazvati neke posledice. A kod odrasle osobe je sve stvar izbora, kako ce urediti svoj zivot, sta ce dopustiti da ga cini zadovoljnim i nezadovoljnim. I ja mislim da je najvaznije da osoba ima samog sebe tj da sebi pruza ljubav a lepo je ako to cine i drugi ljudi... Mislim da ima mnogo stvari kojima se osoba moze radovati, od nekih sasvim jednostavnih pa do malo komplikovanijih - da sija sunce (priznajem da ja nemam sposobnost da se radujem ovom hladnom vremenu i snegu), da je susrela prijatelje, da ide na putovanje, da postize uspehe u karijeri, da ima razne hobije... Ako ceo zivot ili pola zivota provede u nezadovoljstvu sto nije nasla sto je zamislila u ljubavi, pa sama je kriva...
By Kragi
Originally posted by Dina
Ja mislim da nedostatak ljubavi u detinjstvu moze izazvati neke posledice.
e a moze i "previse" ljubavi u detinjstvu da izazove neke psoledice :trustme:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja mislim da ne moze... Bar nesto tako je govorio moj profesor psihologije, govorio je da je sasvim pogresno sto ljudi ne nose bebe, kao da ocvrsnu i ne razmaze se. On je govorio (valjda na osnovu nekih istrazivanja) da se ne plasimo da razmazimo dete, da ga nosimo koliko god mozemo, taj kontakt koji beba ima stvarace sigurnost i toplinu kod bebe, odnosno kasnijeg deteta i coveka.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Juno

Ja mislim da da,i da se to moze uporediti kao kad se covek ne okupa 3 godine pa onda malo drugacije izgleda i deluje nego covek koji se kupao :-)
:pucaodsmeha:

Ne, ne verujem u to.
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Ulix

Ako sebe definišeš kao nekog kome je potrebna ljubav dečka ili devojke, tj. "druga polovina" da bi bio kompletan, dakle ako sebe definišeš kao pola osobe, onda da - možeš da propadneš ako nemaš voljenu osobu, razumem da u tom slučaju čovek bude nesrećan, i ja bih bio nesrećan da osećam da mi nešto fali. Da se to ne bi desilo, da ne bi propao jer si "bez ljubavi", ti staneš malo, metneš prst na čelo, razmisliš o tome. Šta to uopšte znači - da imaš ljubav, kakvim si to ljudima okružen, kakvim roditeljima, prijateljima, braćom, rodbinom, itd... ako osećaš da si "bez ljubavi"?
Korisnikov avatar
By Nuriel
zajebi metafore kad opisujes neciji fizicki izgled :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Ulix

A sto ga tako surovo karakterises, a ne znas npr. ni da li decko ima roditelje?
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Juno

Medjutim,da li mislite da dug period bez ljubavi iako postoji velika potreba moze coveku da naskodi?
meni je škodilo, za druge ne znam :sesir:
By Ulix
Originally posted by arwen_evenstar

A sto ga tako surovo karakterises, a ne znas npr. ni da li decko ima roditelje?
Ne karakterišem ga uopšte, to što sam se obraćao njemu, to je samo zato što je on postavio temu, a moj odgovor je bio uopšten. Više kao poziv na razmišljanje, nego karakterizacija bilo koga ili bilo čega.
Korisnikov avatar
By Galadriel
^ onda izvini. :D ttako gledano moram skroz da se slozim sa tvojom smernicom. :)
Korisnikov avatar
By coka
pa nekako zavisi ako imas neuzvracenu ljubav onda mozda i mozes da propadnes.
ali ako neko ne oseca nikakvu ljubav prema nekome i nema potrebu za njom ne vidim da sad to nekako moze bas lose da se odrazi na njega.
sve to nekako zavisi od osobe do osobe, neko ni ne zeli ljubav...
ma ljubav :indijanac: moze i ona da naskodi koliko i potencijalni nedostatak iste
Korisnikov avatar
By Juno
Neko je rekao da sve moze da se nadomesti sa necim drugim.
Mislim da je to jako neiskusno razmisljanje.
A pretpostavljam da je to znacilo da ljubav moze
da se nadomesti necim materijalnim.

Vecina ovog sto citam je protiv ljubavi i usmerena na neke prostije stvari.
Aj da cujem sta imate da kazete za ljubav.
Koliko biste bili srecniji da zivite sa nekim ko vam 100% odgovara
a da pritom oboje radite za 20 000 mesecno?
Ali znaci 100% u svakom trenutku
Korisnikov avatar
By maka
Mislim da je ljubavno polje kljucno polje u zivotima svih ljudi.

Neki su namcorasti i teski,mozda su takvi postali jer su izgubili nekog nekoga koga su mnogo voleli,a mozda su prestali da budu takvi kad su se zaljubili. A to sad nije ni bitno... :lood:

Zaljubiti se.. to se svakom desi. Neko se zaljubi 10 puta dnevno,neko jednom u 5 godina. Srecna ljubav i zivot u dvoje oplemenjuje,cini te boljom osobom. Biti nesrecno zaljubljen moze dovesti do depresije, OFUCATI TE, uciniti da poludis. (to ce se meni desiti ako ikad ova moja veza prestane da traje) :)

Ja cvrsto verujem da na svetu ne postoji osoba koja se za zivota nije zaljubila (platonski ili ne).

Biti sam,korisno je. Antic kaze da ces svoju snagu prepoznati po tome koliko si u stanju da izdrzis samocu.. On kaze da su mravi osmislili narode,a da je orao uvek sam.. Zanimljivo,slozicete se. Kad bi se bili sami na pustom ostrvu ili negde,nebitno gde,ali SAMI skroz,poludeli bi posle nekog vremena ,zar ne? Verujem da svaki covek ima periode samoce koji mogu biti teski ili ne , u tim periodima pametan je onaj ko se posveti sebi i radu na svom duhovnom zivotu. Taj period ne bi trebalo da unistava coveka,vec da ga jaca,cini boljim. Tako da,moje misljenje je da samo slabice samoca cini OFUCANIM,da ih unistava itd.

:hvala:
Korisnikov avatar
By unic0rn
poni se slaze s makom sem
Tako da,moje misljenje je da samo slabice samoca cini OFUCANIM,da ih unistava itd.
kapiram da preterana samoca unistava i jakog i slabog, samo sto jaki prosto mogu da ostanu duze na povrsini
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!