Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lea
Jednostavno, sta uraditi kad vam se svidi netko ko nebi smeo da vam se svidi i kada se stvari cine previse kompiliciranim a opet, ta osoba tako jednostavna?? Pokusaj razmisljanja o tome prosto ne ide bas najbolje.. kada ne znate dal' opet verujete pogresnoj osobi..? :nesiguran: :farewell:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
valjda to zavisi od toga koji si tip osobe. Ako ne zelis da riskiras, onda ces cekati da se stvari malo pojednostave, da se uvjeris da li je osoba pogresna..
ako si pak drugacija, ici ces pravo dok ne udaris glavom u zid..
Korisnikov avatar
By Galadriel
stvarno sta uraditi? lol :D

ja te nista nisam razumela... :nerd: :neznam:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Pa da se ne lazemo sta ces uraditi - iako znas da je ta osoba pogresna za tebe ipak ces pokusati jer ce :love: da pobedi :brain: i to se ne mere tako lako kontrolirati.
Daj duplo vise od sebe da to uspe i nadaj se, ali uvek budi svesna da si imala ovakvu dilemu i da mozes biti spustena na zemlju u sekundi.
Korisnikov avatar
By Rei
Story of my life. Meni se uvek svidi neki strejter.. Hit mi je bio, kad je jedan forumash tako pokushao da me spoji sa svojim str8 drugom koji mi se svideo, a ovaj je onda pobegao :krezavi: Tj, bar sam to shto je jednostavno nestao shvatio kao beg. jbg :)
Korisnikov avatar
By Lea
Originally posted by Rei

Story of my life. Meni se uvek svidi neki strejter.. Hit mi je bio, kad je jedan forumash tako pokushao da me spoji sa svojim str8 drugom koji mi se svideo, a ovaj je onda pobegao :krezavi: Tj, bar sam to shto je jednostavno nestao shvatio kao beg. jbg :)
Gay je:blush: :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kloni se toga :egzorcist:

Znam po sebi.
Strašno sam komplikovano jednostavan, i to je smrt, prvenstveno za mene, a onda i za partnere.
Korisnikov avatar
By SabotagE
Uvek rizikuj.Velike su sanse da najebes,ali opet...Cuda se ipak desavaju. :)
Srecno!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ma nije fora rizikovati da bi se cudo desilo, vec da bi mogla da umres mirne duse. Bizarno zvuci, ali mislim da je tako.
Korisnikov avatar
By m..
Covece (zeno!) al ti pricas u siframa! Nista ne razumem. :puzzle:
Korisnikov avatar
By Mage
Bolje da se kaješ zbog stvari koje si uradila nego zbog stvari koje nisi. Mada opet ne razumem šta si htela reći :lol:
Korisnikov avatar
By Dali_
Ja uvek idem srcem, pa kud puklo...:kuckuc:
Korisnikov avatar
By Lepa Lezbejka
Kod mene ne postoji kategorija "sme-ne sme", samo kategorija "uzvraćeno-neuzvraćeno". Što se termina "pogrešna osoba" tiče, šta da kažem sem da i kretena možeš da voliš. (ljubav je teško racionalizovati)
Ako procenim da postoje šanse, a to zaista želim i osećam... uvek pokušam, ako ne, ne trošim svoju dragocenu energiju i vreme. Prosto je.
..
Mada, u poslednje vreme, razmišljam malo drugačije glede ovih pitanja. Nekako mi se sve svodi na "hoćeš-nećeš", ne zamaram se više prejakim analizama.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by Lea

Jednostavno, sta uraditi kad vam se svidi netko ko nebi smeo da vam se svidi i kada se stvari cine previse kompiliciranim a opet, ta osoba tako jednostavna?? Pokusaj razmisljanja o tome prosto ne ide bas najbolje.. kada ne znate dal' opet verujete pogresnoj osobi..? :nesiguran: :farewell:
Udaš se i rodiš šestoro djece pa nećeš imati kad razmišljati o takvim pitanjima. Jednostavno.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ah jos jedna tema palim se na drugaricinu-drugovu bolju polovinu, HELP
Korisnikov avatar
By Last_minutes
I meni se to desilo pa sam gurala, dok nisam skontala da je bolje da ne guramo vise :smiling:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Rei

Story of my life. Meni se uvek svidi neki strejter..
Ili strejter ili neke bivse ljubavi od mojih prijatelja.
A to su zabranjene vockice, mislim na ove druge, ne na strejtere.:lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mozes da upucas tu osobu, pa ako nisi nekrofilka vise nece moci da ti se svidi i problem solved :awesome:
Korisnikov avatar
By acid drop
zašto ne bi smela da ti se svidi? sestra ti je? wtf. :retard:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Malo vi je bajata tema.

Odgovor: survival mode on. Ništa ti neće pomoći osim fizičke razdvojenosti i vremena.

Puno vremena.
Korisnikov avatar
By Sunce
Drkati na tu osobu u mislima, sto cesce to bolje, do gadjenja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!