Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

...mom slucaju majke!NENADJEBIVA je sa pitanjima!

Kad' ces da se zenis?Kol'ko ti imas godina?Jesi ti normalan?Kad mislis decu da stvaras?Gde ti je devojka?Kol'ko ja znam rodila sam ti onu stvar!?
Onda opet bezazleno:Gde ces za Novu Godinu?Jel imas devojku?Pa da,docekaces tako starost sam.Jebem ti dan kad sam rodila decu da me jedu!Kad ces da se zenis? :cupakosu: Sine,da te pita majka nesto...kol'ko ja znam rodila sam ti onu stvar,zasto nemas devojku?Jel moguce da ti se nijedna ne svidja?Tako je i tvoja tetka birala,birala i na kraju...bla bla bla bla..
10 min pauza.Evo je opet!Sine...Kad' ces da se zenis?Kol'ko ti imas godina?Jesi ti normalan?Kad mislis decu da stvaras?Gde ti je devojka?Kol'ko ja znam rodila sam ti onu stvar!?
Onda opet bezazleno:Gde ces za Novu Godinu?Jel imas devojku?Pa da,docekaces tako starost sam.Jebem ti dan kad sam rodila decu da me jedu!Kad ces da se zenis? Sine,da te pita majka nesto...kol'ko ja znam rodila sam ti onu stvar,zasto nemas devojku?Jel moguce da ti se nijedna ne svidja?Tako je i tvoja tetka birala,birala i na kraju...bla bla bla bla..

Dodatak od pre 4 minuta:Sto me dragi Bog ne uzme da se vise ne patim!Bezis od obaveza,znam ja!Za tebe se nije jos nijedna rodila...
Korisnikov avatar
By Mars
I dokle misliš da ona tako priča na repeat a ti da ništa ne promeniš? Dok ne oboliš živčano?

Teško da će ona sama od sebe da prestane.
Originally posted by confinatti

Dodatak od pre 4 minuta:Sto me dragi Bog ne uzme da se vise ne patim!Bezis od obaveza,znam ja!Za tebe se nije jos nijedna rodila...
Kako su ljudi neduhoviti....Malo je tragedija na ovom svetu koje mogu da se uporede sa tom - odsustvom smisla za humor.

Mrs. Lefkowitz: My son - 55 - still single.
Lewis Feldman: Gay?
Mrs. Lefkowitz: I wish - immature.

In Her Shoes
Korisnikov avatar
By Mars
Mene čudi da ga nije posavetovala da majci stavi arsenik u kafu...
Korisnikov avatar
By Delete
Koliko godina ti imas? Tera li te neko da jos zivis sa njom i iznova i iznova slusas takve nebuloze?
Korisnikov avatar
By *deni*
A u kolikom stanu, odnosno kući stanujete , tj. na kolikoj si kvadraturi prinuđen vremenski dnevno da slušaš ta pitanja, a da nemaš gde od njih da se sakriješ ?
Korisnikov avatar
By Delete

28, da ne moram sigurno ne bih ziveo tu
Znam da je ovo indiskretno sto cu pitati, ali zasto moras? Da li je tvoje prisustvo u tom domacinstvu neophodno? Da li si zaposlen? Mozes li uciniti ista da sebi olaksas, a da to do sada nisi pokusao, ili si pokusavao, ali si odustao?
Korisnikov avatar
By confinatti
moje prisustvo je neophodno.cale je umro a keva je skoro pa slepa,burazer ozenjen i boli ga k..... za sve
Korisnikov avatar
By ns.happy
bensedin. 10mg puta dva. spavace non stop. ne znam sta da ti kazem drugo.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa udovolji majčici... dovedi snahana u kuću... :venchanje:
By J...

moje prisustvo je neophodno.cale je umro a keva je skoro pa slepa,burazer ozenjen i boli ga k..... za sve
Moras da se iskljucis. Ako vec ne zelis da ides ofanzivno i na svoju ruku zavodis red sto mozda i nije dobro nego meni svasta pada na pamet, a ti se iskljuci jer je cinjenica da ce ona biti sve starija i sve manje sposobna da racionalno razmislja.
Korisnikov avatar
By confinatti
pa fora je u tome sto ona i njoj slicni razmisljaju racionalno,u pravu je,ali ja to vise ne mogu da slusam!
By J...
Onda je problem u tebi ocigledno. Ne volis sebe sto si gay?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by J...

Danas sam dobro raspolozena. :cigareta:
Eno, pošto smo saznali da mu je majka slabovida, može i taj detalj da ubaci u psovku koju mu savetuješ...
By J...
Originally posted by Mars

Eno, pošto smo saznali da mu je majka slabovida, može i taj detalj da ubaci u psovku koju mu savetuješ...

Njegov izbor.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nigde ne vidim u njegovom postu deo: šta da radim?
Korisnikov avatar
By Tungi
Reci joj da odjebe;)

Ili je pitaj "jesu li svi dosli sa tom misijom na svet,da se kote itd.."
Korisnikov avatar
By KiWi

pa fora je u tome sto ona i njoj slicni razmisljaju racionalno,u pravu je,ali ja to vise ne mogu da slusam!
I da kažemo da se oženiš ... i da kažemo da nađeš sreću u tome ... ona neće stati. Znam ja takve. Onda će na dnevnoj bazi proveravati kada će unučići, pa posle toga kada ćeš udostojiti svoju porodicu normalnog života, a ne da žive kao podstanari ... kada imaš potrebu za većim finansijskim sredstvima, zvocaće ti da uzmeš kredit, a kada ga uzmeš zvocaće što si uzeo baš taj zelenaški i što nemaš neki normalan posao sa "normalnom" platom ...

Sve u svemu, imaš samo dve opcije:

1) Kažeš da radiš na tome ... i da će uskoro svadba i sve ... samo se trudi da vremenski ne definišeš to uskoro ...

2) Kažeš joj da nisi u periodu kada brak smatraš realnom opcijom, i da ti njen pritisak samo otežava stvar ... da pre svega moraš da budes sam sa sobom u harmoniji, kako bi mogao da je podeliš sa nekim ... i onda nastaviš demagogiju i razvučeš nekih 20 minuta ... pa kad se smori, pustiće te ...
Korisnikov avatar
By Tungi
"O,Vrli novi svete":nokti:
Korisnikov avatar
By Tungi
Izgleda.Meni kad bi tako zvocali ja bih po kratkom postupku,pa da su mi roditelji 100 puta.
By Hans

a keva je skoro pa slepa,burazer ozenjen i boli ga k..... za sve
Ja ipak mislim da je ovo najkriticniji momenat u celoj prichi. Dakle, tvojoj majci, koja ima zdravstveni problem je potpuno u redu da i ti i tvoj brat budete ozenjeni a da ona konstantno bude sama ( jer iz tvoje priche stichem utisak da je drugi sin i ne obilazi)? Mozda ocekuje da ce ta "snaja" ziveti sa njom i tobom?
Najbolje bi bilo da se distanciras od te price, da budes pri ruci svojoj majci ako vec ne vidi dobro ali i da nadjete neke druge teme za razgovor. Insistiraj na tome.
I ne, nemas samo ti takav problem i nema razloga da mislis da si sam. Moja majka se seti tih stvari vezanih za devojke kad ja njoj krenem da zvocam. Vidis , kod nas je obrnuto. :) Onda mi, onako en passant dobaci: "Idi setaj devojcicu". A meni je iskreno sama ta rech "devojcica" bljutava. Taj deminutiv me dovodi do ludila u tom kontekstu... :indijanac:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!