Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Azdaja
opet ja :indijanac:

da li vam se ikad desilo da partner/ka trazi od vas da ne izlazite bez njega/nje u grad?

hvala na odgovorima ;)
Korisnikov avatar
By Azdaja
e jebaGa, meni da...

jedva sam i na fucu dosla... :lol:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hmmm, ne sećam se da mi je tražio.. Znam da je jedan dečko pizdeo što sam išao na koncert Nereda, ako se ne varam. Pizdeo je jer on to ne sluša pa je bilo glupo da ja idem.. yeah, right :P
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I ona ce ti to i dalje traziti i ti ces i dalje nalaziti nacine i ona ce ti to i dalje traziti i ti ces i dalje nalaziti nacine i ona ce ti to i dalje traziti i ti ces i dalje nalaziti nacine i ona ce ti to i dalje traziti i ti ces i dalje nalaziti nacine i ona ce ti to i dalje traziti i ti ces i dalje nalaziti nacine ?
Korisnikov avatar
By Azdaja
pa, nije to bas tako...pa, nije to bas tako...pa, nije to bas tako...pa, nije to bas tako...:lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Sa druge strane, kapiram da bi mi jednako neverovatno bilo i da me devojka smara da izlazim u grad kada to ne zelim.

:oklagija:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Azdaja

opet ja :indijanac:

da li vam se ikad desilo da partner/ka trazi od vas da ne izlazite bez njega/nje u grad?

hvala na odgovorima ;)
ne. naprotiv. mene tera da izlazim bez nje :lol: :lood:

a i ja sam nju terala, kad je ona od mene tražila da idem sa njom u grad, a meni se nije išlo.

aman, pa nismo creva da se svuda razvlačimo zajedno, iako je zajedno lepše :setnja:
Korisnikov avatar
By Azdaja
s jedne strane zelim da joj ugodim (na svim mogucim poljima...), a opet s druge strane ne zelim da se menjam...naci ravnotezu IZMEDJU i fali nam poverenje (hjo hjo) kao da sam sex on the legs i da zaskacem sve sto se mrda...

ne smeta mi TO SAD...ali... :papucarka:
Korisnikov avatar
By IriS
sačekaj malo da se formira poverenje... ili još bolje, pričaj sa njom o tome ako ti smeta.

komunikacija je najbitnija za formiranje poverenja.
Korisnikov avatar
By Azdaja
pricamo, mnogo (necu da napisem previse, jer nikad nema previse razgovora...)

al' jebaGA, nesh nikako da se "formiramo"..

NAPIRJOT :lol:

(kako je meni super, pivoooo :retard: )
Korisnikov avatar
By elektron84
Hahahahaha! AzdaHo, menjaj naziv teme u : "Ja sam papucarka"
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Azdaja
dobro, to je opste poznato... :drama:

koja je razlika izmedju dobreee devojke i papucarke? :lol:
Korisnikov avatar
By tintily
definitivno kao neko ko ne voli puno da izlazi nisam merodavna , ali verovatno bih u inat izlazila sama
Korisnikov avatar
By castor
Niko mi nikad to nije trazio, a nisam ni ja.
Definitivno ne bih pristao na takav odnos.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kakav partner bre... :piski:

Idem gde mi se ide i kad mi se ide.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ne, verovatno i da joj je to palo na pamet zna koji bi odgovor dobila, pa se ni jedna nije ni trudila da izgovori tu nebulozu! :cut:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Daj mi razlog koji ti je navela u prilog tome da ne smes da izlazis sama?
Korisnikov avatar
By Azdaja
trazila je - molba...

ne bi ljubomorisala u hr, vidjamo se cesto (skoro pa svaki dan)...ali, ipak...dodje vikend iskoce obaveze i tako je nastao ovaj "problemcic"...
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Ukoliko bi mi se ikada desila slicna situacija(a to ne doziveh jos uvek), mozes biti sigurna da bi svi moji maniri, nacin ophodjenja prema bilo kojoj zenskoj osobi i vaspitanje kojem su me roditelji ucili svo ovo vreme iscezli u trenutku. :sweet:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ali, dosadno je izlaziti stalno sa devojkom? Nekada je stvarno ql da izadjete odvojeno,pa onda pricate sta se jednoj, drugoj desilo, sta je bilo itd.
Ja volim da izlazim sa svojom devojkom, ali volim i bez nje i to mi je najnormalniji odnos u vezi..
Mada, ja ne podnosim da me neko gusi, sputava, ogranicava, to mi jaaako jako smeta, mozda si ti drugacija, jbg, vodolija..
Korisnikov avatar
By Azdaja
problemus je sto smo kratko zajedno i nema jos onog poverenja...

aj, ja se nadam da je ovo bas tako kako mislim da jeste, znaci samo pitanje vremena i poverenja...no gusenje

:novine: :novine:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
da li vam se ikad desilo...
Da.

Uglavnom, ta zelja, zahtev, molba bude izrecena u obliku: "Ne bi trebalo da izlazis, ZATO STO..." i od drugog dela recenice zavisi kako cu postupiti. Ako je razlog iole valjan, naravno da cu ispostovati osobu sa kojom sam u vezi. Jer, zaboga, niko me nije ni prisilio ni na prevaru uvukao u tu vezu, niti me neko moze zadrzati ako sama ne zelim. A samim tim sto sam u vezi sa nekim, logicno je da cu ispostovati partnera/ku koliko god je u mojoj moci.

Nije mi nikad predstavljao problem da ostanem kod kuce zato sto primetim da se osobi sa kojom sam u vezi ne izlazi, ili da negoduje zbog drustva sa kojim sam, ili, eto, iz cistog hira sto zeli da me zadrzi tada samo za sebe, makar i ne bili sve vreme zajedno, ali to su stvari kojih mogu da se odreknem zbog osobe do koje mi je stalo. Cesto sam se suzdrzavala od izlazaka, bez takvih zahteva, samo zato jer nisam zelela da se tokom provoda sa odlicnim drustvom skenjam, jer postanem svesna da moja ljubav, iz nekog razloga, sedi kod kuce usamljena jer iz nekog razloga ne moze da izadje, dok ja trosim kintu koju sam mogla iskoristiti za zajednicki odlazak u pozoriste, bioskop, na planinu,...

Kapiram da posle nekog vremena ni zajednicki izlasci nisu vise tako zanimljivi, ali tad bi, svakako, trebalo da je i nivo poverenja i svesti o partneru visi, te da do takvih zahteva i sputavanja sigurno ne bi moglo doci.
Korisnikov avatar
By Azdaja
reKnite sta oČete, ja sam fina...i donekle prihvatam sve....:blentavaazdaja:

e, pa mozda je to samo faza do poverenja... otkaciti neku divnu devojku koja je bila divna prema meni zbog te jedne stvari- koju sad trazi...

ajte molim vas:bicikl:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!