Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Milion tema, samo jedan odgovor... :pare:
Korisnikov avatar
By krpica
ali ...ali ..ova tema je genijalna .. :D
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Mars
Manje-više sve su teme bile...

Osim onih by default premijernih, tipa umro Patrijarh, umro predsednik Tadić i sl.
Korisnikov avatar
By Blady
Kuhinja za barbiku, koju mi je mama kupila kada sam bila mala :love:
Korisnikov avatar
By ns.happy
hehe, nije... :-)
dobijao sam mnogo poklona. bilo je i skupih, bilo je i simbolicnih. najdragoceniji poklon sam dobio i pre rodjenja. baka je spremila plavo cebence, posto se nadala da ce prvo unuce biti decak. deda je pripremio belo cebence. kad sam dosao na svet, umotali su me u njih i postali su nerazdvojan deo mene. belo cebence je na zalost ostalo u mom prvom domu, koji sam napustio '91, ali sam bakino cebe poneo sa sobom. nikad se nisam razdvajao od njega, kao carli braun. nosio sam ga i u spaniju na apsolventsku ekskurziju, nosio sam ga i kad sam kao klinac sa kravom putovao na mesec, verovatno cu traziti da me sahrane sa njim.
drugi dragoceni pokloni su uglavnom bili lepi trenutci koje sada mogu da prizovem u secanje, a koji su kostali koju kapljicu alkohola, i koji minut vremena.
eto. :meda:
Korisnikov avatar
By Mars
Lepo :)

Ti simbolički pokloni su čudo. Neverovatno šta sve mogu da smisle ljudi koji te vole.

Zadnje što mi se desilo je bila SERIJA simboličkih poklona...uslovljena ograničenim prostorom. Jedva sam preživeo sve te gusto spakovane emocije, jedva.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja sam odavno naredio svojoj okolini da mi ne kupuju nikakve poklone.

Ukoliko je simboličan, dakle sitnica, nepotrebna... šta će mi!

A skupe poklone još uvek ne očekujem.
Nisam još u toj fazi ludila...

Ustvari znam od koga ću očekivati poklone, od najbliže okoline ne bih mogao da prihvatim ništa.

A pored poklona od bližnjih možda jedino manje podnosim jeste kada me moljakaju.
Ježim se od toga.
Korisnikov avatar
By Mars
...evo jedan od simboličkih poklona koje sam ja dobio a koji zahteva najmanje objašnjavanja pa njega navodim kao primer: ključ jednog stana. Znak da od tada pa na dalje mogu da dođem kad god poželim, tj. da sam tamo dobrodošao, da me ljudi tamo vole i da mi se raduju.

Znači ljudima da pokažu to nešto, zato i daju simboličke poklone. To ne znači da su sitnice, još manje nepotrebni. Stoji negde u mozgu taj podatak i luči neku prijatnu hemiju koja se dalje razliva krvotokom.

Uzmi pročitaj "Folirante" od Kapora (zadnja strana, zadnji pasus, zadnji red)... sad ti je dobro vreme za to.
Korisnikov avatar
By krpica
evo ,ponovo sam se vratila na ovu temu . joj asnebe ,udaj se za mene !!
:smeh:
Korisnikov avatar
By maka
to su sve sitnice,vise me odusevljavaju od skupih poklona.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Najdrazi poklon mi je dao bivshi dechko za punoletstvo. Dobio sam fenomenalnu ogrlicu... :love:
Korisnikov avatar
By Delete
Ne mogu da izdvojim samo jedan najdrazi poklon. Uglavnom, ti simbolicni jesu jedni od drazih.
Moja najveca ljubav mi je poklonila plisanog medu sa kojim i ovako matora spavam. :)

Najbolja drugarica mi je poklonila kosarkaski dres, koji je prethodno ona dobila na poklon.

I prsten od bivse ljubavi, koji godinama nisam skidala sa prsta, dok nije postao suvise tanak za svakodnevno nosenje.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Mars

...evo jedan od simboličkih poklona koje sam ja dobio a koji zahteva najmanje objašnjavanja pa njega navodim kao primer: ključ jednog stana. Znak da od tada pa na dalje mogu da dođem kad god poželim, tj. da sam tamo dobrodošao, da me ljudi tamo vole i da mi se raduju.

Divno :love:

Ne znam koji mi je najdrazi poklon. Svaki koji je od srca.
Volim kada se neko seti da mi nesto uzme sto zna da mi treba, da volim ili da ce me obradovati. Nea'm nish protiv jeftinih a vala ni skupih poklona. Samo da imaju veze sa mnom A ja volim sve sto vole :merlinka: + :cita:
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Znate one kupone koje dvoje ljudi daju jedni drugima? Kupone koje mozes da iskoristis kad god zelis, tipa "Jedemo ono sto ti odlucis", "Idemo tamo gdje ti odaberes", "Necu se naljutiti" i slicno. Daju se u raznim situacijama.

E, pa jedne veceri mu je bilo lose, i ja sam prepjesacio (sa sve kolacima) nekoliko kilometara, samo da dodjem do njegove zgrade i da mu pokazem da je neko tu uvijek za njega. On me je sacekao sa CD-om, i kuponom "Necu disati dok mi ne dozvolis". Mislim, znam da ga ne bih mogao iskoristiti (za razliku od ostalih, koji su ponekad znali bas da budu handy:P), ali to simbolicno poklanjanje svog zivota meni na raspolaganje je definitivno najvrednija i najljepsa stvar koju sam ikad dobio. Do sad.
Korisnikov avatar
By tintily
Pozuteli list...zbog nacina na koji ga je podigla sa staze, zbog trenutka , zbog toga sta je taj dan znacio meni.
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Joooj toliko poklona sam dobijala..i ne mogu da se odlucim.
Nekako su mi svi vazni! Pa cak i cokolada koju sam dobila :D ..rekla sam devojci, ja od ovog momenta sam na dijeti. Ona brze bolje mi je donela chokoladu :D
I mede, i pisma, i 101 ruza i jedna ruza i slika i jastuk i diskovi sa muzikom koju ja volim, i zvake na komad..hahah jbt toliko krupnih i vaznih sitnica..sve mi znace..:saint2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!